WEC sezona 2016.

WEC, WRC, Indy...

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
audi na repu krug do krajaaaaaaaaaaaaa

Kush
GP3
GP3
I jebiga! čestitke Toyoti! i posebno Kamuiu! majstor, takve protivnike cjenim i poštujem! :klanjam: :klanjam: :klanjam:

rezime završnice za audi:

promet dao, promet uzeo, onda loic na čistom opet stigao i napao, i opet promet uzeo, ali možemo reći da nije jer su ga sustigla obojica, s tim da je kamui kao prvi mogao uzeti bolju putanju i provesti punim gasom slalom kroz GT-e u maniri navjećih majstora utrkivanja, (kao na le mansu sa mcq, nestvarno), i tako pobijediti sa stilom preko sec, ali audi zadovoljan što je smanjio razliku u bodovima lijepo! web treći, audi br 2 tek peti

stev u g-drv uzeo, senna drugi za ligier, lapierre treći za alpinu

UK ford uzeo u GT-u

Psche razočarenje GT-a ove godine zadnji svi, jedino corvette iza msm tu

Kush
GP3
GP3
Trka je bila odlična prototipovi napetiji duplo od GT-a, neizvjesniji.

U GT-ima se trebaš pojavit i imaš šansu za podij koliko ih ima..

Zato se u LMP1 sve zakuhava na najbolji mogući način!

Za LMP2 da ne govorim, ludo je bilo, prva pobjeda za stevensa i brundlea u wecu, ali svira (dok rustinov drži ruke u zraku) zbornaja komanda - sav sam se naježio, "specijalisti" tek 3. ali zadržavaju vodstvo u klasi, žao mi manora, ali problemi su sastavni dio wec-a..

Sve u svemu zadovoljan trkom jako, akcije cijelo vrijeme, puno izmjena, i opća atmosfera sa staze - sve 5 :)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Fordov GT je po meni concept tako da nema sta traziti na stazi. Utrka je bilo ludilo do samog kraja WEC I LMP1 serija na dobrom je putu da skinu F1 sa trona.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kraj ere...šteta.
Ostao je LMP1 poprilično siromašan sada...Porsche i Toyota? Pitam se pitam ko će tu borbu dobiti...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kush
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la:šmrc. ovaj put bez upitnika. :(
http://www.motorsport.com/wec/news/audi ... 16-843080/
Žalosno, ali očekivano, samo ne tako naglo - zadnja sezona!! što nagodinu? :mad:

treba Ferrari skupit i Ulricha i Joesta i kompletni pit crew, ma sve ispraznit dok drugi ne dođu - kad već neznaju iz svojih cestovnih timova ili nižih serija koje pokrivaju regrutirati kompetentno osoblje za složit trku, da ne pričam o ključnim glavama za projektiranje i razvoj samog auta, to je malo teže nać van F1 kruga, bez da ih vodiš kroz postepeni trening i usavršavanje, zato kupuj kog možeš dok je na tržištu!

Kush
GP3
GP3
Jedino pozitivno što tu mogu naći je da će na LM-u vozačke postave u ostalim kategorijama dobiti još više kvalitete, možda neki novi tim u P2 eventualno, ako nađu sponzore za sezonu - sve slaba utjeha, opet i prije porschea je bio napet LM nerijetko i imao je audi dostojnih protivnika, ali bojim se da bar do novih pravila neće biti napetosti nikakve za prvenstvo, pa ni za LM vrlo vrlo vjerojatno, i spika, dođi na cilj i imaš podij, hebiga, brijem da će vjerojatno bit prisiljeni vratiti po 3 auta za tvorničare, brije svašta, al mi ništa ne pomaže, koliko god racionalizirao..pff, žalosno!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
mislim da urlich ne ide niđe, ali što će bit za joestom nije mi jasno. vrhunski racing tim.
ma, još sam pod šokom...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sada neka Ferrari vreba ekipu iz Joesta...pobogu neka ih uzmu!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kush
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la:mislim da urlich ne ide niđe, ali što će bit za joestom nije mi jasno. vrhunski racing tim.
ma, još sam pod šokom...
ma znam da Ulrich nejde nikud iz Audija, to je bilo zabrijavanje iz očaja, a za Joesta i njegove stvarno neznam, kažu da će s Abtom u Fe, i pokrivat i dalje DTM, znači će vozit na struju samo i na čiste ICE u domaćem GT-u (i pokrivat Ekija ovo što kažu za RC da se oduže).
Hibride kao odradili, a zapravo ih jbe diesel motor, koji ih je prije vukao kroz WEC, sad je postao kamen oko vrata, šteta, ako je BMW ozbiljan u namjeri, brijem da će oni prić Joestu sa ponudom, ako ne neznam, ne vidim ih baš kao privatni tim negdje u nižoj seriji neke vrste, prije će vozit audijevu šasiju nagodinu bez hibrida kao privatnici tu i čekat neku ponudu, neznam stvarno nisam pametan..

