McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ateist i skeptik u meni mi ne daju da se radujem previse, sutra se uzimaju bodovi. Nadam se da cemo ostati ovako jaki i u race paceu.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 05.07.2020., 00:30 Ateist i skeptik u meni mi ne daju da se radujem previse, sutra se uzimaju bodovi. Nadam se da cemo ostati ovako jaki i u race paceu.
Očekujem jak start Landa i vrlo moguć P1, a onda ko zna :klopa:
slikaslika

Lotus
Karting
Karting
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Lotus
Očekujem bar jedno postolje sutra, a dogodine se ricci bori za naslov

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ma pre pre ambiciozno je ocekivati postolje pored 2 Merca i Maxa. Treba biti realan pa ocekivati top 6. Jos da oba McLarena budu top 6 i mozemo biti jako zadovoljni pocetkom sezone. Iako za utrku nebih jos bio siguran da je McLaren ispred Ferrarija pa cak i kopirke. Treba biti strpljiv pa vidjeti.
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 05.07.2020., 12:21 Ma pre pre ambiciozno je ocekivati postolje pored 2 Merca i Maxa. Treba biti realan pa ocekivati top 6. Jos da oba McLarena budu top 6 i mozemo biti jako zadovoljni pocetkom sezone. Iako za utrku nebih jos bio siguran da je McLaren ispred Ferrarija pa cak i kopirke. Treba biti strpljiv pa vidjeti.
Kakav je ovo pesimizam, pa sljedeću ima da pobjedimo, ako ne i 1-2, jesi vidio ti kako Lando i Carlos pretiču ko dva manijaka, ušit' ćemo ih :fakjea: :rofl:

Ali onaj zadnji krug jbte, kreću u krug, Lewis 5.7 sekundi ispred Landa, Lewis ima DRS cijelo vrijeme od prve do četvrte krivine, ide krug kontaš nema šanse ba 8 desetinki da skine Lewisu u Mercedesu u zadnjem krugu, kad samo vidiš dva Mercedesa izlaze uzbrdo prema zadnje 2 krivine, gore u ćošku Fastest sector 2 Lando Norris, ljubičasti sektor, reko hajmo Lando sad il' nikad, prolazi Lando ciljnom ravninom... LJUBIČASTI KRUG JBTE reko jel uspio, daj režiser razmak, bar jednu stvar danas odradi kako treba... ČETIRI ZAREZ DEVET AAAAAAAAAAAAAAAA, LUDILO U GARAŽI MCLARENA, JA U TRANSU SKAČEM GALAMIM KO BUDALETINA :party: :party: :party: :rofl:
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
HAhah , daleko od pesimizma. Samo sam se previse puta opekao sa velikim ocekivanjima , pa sad volim biti oprezan i realan :D.
Mislim da ovakvu sreću kao danas moze premasiti samo pobjeda. I to samo prva sljedeca. Jer stvarno ovo danas je nestvaran osjecaj :D
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Možda, kažem možda, je ipak Bottas malčice "pomogao" Landu.
Naravno, to ne umanjuje taj zadnji krug Landa, jer mu je bio zvjerski, bez daljnjeg.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Joj ljudi presretan sam :klanjam: Ovo ce biti dobar boost za ekipu, ali isto tako mislim da svi moramo biti svjesni da nam se danas poklopilo dosta sretnih okolnosti i da to nece uvijek biti tako. Ali ako se umjesamo u borbu za trece mjesto sa Ferrarijem i Pink Pantherom ja cu biti prezadovoljan. Raduje me sto ih Ferrari nije obilazio kao čunjeve kao proteklih godina, a i što se može i sa Pinkom trkati al pari.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Yellow G2
Yellow G2 :aww:

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Kao da igram neku manager igru pa dajem naredbe vozacu ,predobro :D.

BTW , nemojte me banirati zbog ovoga. Ali sam potpuno zaboravio , do sada , da je FL jos 1 bod :rofl: :rofl:
Opio me podijum pa zaboravljam neke stvari D:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 08.07.2020., 08:17 BTW , nemojte me banirati zbog ovoga. Ali sam potpuno zaboravio , do sada , da je FL jos 1 bod :rofl: :rofl:
Sram te bilo :gandalf: :budalo:
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Kako je lep trenutak kad Karlos trci ka Landu da mu cestita....ok kontam da bi to drugacije izgledalo da se bore za titulu ali ipak deluje kako je zaista srecan zbog njega i ekipe.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen
AlkY je napisao/la: 08.07.2020., 08:17 Kao da igram neku manager igru pa dajem naredbe vozacu ,predobro :D.

BTW , nemojte me banirati zbog ovoga. Ali sam potpuno zaboravio , do sada , da je FL jos 1 bod :rofl: :rofl:

CCC i ti si mi neki fan :thumbsd:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la: 08.07.2020., 12:00
AlkY je napisao/la: 08.07.2020., 08:17 Kao da igram neku manager igru pa dajem naredbe vozacu ,predobro :D.

CCC i ti si mi neki fan :thumbsd:
Ispricavam se. Evo odmah idem brisat profil na foruma i portala.
slikaslika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen
@Alky , ne.. ovo ti je black and white flag.. imam milosti prema tebi :trep: :trep:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Uf , laknulo mi je. Sjedim vec pola sata , držim cursor na "delete profile" i placem :rofl: :rofl:
Sala mala. Kako sam napisao , rapsodija veselja je bila zbog podijuma pa nisam se sjetio niti jesti od tada kamoli da se sjetim za taj bod.
Mislim , kad lako uzimas postolja taj pisljivi bod ti ni netreba :zubo:
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
slika

Odličan :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1