McLaren
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
seidl pojašnjava kako će dogodine preći na mercovu pu:
https://www.racefans.net/2020/03/24/mcl ... YEIe6pDqIs
https://www.racefans.net/2020/03/24/mcl ... YEIe6pDqIs
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Neznam gdje da stavim pa cu ovdje , ipak je decko vozac McLarena.
Jedan intervju sa Kodrićem.
Kaze da mu nije vise san voziti u F1 tako da vjerojatno i dalje nista od Hrvata u Formuli 1
.
https://www.24sata.hr/sport/vise-ne-san ... nsa-686332
Jedan intervju sa Kodrićem.
Kaze da mu nije vise san voziti u F1 tako da vjerojatno i dalje nista od Hrvata u Formuli 1

https://www.24sata.hr/sport/vise-ne-san ... nsa-686332

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Šuška se da je Ricciardo već potpisao za McLaren.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Zamjena za Sainza
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
Koji kupus ce napraviti taj odlazak Vettela.
Kad smo kod kupusa, najvise ce se raskupusati McLaren nazalost.
Vidjeti cemo sta ce biti.
Naravno da je Ricci strasan vozac i svaka momcad bi ga htjela za vozaca ( osim Red Bulla
).
I vjerojatno bi kombinacija Ricci-Lando bio show na i van staze.
Ali ja sam i dalje misljenja da je za McLaren apsolutno najbolja solucija da i dalje ostane ista postava.
Krenuli su svi zajedno u novu eru McLarena i nista nije zdravije za ekipu da tako i ostane. Jer koliko smo vidjeli nitko nije bio "toksican" u ekipi , nitko nije narusavao neki sklad i harmoniju.
Trenutno mi nikakvo mjenjanje vozaca nije dobro za ekipu.
Naravno da je Ricci strasan vozac i svaka momcad bi ga htjela za vozaca ( osim Red Bulla

Ali ja sam i dalje misljenja da je za McLaren apsolutno najbolja solucija da i dalje ostane ista postava.
Krenuli su svi zajedno u novu eru McLarena i nista nije zdravije za ekipu da tako i ostane. Jer koliko smo vidjeli nitko nije bio "toksican" u ekipi , nitko nije narusavao neki sklad i harmoniju.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Zašto si toliko zapeo za McLaren ?AlkY je napisao/la: 12.05.2020., 17:09 Koji kupus ce napraviti taj odlazak Vettela.
Naravno da je Ricci strasan vozac i svaka momcad bi ga htjela za vozaca ( osim Red Bulla).
I ja sam navijao za Davida Coultharda i za Raikkonena,ali u ono vrijeme nisam volio Alonsa i nisam oprostio ekipi što su razjebali kombinaciju Montoya-Raikkonen.
Nikako se nisam pomirio u ono vrijeme da je Alonso došao kao zamjena za Raikkonena i još k svemu,došao je u vrhunski McLaren. Raikkonen nije takav imao svih sezona.
Kasnije sam malo promjenio mišljenja o svemu,ali McLaren mi je ostao mrzak. U međuvremenu sam i Alonsa počeo cijeniti i sad ga smatram najboljim od najboljih i mrzim McLaren što je uništio 4 godine Alonsu u kojima je mogao pobjediti barem 15 utrka da je bio u bilo kojoj drugoj ekipi umjesto u McLarenu.
I ovaj Norris me živcira i mislim da se previše glupira i ne vjerujem da će od njega biti ikad išta.
- AlkY
- Formula 1
Upravo tako kako kaze kolega @Frantic.
Navijam za ekipu. Ti kolega @Wehrlein94 si vise navijao za neke vozace a manje za neku ekipu i to je ok.
Ali od Hakkinena se nije pojavio niti 1 vozac za kojega bi ja navijao , ostaje mi svim srcem navijati za McLaren.
Zato je meni manje bitno ako McLaren "unisti" nekog vozaca , a puno mi je bitnije ako neki vozac "unisti" McLaren.
Pa tako mislim da bi zdravlje ekipe bilo puno stabilnije da sadasnji vozaci ostanu isti.
Pod tim ne mislim da bi Ricci "razbolio" McLaren kako ga je mozda "razbolio" Alonso , ali mislim da nece biti bolje sa Riccijem nego sta bi bilo da ostane Sainz.
Ako se te izmjene i dogode , meni ce biti drago ako pogrijesim u svemu sta sam sada napisao
Navijam za ekipu. Ti kolega @Wehrlein94 si vise navijao za neke vozace a manje za neku ekipu i to je ok.
Ali od Hakkinena se nije pojavio niti 1 vozac za kojega bi ja navijao , ostaje mi svim srcem navijati za McLaren.
Zato je meni manje bitno ako McLaren "unisti" nekog vozaca , a puno mi je bitnije ako neki vozac "unisti" McLaren.
Pa tako mislim da bi zdravlje ekipe bilo puno stabilnije da sadasnji vozaci ostanu isti.
Pod tim ne mislim da bi Ricci "razbolio" McLaren kako ga je mozda "razbolio" Alonso , ali mislim da nece biti bolje sa Riccijem nego sta bi bilo da ostane Sainz.
Ako se te izmjene i dogode , meni ce biti drago ako pogrijesim u svemu sta sam sada napisao

