VN Kine (Shanghai circuit), 07.-09. travnja 2017.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ferrari Maniac je napisao/la:Stroll izjavio da je F3 bila zahtjevnija za vožnju od F1...... :misli:
Čini mi se da bi mogao pregristi te riječi jer dosad ima takav skor da razbije bolid na svakoj stazi na kojoj se pojavi. Osim toga, možda bi mu bilo zahtjevnije kad ne bi bilo 7-8 desetinki iza Masse.

senad22
Karting
Karting
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: JButton,Ferrari
Ferrari je napisao/la:
senad22 je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:Prosječna startna pozicija Alonsa 2007. 3.18
Hamilton 2.59.

Da...
Jel to stvarno mislis da hamilton moze dobiti alonsa u jednakim bolidu,i ta 2007 godina vise je bila mclaren i hamilton vs alonso
Jest svi su protiv njega...dajte sredite se.
Između najbržeg i najsporijeg vozača u F1 je max 5-7 desetinki u jednom krugu...

Jbmu sve između navijačke baze Alonsa i Hamiltona nema nikakve razlike...cast iznimkama.
well samo ti kazem stavi alonsa i hamiltona u trenutni mercedes bez number 1 driver sranja ja bi pare stavio na alonsa :thumbs:
:fakjea:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
zekohonda je napisao/la:
Ferrari Maniac je napisao/la:Stroll izjavio da je F3 bila zahtjevnija za vožnju od F1...... :misli:
puno manje downforcea, slabije kočnice...možda i bez serva...
kako bilo, znači g sile nisu toliki problem za savladat. :-|
Da, to je i on istaknuo - uglavnom razliku u servu, odnosno nedostatak istog, a za F1 je rekao jedino za vrat da je razlika veća. Opet vidiÅ” Giovija koji je uskočio umjesto Pascala. Istina i on je sam rekao da je također trenirao u međusezoni, ali sumnjam da je to bilo na razini ostalih, pogotovo ako se uzme u obzir da je trebao voziti samo na onom testu za Ferrari.
BaÅ” me zanima ako je Stroll rekao da mu je jedino veće opterećenje u F1 sile na vrat, Å”to su onda mislili Max, Sainz, Palmer itd. koji su doÅ”li prethodnih sezona.
Sisu (fin.)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Stroll je rekao da je F3 bolid fizički zahtjevniji jer nema servo, dok F1 bolid nadopunjuje zaostatak velikim G silama kroz zavoje koje se baŔ osjete. NiŔta bombastično zbilja, nema za Ŕto da grize jezik.
Obrigado Felipe

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@senad
Nije isto voziti bez pritiska u loŔijoj momčadi i sa full pritiskom u top momčadi.

Ali opet...statistika nije na tvojoj strani da bi on nekoga napravio "majmunima".
Razlike su jako male.

Ja ću prestati sa offtopicom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la:
Čini mi se da bi mogao pregristi te riječi jer dosad ima takav skor da razbije bolid na svakoj stazi na kojoj se pojavi. Osim toga, možda bi mu bilo zahtjevnije kad ne bi bilo 7-8 desetinki iza Masse.
:zubo: Da i to stoji, dobro videjti ćemo joÅ” kako će to izgledati dalje, sada se malo uspio sabrati nakon Australije, pa kad poslije ulovi pace možda promijeni miÅ”ljenje, ali openito mi se taj lik čini onak nespreman na pitanja na intervjuima.. onak ne zna kaj bi rekao i vidi se da mu joÅ” nije ugodno to sve pa onda nekad samo izlupeta neÅ”to reda radi, vjerojatno dosta toga ni ne promisli....
Sisu (fin.)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
reso20 je napisao/la: Ma jok, za Vettela u većini znaÅ” da će odraditi posao, Kimi kako vjetar puhne, btw. viÅ”e volim Kimia nego razmaženog Vettela to valjda viÅ”e manje
svi znaju ovdje pogotovo ovi s gp1 :P :mrgreen:
Tog čovjeka se stalno neŔto čeka, dosta je bilo i zato ga treba kritizirati. Sad ima bolid i nema opravdanja.
Jest ali oba Ferrari-ja su izasla vani, ocigledno s razlogom da skinu najbolje vrijeme, Kimi je u tom segmentu bio bolji od Vettel-a. Q 3 pozalio se na setup, a Kimi nece bez razloga da kuka jer nije takav, bio 1 ili 20 kod njega nema emocija. Jasno je da je mogao vise, ali u ovoj top 4, on je realno 4!

Mozda bi neko mogao bolje od njega, al ne vise od P3 i manje od P4.

Mercedes ove sezone nema vozaca koji ce biti konkurencija Hamiltonu, a Bottas je ipak u cvatu mladosti, pa evo gledamo sta radi Bottas Hamiltonu, a sta Kimi Vettel-u? Apsolutno nema neke razlike, a oba tima ne zele nekog ko ce ugroziti njihova dva glavna vozaca.
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Felipe je napisao/la:Stroll je rekao da je F3 bolid fizički zahtjevniji jer nema servo, dok F1 bolid nadopunjuje zaostatak velikim G silama kroz zavoje koje se baŔ osjete. NiŔta bombastično zbilja, nema za Ŕto da grize jezik.
zahvaljujem...premalo se vjeruje f3. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
I Kimi i Fernando su mi počeli ić na jetru. Prvi nikako da uhvati priključak za Sebom. Scuderiji za rezultate treba i njegov doprinos i da se redovito umijeÅ”a između Mercedesovog dvojca. Bwoah i ostala cool sranja pale samo publiku. Å efovi žele rezultate.
Drugi stalno radi neki puÅ”ing like hell, horse, ant, bee...whatever. Shvatili smo Nando joÅ” odavno da je bolid kanta i ti tu ne možeÅ” njiÅ”ta osim poderat ugovor i otić...nekamo.
Lijepo je vidjeti da Mercedes u kvalifikacijama usprkos tom famoznom magih buttonu za jedan krug, ipak nema onu ogromnu prednost na drugim i trećim (kao Å”to su radili Lewis i Nico ranije), ali isto tako treća momčad kasni skoro sekundu. Ukoliko bude suha utrka, ne vidim razlog zaÅ”to se ne nadati pobjedi Ferrarija (Seb), ali Kimi mora bit treći. U Australiji je Ferrari pratio Mercedes bez nekih problema, a imaju i konstantnija vremena na softu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!ˇ

