Äini mi se da bi mogao pregristi te rijeÄi jer dosad ima takav skor da razbije bolid na svakoj stazi na kojoj se pojavi. Osim toga, možda bi mu bilo zahtjevnije kad ne bi bilo 7-8 desetinki iza Masse.Ferrari Maniac je napisao/la:Stroll izjavio da je F3 bila zahtjevnija za vožnju od F1......
VN Kine (Shanghai circuit), 07.-09. travnja 2017.
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
- senad22
- Karting
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: JButton,Ferrari
well samo ti kazem stavi alonsa i hamiltona u trenutni mercedes bez number 1 driver sranja ja bi pare stavio na alonsaFerrari je napisao/la:Jest svi su protiv njega...dajte sredite se.senad22 je napisao/la:Jel to stvarno mislis da hamilton moze dobiti alonsa u jednakim bolidu,i ta 2007 godina vise je bila mclaren i hamilton vs alonsoFerrari je napisao/la:ProsjeÄna startna pozicija Alonsa 2007. 3.18
Hamilton 2.59.
Da...
IzmeÄu najbržeg i najsporijeg vozaÄa u F1 je max 5-7 desetinki u jednom krugu...
Jbmu sve izmeÄu navijaÄke baze Alonsa i Hamiltona nema nikakve razlike...cast iznimkama.

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Da, to je i on istaknuo - uglavnom razliku u servu, odnosno nedostatak istog, a za F1 je rekao jedino za vrat da je razlika veÄa. Opet vidiÅ” Giovija koji je uskoÄio umjesto Pascala. Istina i on je sam rekao da je takoÄer trenirao u meÄusezoni, ali sumnjam da je to bilo na razini ostalih, pogotovo ako se uzme u obzir da je trebao voziti samo na onom testu za Ferrari.zekohonda je napisao/la:puno manje downforcea, slabije koÄnice...možda i bez serva...Ferrari Maniac je napisao/la:Stroll izjavio da je F3 bila zahtjevnija za vožnju od F1......
kako bilo, znaÄi g sile nisu toliki problem za savladat.
BaÅ” me zanima ako je Stroll rekao da mu je jedino veÄe optereÄenje u F1 sile na vrat, Å”to su onda mislili Max, Sainz, Palmer itd. koji su doÅ”li prethodnih sezona.
Sisu (fin.)
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Stroll je rekao da je F3 bolid fiziÄki zahtjevniji jer nema servo, dok F1 bolid nadopunjuje zaostatak velikim G silama kroz zavoje koje se baÅ” osjete. NiÅ”ta bombastiÄno zbilja, nema za Å”to da grize jezik.
Obrigado Felipe
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@senad
Nije isto voziti bez pritiska u loÅ”ijoj momÄadi i sa full pritiskom u top momÄadi.
Ali opet...statistika nije na tvojoj strani da bi on nekoga napravio "majmunima".
Razlike su jako male.
Ja Äu prestati sa offtopicom.
Nije isto voziti bez pritiska u loÅ”ijoj momÄadi i sa full pritiskom u top momÄadi.
Ali opet...statistika nije na tvojoj strani da bi on nekoga napravio "majmunima".
Razlike su jako male.
Ja Äu prestati sa offtopicom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
avetma je napisao/la:Äini mi se da bi mogao pregristi te rijeÄi jer dosad ima takav skor da razbije bolid na svakoj stazi na kojoj se pojavi. Osim toga, možda bi mu bilo zahtjevnije kad ne bi bilo 7-8 desetinki iza Masse.Ferrari Maniac je napisao/la:Stroll izjavio da je F3 bila zahtjevnija za vožnju od F1......