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Slažem se u potpunosti, imamo najjaču atmosferu i hemiju na gridu i bilo bi šteta remetiti je. Lando I Carlos zrelo razdvajaju stazu i van staze i to je za ekipu prejaka stvar.AlkY je napisao/la:Upravo tako kako kaze kolega @Frantic.
Nije sad da je Ricciardo zlo za sklad ekipe, ali pojma nemamo kako bi se on uklopio....
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Izbio rat ni zbog čega. Sve zavisi od Vettlovih želja i mogućnosti. Bilo bi to lepo po McLaren da Seb dođe ili ako se Rići predomisli no sezona nije ni počela a mišljenja se mogu menjati iz trke u trku zbog X razloga. Nezahvalno je sve predviđati upravo sada.
Može se desiti to da Wolf pristane na Sebov angažman i onda shodno tome zbog Mercedesove saradnje s McLarenom Bottas postane vozač McLarena a da Sajnc ode u Ferrari.
Seb ima tri opcije: McLaren, Mercedes (ako Wolf pristane) i mirovina. Renault definitivno ne može biti ekipa za njega.
Može se desiti to da Wolf pristane na Sebov angažman i onda shodno tome zbog Mercedesove saradnje s McLarenom Bottas postane vozač McLarena a da Sajnc ode u Ferrari.
Seb ima tri opcije: McLaren, Mercedes (ako Wolf pristane) i mirovina. Renault definitivno ne može biti ekipa za njega.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Auuuuuu jbt kako bi to dobro bilo.....nisam omiljenog ili bar jednog od omiljenih likova na gridu u McLarenovom bolidu imao od Mike....za sve ostale sam navijao samo sto voze za McLaren...nadam se da ce nam doci Ricci i da cemo sloziti dobar auto

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ako je Ricci stvarno potpisao za McL mogu si samo zamisliti kako će se Horner napiti krvi Squirrelu, pogotovo nakon onog podhebavanja 'jel imaš dovoljno love za bolid sad kad si platio Daniela?' 

Sisu (fin.)
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
*Netflix intensifies*Ferrari Maniac je napisao/la: 12.05.2020., 22:06 Ako je Ricci stvarno potpisao za McL mogu si samo zamisliti kako će se Horner napiti krvi Squirrelu, pogotovo nakon onog podhebavanja 'jel imaš dovoljno love za bolid sad kad si platio Daniela?'![]()

