Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Har Kl je napisao/la: 09.02.2022., 14:50
wapi je napisao/la: 09.02.2022., 14:22 Ovo je PR pobjeda za RB. Mercedes ispada papak jer kao CH će ih orobit svojom fotografskom memorijom ako prošeće tvornicom....

RB je postigao da se pričao o tome kako je njihov boss platio 5k€ u dobrotvorne svrhe, a sad Mercedes ne zna kako biti pošten i j....
Jedini ko je ispao ovdje papak je Horner. Nezamislivo za jednog šefa je da se natječe, a da ne pročita uslove aukcije :bonk:
Mnogo si bre naivan. Namjerno je to napravio da dovede Merc u situaciju da se moraju češkati po glavi i pozivati na neki fineprint - naravno znamo kako opća populacija obožava kad im se netko pozove na fineprint.

Kako je netko negdje drugdje napisao, Horner može nekog stručnjaka koji bi također mogao svašta vidjeti i prenijeti RBu.... a nije zaposlenik niti jedne F1 momčadi.....

To je kad diletanti blefiraju.... i onda ih pozovu da pokažu karte....

Izgleda da je Torger bio na godišnjem, a šef marketinga se zaigrao....

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
wapi je napisao/la: 09.02.2022., 15:15
wapi je napisao/la: 09.02.2022., 14:22 Ovo je PR pobjeda za RB. Mercedes ispada papak jer kao CH će ih orobit svojom fotografskom memorijom ako prošeće tvornicom....

RB je postigao da se pričao o tome kako je njihov boss platio 5k€ u dobrotvorne svrhe, a sad Mercedes ne zna kako biti pošten i j....
Jedini ko je ispao ovdje papak je Horner. Nezamislivo za jednog šefa je da se natječe, a da ne pročita uslove aukcije :bonk:
Mnogo si bre naivan. Namjerno je to napravio da dovede Merc u situaciju da se moraju češkati po glavi i pozivati na neki fineprint - naravno znamo kako opća populacija obožava kad im se netko pozove na fineprint.

Kako je netko negdje drugdje napisao, Horner može nekog stručnjaka koji bi također mogao svašta vidjeti i prenijeti RBu.... a nije zaposlenik niti jedne F1 momčadi.....

Nema češkanja po glavi.
Može poslati koga god hoće, a da nije zaposlen u F1. Jučer je sastavio spisak osoba koje bi želio povesti sa sobom na obilazak. Pročitaj imena pa vidi da li ima neko van F1.
Druga opcija mu je da zatraži refund.

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
wapi je napisao/la: 09.02.2022., 15:15

Ta ekipa iz Mercedesa 8 godina pravi citav grid papcim, vrijeme je da i njih netko povuce za nas, a ako je to najbolje sto Horner moze neka se pridruzi Red Bullovom instagram timu za smicalice i posalice, mozda daljnim radom dogura i do zadruge. 🙂
slika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Lako je radit ostale papcima kad znas pravila prije svih, bas je to neka fora!!! Ako je to zadovoljstvo vama kao navijacima uzivajte u takvim stvarima!! Nit nije bas za pohvalu!!!GP2 Engine vas je podero toliko da ste uzeli motora i motora ove godine, di bi Honda bila da ima lobi u F1 ko Mecka!!! Samo sto neki imaju svoje ja i drze do toga, a neki se prodaju za judine skude!!!
Engine mode 11!
Position 5!

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Kico je napisao/la: 10.02.2022., 23:51 Lako je radit ostale papcima kad znas pravila prije svih, bas je to neka fora!!! Ako je to zadovoljstvo vama kao navijacima uzivajte u takvim stvarima!! Nit nije bas za pohvalu!!!GP2 Engine vas je podero toliko da ste uzeli motora i motora ove godine, di bi Honda bila da ima lobi u F1 ko Mecka!!! Samo sto neki imaju svoje ja i drze do toga, a neki se prodaju za judine skude!!!
:zzz:
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Još uvijek neki vjeruju u bajke zvane " znali su pravila prije svih".
Mercedes bi trebao reći Horneru da pošalje Geri u obilazak kad već on nije podoban.
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
slika

...čemu ttako ozbiljna i zabrinuta lica? drama
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Dani je napisao/la:Još uvijek neki vjeruju u bajke zvane " znali su pravila prije svih".
Mercedes bi trebao reći Horneru da pošalje Geri u obilazak kad već on nije podoban.
Ovo je naravno totalna glupost da su znali pravila pre svih. Oni su pravila pisali. Drvlje i kamenje kreće za 3.....2.....1.....slikaslikaslika

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
hattrick je napisao/la: 17.02.2022., 01:13 slika

...čemu ttako ozbiljna i zabrinuta lica? drama
Imaju sekundu u džepu, više od planirane. Brinu se kako da doziraju prednost a da se ne primjeti :shush:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Nekako mi Russell djeluje tamnoputo na ovoj slici. Solarij?
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Predstavljanje W13 u 10:00

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Skyevci voditelji hahahaha :klanjam: ovi ko hdz :facepalm: :rofl:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Gilles
GP3
GP3
Cale od Lewisa je napisao/la: 18.02.2022., 10:02 Skyevci voditelji hahahaha :klanjam: ovi ko hdz :facepalm: :rofl:
Hahahahha kao i kod nas, Pink i Heppy i SNS i Vucic.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Lijep Mercedes.
Nisam strucnjak za tehnicke stvari , ali sta se tice livreje mi je drrago za povratak srebrne boje :thumbs:
slikaslika slika

Gilles
GP3
GP3
Da li se meni cini da bolid sa predstavljanja i auto na render fotografijama nije isti auto :chill:
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Jako uzak bolid naprijed i nazad.
slika
slika
slika
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Osim što je uzak, ne ostavlja jak dojam poput Ferrarija jučer.

Ono što me sad zanima je svakako u odnosu na ostale jako širok Aston Martin.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 18.02.2022., 11:47, ukupno mijenjano 2 puta.
"What a little star." May 26, 2012.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
MSC je napisao/la: 18.02.2022., 11:42 Osim što je uzak, ne ostavlja jak dojam poput Ferrarija jučer.

Mislim da je Aston promašaj, vidjet ćemo uskoro. Kad gledam slike Williams mi se čini bolji bolid od Astona.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
blown diffuser je napisao/la: 18.02.2022., 11:46
MSC je napisao/la: 18.02.2022., 11:42 Osim što je uzak, ne ostavlja jak dojam poput Ferrarija jučer.

Mislim da je Aston promašaj, vidjet ćemo uskoro. Kad gledam slike Williams mi se čini bolji bolid od Astona.
Pa i ja to mislim. Stvarno ne izgleda nista posebno ali ajde. Brzo cemo vidjet.

Mercedes ima najbolje ratkape. Ratkape su opet u modi.
"What a little star." May 26, 2012.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