VN Bahreina (Sakhir) 27.-29. studenog 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 16:06 Ali jbg, opet svemu ovome je uzrok glupa Grosjeanova greška. Lik ni sada, pred kraj F1 karijere (ili je ovo već kraj) ne gleda oko sebe. Kako je mogao ovako presjecati stazu, jbt? :facepalm:
Toliko gluposti smo se nagledali od njega. I sada umalo da glavu izgubi. Nemoj više, molim te.
Upravo to, na kraju krajeva je sam kriv za ovu situaciju. Nedavno je spominjao kako bi se čak utrkivao na ovalima u IndyCaru (ako se dobro sjećam), mislim da će sad dobro razmisliti hoće li više sjesti u F1 bolid. Zapravo, hoće li voziti do kraja sezone nije ni pitanje mentalnog stanja, upitno je može li se oporaviti fizički u tako kratkom roku.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
senna66 je napisao/la: 29.11.2020., 16:11 Dobro ali kako se izvukao uopce van?
slika
Sa druge strane ograde

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
Multi 21 je napisao/la: 29.11.2020., 16:12 Ima li kakve obavijesti o nastavku?
Ništa još, ali neće još dugo ja mislim spojili su one betonske bokove na mjestu udara. Tako da bi moglo uskoro

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Ne razumijem kakvi trolovi vas spopadaju gledamo prijenos nas 5 pajdaša kod mene i tako komentiramo samo kazem ma ne mozes tu s vama normalno pricat al razmislijte malo sta sam napisao
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
Lik je doslovno prošao kroz čeličnu ogradu uslovno rečeno odšetao iz toga.
Kome god treba da se zahvali neka to radi pred svaki odlazak na spavanje do kraja života.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 16:06 Ali jbg, opet svemu ovome je uzrok glupa Grosjeanova greška. Lik ni sada, pred kraj F1 karijere (ili je ovo već kraj) ne gleda oko sebe. Kako je mogao ovako presjecati stazu, jbt? :facepalm:
Toliko gluposti smo se nagledali od njega. I sada umalo da glavu izgubi. Nemoj više, molim te.
U ovakom momentu pišeš ovakve stvari, sudjelovali smo spašenju jednog života. Jedna duša koja je suprug, otac i dobar čovek je danas mogla nas napustiti. Uživaj u životu jer je kratak moj frende, neka policajci i suci analiziraju udes...
slika

smr201
Formula 4
Formula 4
Zanima me da li će biti standing start ili iza SC

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 16:11 Ali najfacinantnije je koliko je ovo sigurno danas. U takvom plamenu, ali od kacige, odijela koji štite od vatre, pa do kvalitete kokpita. I ne znaš koliko je to sve kvalitetno odrađeno, dok se ne desi ovako nešto. Mislim da je onaj Laudin incident bio bezazleniji, a čovjek je jedva izašao živ, i to pečen. Grosjean je iz ovoga izašao gotovo bez posljedica. Zahvalit se Bogu i okačit kacigu o klin.
http://www.formula1-dictionary.net/racing_firesuit.html
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Dobro, sada mogu reći slobodno da je debil. Kad se saberu neke njegove gluposti kroz karijeru pitam se na koju foru je ovako dugo bio u F1.
Stvarno nepromišljeno vozi i kao takav je u više situacija bio opasan i za samoga sebe i druge.
Super da je živ ostao, ali hvala bogu što odlazi.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 29.11.2020., 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Cale od Lewisa je napisao/la: 29.11.2020., 16:14 Ne razumijem kakvi trolovi vas spopadaju gledamo prijenos nas 5 pajdaša kod mene i tako komentiramo samo kazem ma ne mozes tu s vama normalno pricat al razmislijte malo sta sam napisao
Pa mogao bih se složiti sa onim za plate. Ali ako neko pogine, nedaj Bože, onda bi trebalo izdvojiti veliku sumu njegovoj porodici. Ovako se te pare koje se daju preplaćenim vozačima uglavnom protraće u neke luksuzne stvari, ili nešto još gluplje/gore...

