Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Evo jedan način kako lakše do izvještaja s utrke i svih događaja aktualnih za nju:
Ovo je sad u bazi rezultata:

slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ante jesi se odlučio za podcast?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nisam. Ako bude, bit će od Španjolske.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
avetma je napisao/la: 16.04.2018., 13:51 Evo jedan način kako lakše do izvještaja s utrke i svih događaja aktualnih za nju:
Ovo je puno bolje, od onoga što sam ja bio zamislio :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 16.04.2018., 16:29 Nisam. Ako bude, bit će od Španjolske.
Kao i F1 TV :chill:
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Problem je u tome što su ti prva 2 komentara oba imala slike bez ikakve veze sa člankom. Imaš razlog zašto si to stavljao?

blejky
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Jedan mali prijedlog dali je moguće staviti tablicu sa bodovima vozača i ekipa na glavnu stranicu za brži pregled?
Ne vidim razlog za nepostojanje iste.
Klikanje po člancima da se dođe do istog mi nema previše smisla.
Hvala.
I want to die peacefully in my sleep like my father, and not screaming in terror like the passengers in his airplane....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne trebaš ići po člancima, samo u glavnom izborniku klikni "baza rezultata", tu je poredak po vozačima i po momčadima.

blejky
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
avetma je napisao/la: 18.04.2018., 15:57 Ne trebaš ići po člancima, samo u glavnom izborniku klikni "baza rezultata", tu je poredak po vozačima i po momčadima.
Hvala Ante na super brzom odgovoru. Nisam ni zatvorio stranicu kad evo odgovora. :P
Nekako mi je ljepše kad ono čim se logiraš i imaš pred očima naj bitnije podatke , ali nije ni ovo loše.
I want to die peacefully in my sleep like my father, and not screaming in terror like the passengers in his airplane....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne šteka, još čekam pojašnjenje za prošla dva komentara? Kakve veze ima Lidija Bačić sa člankom na kojeg si stavio taj komentar?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ok, otključan si. Iduća poruka koja je spam, trolanje, flejm ili bilo što što će moderatori procijeniti da je nekorektno - baniran si i s komentara i s foruma. :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
sad na portalu imamo starog sarmu: https://www.f1puls.com/forum/memberlist ... ile&u=1440
i sarrrmu : https://www.f1puls.com/forum/memberlist ... ile&u=1440 .

meni je to bzvz, i smatram da bi novi trebao mijenjat nick. ne morate se složit sa mnom, naravno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 19.04.2018., 15:32 sad na portalu imamo starog sarmu: https://www.f1puls.com/forum/memberlist ... ile&u=1440

meni je to bzvz, i smatram da bi novi trebao mijenjat nick. ne morate se složit sa mnom, naravno.
Zeko, Sarrma je sarrma :)

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
zekohonda je napisao/la: 19.04.2018., 15:32 sad na portalu imamo starog sarmu: https://www.f1puls.com/forum/memberlist ... ile&u=1440

Već sam mu ja slao zašto je stavio nick kao moj, mislim stvarno bzvz i bilo bi dobro da promijeni to, ili neka mu Ante...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Vidim da sam stavio dva linka za novu sarrrmu. Ispricavam se....ogladnio sam. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ma dobro sad, bit će sarmi, ne možemo baš stavljati dibs na ime. Imamo barem 50 članova s "Ferrari" u nadimku. :)

Fiskal
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Fernando
Imam jedan prijedlog za admine, jel mogu ja napraviti popis baniranih korisnika pa da to sve smjestimo u jedan zaseban topic u podforum obavijesti i pravila? Ja cu izvuci sve podatke iz povijesti portala i proslijediti adminu.

Fiskal
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Fernando
I jedno pitanje za avetmu, explorera ili netko ko zna, gdje je danas ona novinarka zeljka susnjic koja je bila pisala clanke na gp1? Jel prati jos f1 ili se je makla od svega, sto se sa njom dogodilo?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Banirane korisnike najbolje zaboraviti, tako da mi se ne sviđa ideja za registar.

A za sve fanove Željke - nisam je dugo čuo ali ću joj poručiti da ima obožavatelja. Javi joj se, sigurno imaš neku društvenu mrežu na kojoj joj možeš poslati poruku. :)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ante, oprost je dio ljudskog bića.
Ljudi se mijenjaju. Neki čak i odrastu :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