McLaren
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ateist i skeptik u meni mi ne daju da se radujem previse, sutra se uzimaju bodovi. Nadam se da cemo ostati ovako jaki i u race paceu.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Očekujem jak start Landa i vrlo moguć P1, a onda ko zna_bataziv_0809 je napisao/la: 05.07.2020., 00:30 Ateist i skeptik u meni mi ne daju da se radujem previse, sutra se uzimaju bodovi. Nadam se da cemo ostati ovako jaki i u race paceu.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Ma pre pre ambiciozno je ocekivati postolje pored 2 Merca i Maxa. Treba biti realan pa ocekivati top 6. Jos da oba McLarena budu top 6 i mozemo biti jako zadovoljni pocetkom sezone. Iako za utrku nebih jos bio siguran da je McLaren ispred Ferrarija pa cak i kopirke. Treba biti strpljiv pa vidjeti.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kakav je ovo pesimizam, pa sljedeću ima da pobjedimo, ako ne i 1-2, jesi vidio ti kako Lando i Carlos pretiču ko dva manijaka, ušit' ćemo ihAlkY je napisao/la: 05.07.2020., 12:21 Ma pre pre ambiciozno je ocekivati postolje pored 2 Merca i Maxa. Treba biti realan pa ocekivati top 6. Jos da oba McLarena budu top 6 i mozemo biti jako zadovoljni pocetkom sezone. Iako za utrku nebih jos bio siguran da je McLaren ispred Ferrarija pa cak i kopirke. Treba biti strpljiv pa vidjeti.

Ali onaj zadnji krug jbte, kreću u krug, Lewis 5.7 sekundi ispred Landa, Lewis ima DRS cijelo vrijeme od prve do četvrte krivine, ide krug kontaš nema šanse ba 8 desetinki da skine Lewisu u Mercedesu u zadnjem krugu, kad samo vidiš dva Mercedesa izlaze uzbrdo prema zadnje 2 krivine, gore u ćošku Fastest sector 2 Lando Norris, ljubičasti sektor, reko hajmo Lando sad il' nikad, prolazi Lando ciljnom ravninom... LJUBIČASTI KRUG JBTE reko jel uspio, daj režiser razmak, bar jednu stvar danas odradi kako treba... ČETIRI ZAREZ DEVET AAAAAAAAAAAAAAAA, LUDILO U GARAŽI MCLARENA, JA U TRANSU SKAČEM GALAMIM KO BUDALETINA

- AlkY
- Formula 1
HAhah , daleko od pesimizma. Samo sam se previse puta opekao sa velikim ocekivanjima , pa sad volim biti oprezan i realan
.
Mislim da ovakvu sreću kao danas moze premasiti samo pobjeda. I to samo prva sljedeca. Jer stvarno ovo danas je nestvaran osjecaj

Mislim da ovakvu sreću kao danas moze premasiti samo pobjeda. I to samo prva sljedeca. Jer stvarno ovo danas je nestvaran osjecaj

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Joj ljudi presretan sam
Ovo ce biti dobar boost za ekipu, ali isto tako mislim da svi moramo biti svjesni da nam se danas poklopilo dosta sretnih okolnosti i da to nece uvijek biti tako. Ali ako se umjesamo u borbu za trece mjesto sa Ferrarijem i Pink Pantherom ja cu biti prezadovoljan. Raduje me sto ih Ferrari nije obilazio kao čunjeve kao proteklih godina, a i što se može i sa Pinkom trkati al pari.

- AlkY
- Formula 1
Kao da igram neku manager igru pa dajem naredbe vozacu ,predobro
.
BTW , nemojte me banirati zbog ovoga. Ali sam potpuno zaboravio , do sada , da je FL jos 1 bod
Opio me podijum pa zaboravljam neke stvari D:

BTW , nemojte me banirati zbog ovoga. Ali sam potpuno zaboravio , do sada , da je FL jos 1 bod

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
AlkY je napisao/la: 08.07.2020., 08:17 Kao da igram neku manager igru pa dajem naredbe vozacu ,predobro.
BTW , nemojte me banirati zbog ovoga. Ali sam potpuno zaboravio , do sada , da je FL jos 1 bod![]()
![]()
CCC i ti si mi neki fan

- AlkY
- Formula 1
Ispricavam se. Evo odmah idem brisat profil na foruma i portala.Wehrlein94 je napisao/la: 08.07.2020., 12:00AlkY je napisao/la: 08.07.2020., 08:17 Kao da igram neku manager igru pa dajem naredbe vozacu ,predobro.
BTW , nemojte me banirati zbog ovoga. Ali sam potpuno zaboravio , do sada , da je FL jos 1 bod![]()
![]()
CCC i ti si mi neki fan![]()

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
@Alky , ne.. ovo ti je black and white flag.. imam milosti prema tebi

- AlkY
- Formula 1
Uf , laknulo mi je. Sjedim vec pola sata , držim cursor na "delete profile" i placem
Sala mala. Kako sam napisao , rapsodija veselja je bila zbog podijuma pa nisam se sjetio niti jesti od tada kamoli da se sjetim za taj bod.
Mislim , kad lako uzimas postolja taj pisljivi bod ti ni netreba

Sala mala. Kako sam napisao , rapsodija veselja je bila zbog podijuma pa nisam se sjetio niti jesti od tada kamoli da se sjetim za taj bod.
Mislim , kad lako uzimas postolja taj pisljivi bod ti ni netreba

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

Odličan