Vordas
Formula 4
Formula 4
Koliko se vidi na snimci pogodio je točno u spoj između prve i druge barijere. Tu se probio i zarotirao bolid zbog toga je došlo do pucanja. To je sreća zbog koje je grozni ostao pri svijesti. Ipak je ograda amortizirala udarac ali je zarotirala bolid i energiju preusmjerila na spoj motora i monokoka. Koliko je energije bilo u tome govori da se rezervoar oštetio a dizajniran je baš da se ne može lako probiti. Sve u svemu puno sreće jer su svi sigurnosni sustavi odradili svoje, tako su rekli iz medicinske službe koja je bila na licu mjesta.
#DankeSeb

Cale od Lewisa
GP3
GP3
senna66 je napisao/la: 29.11.2020., 16:16 Dobro, sada mogu reći slobodno da je debil. Kad se saberu neke njegove gluposti kroz karijeru pitam se na koju foru je ovako dugo bio u F1.
Stvarno nepromišljeno vozi i kao takav je u više situacija bio opasan i za samoga sebe i druge.
Tocno al sjecam se jos u lotusu kad je bio kad je bio njegov dan bio je jebeno brz
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
No restart time has been given yet, but drivers are making their way back to the pit-lane.
slika

smr201
Formula 4
Formula 4
[/quote]
Pa mogao bih se složiti sa onim za plate. Ali ako neko pogine, nedaj Bože, onda bi trebalo izdvojiti veliku sumu njegovoj porodici. Ovako se te pare koje se daju preplaćenim vozačima uglavnom protraće u neke luksuzne stvari, ili nešto još gluplje/gore...
[/quote]

Zašto bi rizik od smrti utjecao na visinu plaće? Kakve su to gluposti.
U sve do jednom sportu na planeti talent, gledanost i marketinška isplativost su jedini uvjeti i tako treba biti. A u sportovima koji imaju cap, on raste iz godine u godinu pa tako i plaće igrača. Nigdje nije fixna suma.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Hamilton tvita :klanjam:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Alen13ASC je napisao/la: 29.11.2020., 16:15
U ovakom momentu pišeš ovakve stvari, sudjelovali smo spašenju jednog života. Jedna duša koja je suprug, otac i dobar čovek je danas mogla nas napustiti. Uživaj u životu jer je kratak moj frende, neka policajci i suci analiziraju udes...
Pročitaj šta sam prije pisao. Koliko mi god nije drag kao vozač, zbog ovakvih gluposti, žao bi mi bilo da je izgubio život. Jer je baš jedan od rijetkih koji ima za koga živjeti (žena, djeca). Ali jbg, dosta mi je njegovih gluposti. Sam je kriv što je umalo izgubio život. Nadam se, za njegovo dobro, da je naučio lekciju - da nije za ovog posla.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 16:17
Cale od Lewisa je napisao/la: 29.11.2020., 16:14 Ne razumijem kakvi trolovi vas spopadaju gledamo prijenos nas 5 pajdaša kod mene i tako komentiramo samo kazem ma ne mozes tu s vama normalno pricat al razmislijte malo sta sam napisao
Pa upravo to daleko od toga da ja ne zelim sigurnije bolide neka rade na tome ali mislim da sa halo uslo u mjenjanje dna formule ili ti single seatera

The Simpsons
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Kažu kod nas kad ti nakon udesa autom spadnu obje cipele gotov si.
Romanu je jedna spala i to je dobro.
Zadnja izmjena: The Simpsons, dana/u 29.11.2020., 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Za 12 minuta restart
Gasly opet izvodi "trikove" :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 29.11.2020., 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dalmatinac007
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 29.11.2020., 16:21
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 16:17
Pa upravo to daleko od toga da ja ne zelim sigurnije bolide neka rade na tome ali mislim da sa halo uslo u mjenjanje dna formule ili ti single seatera
ne vjerujem da to govorim ali u ovome se slazem s tobom hahaha :zubo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