Testiranja 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
U svakom slucaju za nabijanje kilometara mi je optimalnije podjelit dan na 2 vozaca..
Fino Alla Fine
- kimmi_iceman
- Karting
- S nama već: 6 god 3 mj
Ne mogu pronaći aplikaciju pod tim imenom? Pomozi. .gjoko-mkd je napisao/la:Ja gledam na Sky F1 na Mobdro app na Android uređaju....a rezultate pratim na mobilnom

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
- kimmi_iceman
- Karting
- S nama već: 6 god 3 mj
Ne mogu pronaći aplikaciju pod tim imenom? Pomozi. .gjoko-mkd je napisao/la:Ja gledam na Sky F1 na Mobdro app na Android uređaju....a rezultate pratim na mobilnom

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Kad ih ima 1000.. Upisi u google mobdro app i onda kad otvoris njihovu stranicu imas negdje da kliknes da preuzmes appkimmi_iceman je napisao/la: 21.02.2019., 08:46Ne mogu pronaći aplikaciju pod tim imenom? Pomozi. .gjoko-mkd je napisao/la:Ja gledam na Sky F1 na Mobdro app na Android uređaju....a rezultate pratim na mobilnom

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Jutro ljudi , nisam stigao iskomentirati za jucer da sam zadovoljan McLaren na kraju dana s McLarenom. S obzirom da ih u jutarnjem djelu skoro pa nije bilo , na kraju 90 lapova. Danas idemo jako , 120 barem.

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Ideš sa nekim browserom na strani Mobdro....ali pre toga moraš otkljucati telefon da mozeš spuštati aplikavije iz nepouzdanih izvora...i tražiš download i samo instaliraškimmi_iceman je napisao/la: 21.02.2019., 08:46Ne mogu pronaći aplikaciju pod tim imenom? Pomozi. .gjoko-mkd je napisao/la:Ja gledam na Sky F1 na Mobdro app na Android uređaju....a rezultate pratim na mobilnom
Ja imam samu app downlodiranu na SD karticu...i ako menjam telefon samo kliknem i instaliram. Isto radim ako neki frend traži app- izvadim Sd karticu....ubacim kod njega i instaliram
One app na play storu sa imenom Mobdro su fake.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Mogu reći da je ovaj F1 TV pun pogodak što se tiče testiranja. Znači apsolutno sve je pokriveno kao pravi F1 vikend + svaka čast komentatorima kojih je pravi gušt slušati. Apsolutno prolaze kroz sve teme o vozačima, dvobojima, momčadima itd. Svaka čast na ovome Liberty. 

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pirelli's tyre gap estimate
C1 to C2: 0.8-1.0 seconds
C2 to C3: 0.7 seconds
C3 to C4: 0.6 seconds
C4 to C5: 0.6 seconds
Nadam se da će tako i biti
C1 to C2: 0.8-1.0 seconds
C2 to C3: 0.7 seconds
C3 to C4: 0.6 seconds
C4 to C5: 0.6 seconds
Nadam se da će tako i biti

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pred kraj je počeo Gio naslanjati glavu na headrestAlkY je napisao/la: 21.02.2019., 18:34 Giovinazzi ga je dobro potegnuo.
McLaren na kraju opet jako dobar dan. S obzirom da je u prvoj minuti zavrsio u pjesku i da su zbog toga imali stanku , na kraju respektabilnih i ohrabrujucih 132 kruga![]()

Malo ga je počeo vrat hvatati kako je išao u zavoj 3 i 9.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Mislim da su nešto fulali sa ovim C2 gumama. Nemoguće da je tek 1.19.6 najbrže vrijeme. Mislim da je Vettel juče vozio 1:18.6, a Leclerc danas 1:18.4 na tim gumama. Izgleda da izgube taj podatak kad neko postavi bolje vrijeme od toga na mekšim gumama. Ovo izgleda kao da su samo izabrali završna vremena od svakog dana, i napravili listu.
Edit: Ovo ustvari i nije najbolje vrijeme po svakoj komponenti, nego najbolje vrijeme od svakog vozača. Kao što i piše.
Edit: Ovo ustvari i nije najbolje vrijeme po svakoj komponenti, nego najbolje vrijeme od svakog vozača. Kao što i piše.