Sisu (fin.)
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Jest ali oba Ferrari-ja su izasla vani, ocigledno s razlogom da skinu najbolje vrijeme, Kimi je u tom segmentu bio bolji od Vettel-a. Q 3 pozalio se na setup, a Kimi nece bez razloga da kuka jer nije takav, bio 1 ili 20 kod njega nema emocija. Jasno je da je mogao vise, ali u ovoj top 4, on je realno 4!reso20 je napisao/la: Ma jok, za Vettela u veÄini znaÅ” da Äe odraditi posao, Kimi kako vjetar puhne, btw. viÅ”e volim Kimia nego razmaženog Vettela to valjda viÅ”e manje
svi znaju ovdje pogotovo ovi s gp1![]()
![]()
Tog Äovjeka se stalno neÅ”to Äeka, dosta je bilo i zato ga treba kritizirati. Sad ima bolid i nema opravdanja.
Mozda bi neko mogao bolje od njega, al ne vise od P3 i manje od P4.
Mercedes ove sezone nema vozaca koji ce biti konkurencija Hamiltonu, a Bottas je ipak u cvatu mladosti, pa evo gledamo sta radi Bottas Hamiltonu, a sta Kimi Vettel-u? Apsolutno nema neke razlike, a oba tima ne zele nekog ko ce ugroziti njihova dva glavna vozaca.
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
zahvaljujem...premalo se vjeruje f3.Felipe je napisao/la:Stroll je rekao da je F3 bolid fiziÄki zahtjevniji jer nema servo, dok F1 bolid nadopunjuje zaostatak velikim G silama kroz zavoje koje se baÅ” osjete. NiÅ”ta bombastiÄno zbilja, nema za Å”to da grize jezik.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
I Kimi i Fernando su mi poÄeli iÄ na jetru. Prvi nikako da uhvati prikljuÄak za Sebom. Scuderiji za rezultate treba i njegov doprinos i da se redovito umijeÅ”a izmeÄu Mercedesovog dvojca. Bwoah i ostala cool sranja pale samo publiku. Å efovi žele rezultate.
Drugi stalno radi neki puÅ”ing like hell, horse, ant, bee...whatever. Shvatili smo Nando joÅ” odavno da je bolid kanta i ti tu ne možeÅ” njiÅ”ta osim poderat ugovor i otiÄ...nekamo.
Lijepo je vidjeti da Mercedes u kvalifikacijama usprkos tom famoznom magih buttonu za jedan krug, ipak nema onu ogromnu prednost na drugim i treÄim (kao Å”to su radili Lewis i Nico ranije), ali isto tako treÄa momÄad kasni skoro sekundu. Ukoliko bude suha utrka, ne vidim razlog zaÅ”to se ne nadati pobjedi Ferrarija (Seb), ali Kimi mora bit treÄi. U Australiji je Ferrari pratio Mercedes bez nekih problema, a imaju i konstantnija vremena na softu.
Drugi stalno radi neki puÅ”ing like hell, horse, ant, bee...whatever. Shvatili smo Nando joÅ” odavno da je bolid kanta i ti tu ne možeÅ” njiÅ”ta osim poderat ugovor i otiÄ...nekamo.
Lijepo je vidjeti da Mercedes u kvalifikacijama usprkos tom famoznom magih buttonu za jedan krug, ipak nema onu ogromnu prednost na drugim i treÄim (kao Å”to su radili Lewis i Nico ranije), ali isto tako treÄa momÄad kasni skoro sekundu. Ukoliko bude suha utrka, ne vidim razlog zaÅ”to se ne nadati pobjedi Ferrarija (Seb), ali Kimi mora bit treÄi. U Australiji je Ferrari pratio Mercedes bez nekih problema, a imaju i konstantnija vremena na softu.
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Kaže Hulk na RTL-u da mu je P7 pravo iznenaÄenje i da nema pojma koji rezultat može postiÄi sutra u utrci. S druge strane, Palmer P18
Ista stvar i s Perezom i Oconom, ne razumijem isplati li se ekipama imati toliku razliku u klasi izmeÄu vozaÄa.

They see me strollin', they hatin' 

-
sennacher
- Karting
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
- Navija za: Seb Vettel
Istina je da su Mercedes i Ferrari daleko (previÅ”e) ispred, ali ekipe iza njih su priliÄno izjednaÄene i nema onako naglaÅ”enih fenjeraÅ”a kao prije. Sluti na zanimljivu sezonu u borbi za pobjede, a jednako tako za pozicije u sredini poretka
IL DITTO DI VETTEL
- cavallina
- Karting
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
nemoj da te Krstas cujeBrumica je napisao/la:Kaže Hulk na RTL-u da mu je P7 pravo iznenaÄenje i da nema pojma koji rezultat može postiÄi sutra u utrci. S druge strane, Palmer P18Ista stvar i s Perezom i Oconom, ne razumijem isplati li se ekipama imati toliku razliku u klasi izmeÄu vozaÄa.

