Ma dajte ljudi, "gluposti", tipa
Dobarrrrr, oplakah
zajedno sa čestitkama, pozdravima, muzikom, sportovima,.... kao i neizbježnim "nadjebavanjem" sa ovima što mi "omalovažavaju" MSa
čine možda 40-50% (lupam) mojih komentara
Ali hvala
Vidite, ja sam možda jedan od starijih likova na portalu (mislim, ima još starijih ovdje, neki su godinam mojih roditelja, ali sam definitivno sam u onoj najstarijoj trećini, ili četvrtini), ali previše obožavam ovaj sport (i Ferrari), tako da volim pisati i komentarisati.
Jbga, bio ko tinejdžer na VN Mađarske 1990.
Imao brdo VHS kaseta sa snimkama (više nemam).
Sad imam digitalnu kolekciju od skoro 500 trka.
Od kako sam se ko mali zaljubio u F1, prošlo je preko 600 GP vikenda. I preko 90% tih trka sam pogledao (ono što se nije pogledalo je bila viša sila).
Dodajmo da volim i muziku (svirao bubnjeve u bendu), filmove, čitam auto-časopise i naravno, pratim ove ostale (najosnovnije, jel) sportove.
Opet se nađe vremena i za ženu (naravno) i za djecu, familiju, i za izaći.....
Radim u privatnoj firmi, ali prva stvar na poslu ujutro je upalit komp, i dok se skype, mail i poslovna palikacija same "dižu" otvara se browser, i klika se na bookmarksima F1puls. I ostanem prijavljen dok ne odem s posla. Jbga, tako je.
Ali daleko sam ja od "bolesnika" ili "no-lifera".
Za onu godinu dana povijesti, jednostavno sam imao neku potrebu, da to pišem i podijelim.
Nije mi bila namjera da se qurchim i pravim važan, jer se većina (ko hoće) može lako izguglati (ne baš sve, a neke stvari ne mogu nikako).
Ja sam uživao u tome.
Malo impulsivan, prilično sarkastičan (kada to situacija nalaže), dobre memorije, još uvijek, fala Bogu ("zlopamtilo" sam, kada to situacija nalaže), relativno tvrdoglav.
Nastojim biti i što je moguće više analitičan, te objektivan, sa dobrim argumentima - podacima, pokazateljima, linkovima,....) kada je kakva dobra rasprava u pitanju (i kada imam volje za istom), iako mi to ne uspijeva svaki put (ili mi uspijeva, ali drugima ne izgleda tako).
Živjeli