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Kaže Hulk na RTL-u da mu je P7 pravo iznenađenje i da nema pojma koji rezultat može postići sutra u utrci. S druge strane, Palmer P18 :facepalm: Ista stvar i s Perezom i Oconom, ne razumijem isplati li se ekipama imati toliku razliku u klasi između vozača.
They see me strollin', they hatin' :cool:

sennacher
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Seb Vettel
Istina je da su Mercedes i Ferrari daleko (previŔe) ispred, ali ekipe iza njih su prilično izjednačene i nema onako naglaŔenih fenjeraŔa kao prije. Sluti na zanimljivu sezonu u borbi za pobjede, a jednako tako za pozicije u sredini poretka
IL DITTO DI VETTEL

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
Brumica je napisao/la:Kaže Hulk na RTL-u da mu je P7 pravo iznenađenje i da nema pojma koji rezultat može postići sutra u utrci. S druge strane, Palmer P18 :facepalm: Ista stvar i s Perezom i Oconom, ne razumijem isplati li se ekipama imati toliku razliku u klasi između vozača.
nemoj da te Krstas cuje :trep:
#KeepFightingMichael

sennacher
Karting
Karting
Brumica je napisao/la:Kaže Hulk na RTL-u da mu je P7 pravo iznenađenje i da nema pojma koji rezultat može postići sutra u utrci. S druge strane, Palmer P18 :facepalm: Ista stvar i s Perezom i Oconom, ne razumijem isplati li se ekipama imati toliku razliku u klasi između vozača.
Ne treba zaboraviti da su ekipe prilično izjednačene, a isto tako da ovog puta izostaju dva slobodna treninga kad su se mogli savrŔenije ugoditi bolidi, tako da ovaj vikend baŔ i nije relevantan za donositi neke velike zaključke.
IL DITTO DI VETTEL

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Dobro ne treba puno sad po Palmeru i Oconu udarat ipak nisu mogli zavrŔiti svoje brze krugove. Da jesu, plasmani bi im vjerojatno bili dosta bolji - pogotovo Oconu, a vjerojatno i Palmeru koji je rekao da je bolid bio dobro podeŔen.
Sisu (fin.)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Palmer i Ocon nisu mogli napraviti svoj brzi krug u Q1 zbog toga Ŕto se Gio u Sauberu razbio.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

sennacher
Karting
Karting
Ferrari Maniac je napisao/la:Dobro ne treba puno sad po Palmeru i Oconu udarat ipak nisu mogli zavrŔiti svoje brze krugove. Da jesu, plasmani bi im vjerojatno bili dosta bolji - pogotovo Oconu, a vjerojatno i Palmeru koji je rekao da je bolid bio dobro podeŔen.
A po meni je Hulk također fantastičan vozač pa se njegovo postignuće s Renaultom može smatrati "iznad mogućnosti bolida" slično kao u slučaju Alonsa s McLarenom.
IL DITTO DI VETTEL

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Moje isprike, izgleda da je to bio dio kvalifikacija kad sam kuhala kavu :zubo:
They see me strollin', they hatin' :cool:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Odlicna kvale. Super da je napokon napeto. Dok sva 4 prvs bolida nisu presla crtu mi nismo mogli znati tko ima pol. A ova sezona ce bit kaos jer u utrci nemamo najbrzi bolid. Nitko ga nema. Ferr i merc au toliko blizu kao da voze sva 4 isti bolid. Ove godine naslov ce odluciti neka sitnica i gotovo sigurno do zadnje utrke necemo znat pobjednika.

Predobro da su ovako blizu.

sennacher
Karting
Karting
S obzirom na ispremijeŔane rezultate kvala baŔ me zanima da li se netko kockao s kiŔnim setupom bolida.
IL DITTO DI VETTEL

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
monkeyseat je napisao/la:I Kimi i Fernando su mi počeli ić na jetru. Prvi nikako da uhvati priključak za Sebom. Scuderiji za rezultate treba i njegov doprinos i da se redovito umijeÅ”a između Mercedesovog dvojca. Bwoah i ostala cool sranja pale samo publiku. Å efovi žele rezultate.
Drugi stalno radi neki puÅ”ing like hell, horse, ant, bee...whatever. Shvatili smo Nando joÅ” odavno da je bolid kanta i ti tu ne možeÅ” njiÅ”ta osim poderat ugovor i otić...nekamo.
...
Pa nije baÅ” tako jednostavna situacija za Fernanda, ne može samo tako otići iz momčadi i naći neku drugu. On se zbilja muči ko životinja da izvuče čim bolju poziciju s ovim bolidom i zaslužuje priznanje za to kad već ne može ostvariti pravo priznanje, tj. pobjede. Za Kimija shvaćam zaÅ”to te nervira, on ima dobar bolid, ali ne izvlači maksimum iz njega i konstantno ga nadmaÅ”uje momčadski kolega.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