- Wehrlein94
- GP3
Ja sam volio McLaren Mercedes tih godina dok je Raikkonen tamo obitavao ,i trpio sam milijun puta da mu je motor riknuo,ili hidraulika ,uvijek nešto dok bi bio u vodstvu .AlkY je napisao/la: 12.05.2020., 17:58 Upravo tako kako kaze kolega @Frantic.
Ako se te izmjene i dogode , meni ce biti drago ako pogrijesim u svemu sta sam sada napisao![]()
I trpio sam ja to,volio sam momčad i volio sam tu kombinaciju Raikkonen (McLaren Mercedes ),volio sam i test vozače ( de la Rosa i Wurz ), volio sam i Montoyu kad su ga doveli,ali nisam im oprostio što su doveli Alonsa,i ne samo doveli ,nego došao je Alonso i McLaren odjednom posao superpouzdan, a ostao superbrz. E tu činjenicu nisam oprostio. Raikkonen u 5 sezona 30+kvarova i pehova,Alonso dođe i bolid u vrhunskom stanju .
Kasnije se izgubilo i to navijanje za Raikkonena jer Ferrari ne volim, ali nisam se vratio McLarenu jer ni Hamilton mi nije omiljen vozač.
Sad da se vraćam McLarenu,nema mi smisla, a i ne vjerujem da će ikada više biti top 3 ekipe. Ali,navijaj ti slobodno za njih

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ti promijenio vise timova i vozaca nego Milan Bandic stranaka.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
I sad voli Wehrleina koji nije baš neki vozač ali ima sexy brkove
Joj i dalje razmišljam oće li Vettel otići u McLaren ili će Rićći doći ili pak Russell. Što je najgore, Vettel se još uvek ne pojavljuje u medijima. Vjerovatno će kada Ferrari bude službeno potpisao Sainca.

Joj i dalje razmišljam oće li Vettel otići u McLaren ili će Rićći doći ili pak Russell. Što je najgore, Vettel se još uvek ne pojavljuje u medijima. Vjerovatno će kada Ferrari bude službeno potpisao Sainca.

- F12000
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Dobar Bata_bataziv_0809 je napisao/la: 13.05.2020., 11:11 Ti promijenio vise timova i vozaca nego Milan Bandic stranaka.

- AlkY
- Formula 1
Postujem tvoje misljenje. Iako nisam nikako fan kad netko mjenja ekipe i vozace za koje navija kao sta ja prebacujem Novu TV kad vidim tursku seriju.Wehrlein94 je napisao/la: 13.05.2020., 10:55 Ja sam volio McLaren Mercedes tih godina dok je Raikkonen tamo obitavao ,i trpio sam milijun puta da mu je motor riknuo,ili hidraulika ,uvijek nešto dok bi bio u vodstvu .
I trpio sam ja to,volio sam momčad i volio sam tu kombinaciju Raikkonen (McLaren Mercedes ),volio sam i test vozače ( de la Rosa i Wurz ), volio sam i Montoyu kad su ga doveli,ali nisam im oprostio što su doveli Alonsa,i ne samo doveli ,nego došao je Alonso i McLaren odjednom posao superpouzdan, a ostao superbrz. E tu činjenicu nisam oprostio. Raikkonen u 5 sezona 30+kvarova i pehova,Alonso dođe i bolid u vrhunskom stanju .
Kasnije se izgubilo i to navijanje za Raikkonena jer Ferrari ne volim, ali nisam se vratio McLarenu jer ni Hamilton mi nije omiljen vozač.
Sad da se vraćam McLarenu,nema mi smisla, a i ne vjerujem da će ikada više biti top 3 ekipe. Ali,navijaj ti slobodno za njih![]()
Samo ovo boldano mi nije jasno.
1. Imam dojam da si misljenja da je McLaren namjerno bio nepouzdan kad je Kimi bio tamo , i onda namjerno popravio bolid da Alonso nema kvarova ?
2. Meni , a mislim i vecini , apsolutno nije bitno tko vozi za ekipu koju se navija. Hocu reci , nitko ne odustane od navijanja za ekipu zato jer je dosao neki vozac koji mu nije drag. Ja nisam fan Vettela , ali ga postujem kao i svakog drugog vozaca i ekipu. I da dode Vettel u McLaren nista manje nebi navijao za tu ekipu.
3. Mislis da nikada vise dok traje Formula 1 McLaren nece biti top 3 ? Sljedecih 200 godina recimo ? Mislis da ce do kraja svijeta top 3 biti Mercedes , Ferrari i RB? Kakve su to gluposti ?