#KeepFightingMichael
-
sennacher
- Karting
Ne treba zaboraviti da su ekipe priliÄno izjednaÄene, a isto tako da ovog puta izostaju dva slobodna treninga kad su se mogli savrÅ”enije ugoditi bolidi, tako da ovaj vikend baÅ” i nije relevantan za donositi neke velike zakljuÄke.Brumica je napisao/la:Kaže Hulk na RTL-u da mu je P7 pravo iznenaÄenje i da nema pojma koji rezultat može postiÄi sutra u utrci. S druge strane, Palmer P18Ista stvar i s Perezom i Oconom, ne razumijem isplati li se ekipama imati toliku razliku u klasi izmeÄu vozaÄa.
IL DITTO DI VETTEL
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Dobro ne treba puno sad po Palmeru i Oconu udarat ipak nisu mogli zavrŔiti svoje brze krugove. Da jesu, plasmani bi im vjerojatno bili dosta bolji - pogotovo Oconu, a vjerojatno i Palmeru koji je rekao da je bolid bio dobro podeŔen.
Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Palmer i Ocon nisu mogli napraviti svoj brzi krug u Q1 zbog toga Å”to se Gio u Sauberu razbio.Brumica je napisao/la:Kaže Hulk na RTL-u da mu je P7 pravo iznenaÄenje i da nema pojma koji rezultat može postiÄi sutra u utrci. S druge strane, Palmer P18Ista stvar i s Perezom i Oconom, ne razumijem isplati li se ekipama imati toliku razliku u klasi izmeÄu vozaÄa.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
sennacher
- Karting
A po meni je Hulk takoÄer fantastiÄan vozaÄ pa se njegovo postignuÄe s Renaultom može smatrati "iznad moguÄnosti bolida" sliÄno kao u sluÄaju Alonsa s McLarenom.Ferrari Maniac je napisao/la:Dobro ne treba puno sad po Palmeru i Oconu udarat ipak nisu mogli zavrÅ”iti svoje brze krugove. Da jesu, plasmani bi im vjerojatno bili dosta bolji - pogotovo Oconu, a vjerojatno i Palmeru koji je rekao da je bolid bio dobro podeÅ”en.
IL DITTO DI VETTEL
-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Odlicna kvale. Super da je napokon napeto. Dok sva 4 prvs bolida nisu presla crtu mi nismo mogli znati tko ima pol. A ova sezona ce bit kaos jer u utrci nemamo najbrzi bolid. Nitko ga nema. Ferr i merc au toliko blizu kao da voze sva 4 isti bolid. Ove godine naslov ce odluciti neka sitnica i gotovo sigurno do zadnje utrke necemo znat pobjednika.
Predobro da su ovako blizu.
Predobro da su ovako blizu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Pa nije baÅ” tako jednostavna situacija za Fernanda, ne može samo tako otiÄi iz momÄadi i naÄi neku drugu. On se zbilja muÄi ko životinja da izvuÄe Äim bolju poziciju s ovim bolidom i zaslužuje priznanje za to kad veÄ ne može ostvariti pravo priznanje, tj. pobjede. Za Kimija shvaÄam zaÅ”to te nervira, on ima dobar bolid, ali ne izvlaÄi maksimum iz njega i konstantno ga nadmaÅ”uje momÄadski kolega.monkeyseat je napisao/la:I Kimi i Fernando su mi poÄeli iÄ na jetru. Prvi nikako da uhvati prikljuÄak za Sebom. Scuderiji za rezultate treba i njegov doprinos i da se redovito umijeÅ”a izmeÄu Mercedesovog dvojca. Bwoah i ostala cool sranja pale samo publiku. Å efovi žele rezultate.
...