Kush
GP3
GP3
Shangai stanje:
Porsche br 1. lanjski prvaci vode, drugi Porsche je 2. a ganja ga žestoko Kobayashi u Toyoti, oba Audia voze zadnji od tvorničara, ne ide im baš... ;)

Kush
GP3
GP3
Edit posta zakasnio:

Da: 3:23:20 sekundi recimo je sad još preostalo voziti.

u P2:
1. G-Drive
2. extreme spee
3.signatech alpine, pa manor misli, itd.
_______

Kobayashi prošao na 2. mjesto :cool:

Kush
GP3
GP3
22 min do kraja, kamui s vodstva koje je imao duže, bilo je nakon borbi uglavnom toyote i proschei naizmjence, ali su toyote došle da 1. i 3. mjesta, dakle s vosdtva u splash&dash pit, bez promjene guma, 40 sec, idu kao i zadnji put, kao i ranije danas borit se na stazi! :fakjea:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
kushe majstore! :klanjam:
pričali smo bili što će bit sa joestom:
http://sportscar365.com/lemans/wec/joes ... id-option/

čito sam jedan člank u kojem kažu da bi ozbiljan non hybrid bio opasna konkurencija hibridima, naravno, ukoliko bi zadržali ovakav set pravila.

Kush
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la:kushe majstore! :klanjam:
pričali smo bili što će bit sa joestom:
http://sportscar365.com/lemans/wec/joes ... id-option/

čito sam jedan člank u kojem kažu da bi ozbiljan non hybrid bio opasna konkurencija hibridima, naravno, ukoliko bi zadržali ovakav set pravila.
Slažem se!
to sam odmah pomislio i sam, takav tim složen, sve uhodano i vrhunska šasija, tim i tako privatan u imenu bio i u zlatno doba, može tu svakakvih kombinacija biti sa motorizacijom, bit će zanimljivo!

Kush
GP3
GP3
Shangai kad sam već pisao ostalo nepromijenjeno, između posta sredinom trke i onog pred kraj, weber je odvezao svoj stint u pobjedničkom porscheu, koji je prije bio i vodeći, i dok je on vozio kod promjene za vrijeme bokseva, ali je uglavnom vozio na drugom mjestu i ne baš zapaženo što se tiče tempa i napada..

Toyote su bile nabrijane, i 1. i 3. mjesrto su uzeli pretjecanjem Porschea br 1 i 2 na stazi, istakli se tu potezima kamui i kazuki u svojim stintovima, kamui imao vožnju za pobjedu, ali imao pit više zbog probušene gume, tad su izgubili vodstvo povratkom i pit prije veremena puno, promijenili samo ti gumu i dodali malo goriva da produže stint, pa je zadnji bio taj kratki, ali nije uspio, na kraju svi tišću svuda po stazi, bliži se kraj, svaki se bod gleda, prometa dosta, sudara isto od starta, ne previše, ali dosta kontakata auta na stazi!

čestitke posadi Porschea #1, čestitke dečkima u tytinog gazoo racing tima, pogotovo spomenutim dečkima, ali i ostalima! :party:

audi katastrofa, #8 je sudjelovao u biljaru na startu, pa je imao poslijedice, i svaki pit je sve duže trajao, na pola trke su bili u boksu cijelu vječnost točili dok nisu potrčali na gume, koma totalna! bila je priča da je problem sa pumpom u boksu koja toči gorivo, pa brija da je nešto u mrežici ili negdje na putu do rezervoara, (po radnjama mehaničara, a ništa se ne vidi) :mrgreen:

Nakon nekog vremena Ulrich izjavio da nisu imali problema sa pumpanjem goriva, već sa konektorom na cijevi za zrak koja se prikopčava da se podigne auto u bosku, spika je da su im trebale 3 minute da ga promjene, da mogu spustiti auto, neznam glupo je što je onda cijelo vrijem ostalo crijevo za gorivo priključeno, to se vidjelo, i što su ga tek na kraju skinuli, i počeli mijenjati gume, nije izgledalo kao da je zrak u pitanju, možda su točili puno kada već stoje, tko zna - uglavnom taj konektor u koji se spaja jack za zrak je oštećen u udaranjima na startu i od početka problemi, #7 je bio nešto bolji i donekle je držao tempo, ali je kasnije u trci imao isto sudar i morao je mijenjati cijeli prednji dio, itd, uglavnom je na kraju debelo zaostao - nagodinu će audi s takvi plasmanima biti sretan što je najgore, a zapravo je dobro u tim okolnostima! :chill:

Poredak na kraju trke:

[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
lopez ide u toyotu dogodine.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/126991
gte ekipe se hoće borit za svjetsku titulu.
http://sportscar365.com/lemans/wec/wec- ... hip-title/

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
kratko je bio bez posla u wecu:
http://www.motorsport.com/wec/news/lott ... on-850197/
+ dolazi i tandy u porsche lm p1. prvi put nakon lm 2015.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