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sainz-Norris stvar je super ali da sam na Brownovom mjestu i moram birati zamjenu, Ricciardo bi bio na vrhu popisa.
[tweet]https://t.co/BhT0h9N5Ts[/tweet]
[tweet]https://t.co/BhT0h9N5Ts[/tweet]
Sisu (fin.)
- Wehrlein94
- GP3
@alky , hm ovako... ja sam 1990. godište i Formulu sam tu i tamo popratio i ranije nego otkad računam da baš pratim intenzivno ( od 2004.) i ranije sam volio David Coultharda u McLarenu i te "srebrne strijele " sa West reklamom.AlkY je napisao/la: 13.05.2020., 12:47Postujem tvoje misljenje. Iako nisam nikako fan kad netko mjenja ekipe i vozace za koje navija kao sta ja prebacujem Novu TV kad vidim tursku seriju.Wehrlein94 je napisao/la: 13.05.2020., 10:55 Ja sam volio McLaren Mercedes tih godina dok je Raikkonen tamo obitavao ,i trpio sam milijun puta da mu je motor riknuo,ili hidraulika ,uvijek nešto dok bi bio u vodstvu .
Sad da se vraćam McLarenu,nema mi smisla, a i ne vjerujem da će ikada više biti top 3 ekipe. Ali,navijaj ti slobodno za njih![]()
Samo ovo boldano mi nije jasno.
1. Imam dojam da si misljenja da je McLaren namjerno bio nepouzdan kad je Kimi bio tamo , i onda namjerno popravio bolid da Alonso nema kvarova ?
2. Meni , a mislim i vecini , apsolutno nije bitno tko vozi za ekipu koju se navija. Hocu reci , nitko ne odustane od navijanja za ekipu zato jer je dosao neki vozac koji mu nije drag. Ja nisam fan Vettela , ali ga postujem kao i svakog drugog vozaca i ekipu. I da dode Vettel u McLaren nista manje nebi navijao za tu ekipu.
3. Mislis da nikada vise dok traje Formula 1 McLaren nece biti top 3 ? Sljedecih 200 godina recimo ? Mislis da ce do kraja svijeta top 3 biti Mercedes , Ferrari i RB? Kakve su to gluposti ?
Ali nekako sam se najviše vezao za Raikkonena kad je došao u McLaren i ta ljubav prema Raikkonenu je prerasla ljubav prema momčadi McLaren Mercedes .
Dolazak Alonsa ( kojem sam tada zamjerao da ima previše sreće jer je pokupio Hockhenheim i Nurburgring nakon što je moj omiljeni Kimi morao odustati ) je bila izdaja od strane Ron Dennisa i cijele ekipe McLaren Mercedesa i otada sam počeo navijati protiv njih . I još k svemu tome,McLaren 2007. je bio pouzdan,totalno suprotno od onog McLarena u kojem je moj Kimi propustio otprilike 10 pobjeda zbog momčadi .
Ja se nikad nisam vezao za ekipu Ferrari, htio sam da Kimi osvojio 2007 samo zato da ne osvoji McLaren,ali to je i posljednja godina da je Raikkonen bio moj omiljeni. Kasnije više nitko kao Kimi,ali sad se već desetljeće ne smatram Kimijevim fanom .
Ja sam bio najžešći fan kombinacije dakle,kombinacija Raikkonen/McLaren Mercedes. I to ti je to.
Vremenom sam shvatio da je Alonso velik i mogu reći da žalim što on nije osvojio 2007 sada,kad pogledam unatrag . A žao mi je što nije uzeo i 2010 i 2012 te mi je žao što je izguubio 4 dugačke godine u šugavom McLarenu .
Zato moja izjava da McLaren više nikad neće biti u top 3 momčadi je neka vrsta kletve,jer to im želim . To je osobno,između mene i njih , nemam ništa protiv ljudi poput tebe koji navijaju i dalje za tu ekipu

Čak ni dolazak Wehrleina ne bi bio dovoljan da im želim dobro .