VN ITALIJE (4. - 6. rujna 2015.)
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Hamilotn je reko da bi performanse krenule od 0.5 pa na višem odstupanju...
Rosberg je imo 1.1 i borio se sa Williamsima...
Kako je Pat iz Williamsa reko.. Nesmiješ imati krilo jedan milimetar van pravila, nema odstupanja, takva je danas Formula 1.
Nije bitno šta "vozač nije kriv"...
Rosberg je imo 1.1 i borio se sa Williamsima...
Kako je Pat iz Williamsa reko.. Nesmiješ imati krilo jedan milimetar van pravila, nema odstupanja, takva je danas Formula 1.
Nije bitno šta "vozač nije kriv"...
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
2007. u Brazilu je nekoliko timova imalo nedozvoljenu ( prenisku ) temperaturu goriva i da su kažnjeni Lewis bi hvatao 4. naslov prvaka, a Kimi bio na 0. Kod Lewisa je odstupanje u granicama pogreške, ali kod Rsoberga je veliko odstupanje. E sad kaj je tu radio pirellijev tehničar i zašto nisu kažnjeni startom iz bokseva?Brumica je napisao/la:Ali opet, odstupanje je od pravila. Tako se svi mogu praviti Englezi i reći "pa mi smo samo malo prekršili pravilo, ali to nije utjecalo na performanse pa nas nemojte kazniti"

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Dva bolida u GP2 seriji su diskvalificirana radi nižeg pritiska od dozvoljenog!
- Dani Verified
- Formula 1
Sve gume, samo jedna? Jel tehničar izmjerio tlak i da li su zbog greške morali startati iz boksa? Da li se umjetno kuha prvenstvo i dodvorava ferrariju nakon blamaže u Spa?pero iz bukurešta je napisao/la:Dva bolida u GP2 seriji su diskvalificirana radi nižeg pritiska od dozvoljenog!

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobar si ti...Dani je napisao/la:Sve gume, samo jedna? Jel tehničar izmjerio tlak i da li su zbog greške morali startati iz boksa? Da li se umjetno kuha prvenstvo i dodvorava ferrariju nakon blamaže u Spa?pero iz bukurešta je napisao/la:Dva bolida u GP2 seriji su diskvalificirana radi nižeg pritiska od dozvoljenog!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
Pa mislim zna se sve, a svi se prave grbavi. Ako je bilo nepravilnosti mercedes je morao biti kažnjen prije utrke, a ne nakon. Ovako samo dolijevaju ulje na vatru i teoriji da se poklanja ponovo pobjeda ferrariju.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Došo je Maurizio Arrivabene u GP2 seriju i ispumpo im gume da bi danas to potajno odradio Jean Todd na Mercedesvoim bolidima da udovolji Ferrariju.Dani je napisao/la:Sve gume, samo jedna? Jel tehničar izmjerio tlak i da li su zbog greške morali startati iz boksa? Da li se umjetno kuha prvenstvo i dodvorava ferrariju nakon blamaže u Spa?pero iz bukurešta je napisao/la:Dva bolida u GP2 seriji su diskvalificirana radi nižeg pritiska od dozvoljenog!
Tada je Claire Williams brzo otišla do Suzie Wollf i rekla joj da nazove muža te mu čestita rođendan u njeno ime.
No odmah Totto odgovara porukom da je pronašao Atlantidu i da ima dokaze da su piramide izgradili vanzemaljci koji ubiti upravljaju svijetom i krivi su za favoriziranje Ferrarija!
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 06.09.2015., 17:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- Ferrari
- Formula 1
Pa FIA i Pirelli to nije mogla napraviti...što ako su u krivu? Ko bi onda bio kriv?Dani je napisao/la:Pa mislim zna se sve, a svi se prave grbavi. Ako je bilo nepravilnosti mercedes je morao biti kažnjen prije utrke, a ne nakon. Ovako samo dolijevaju ulje na vatru i teoriji da se poklanja ponovo pobjeda ferrariju.
Moraš dati šansu na zalbu, dodatnu provjeru itd...da su dali crnu zastavu odmah onda bi opet bio problem.
Nitko ne poklanja Ferrariju ništa...to si ti umislio.

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
1. Mjerio je FIA-in delegat uz nadzor Pirellijevog inžinjera (sada je rečeno na SKY F1). Odgovor na predhodni komentar.
2. Glupo mi je kada se nakon utrke nekoga ide diskvalificirati (baca sjenu na čitavu utrku, na briljantnu vožnju blondine i najbolju dodijelu pehara na svijetu
), ALI pravila su pravila (koja postoje da se krše, ali ako te otkriju nahebo si
)
3. U ovom slučaju, ako su ih prekršili kazna je diskvalifikacija
4. Pitaju se ljudi zašto ih nisu odmah diskvalificirali čim su otkrili (koliko znam to je bilo prije utrke)!?!?! Uvijek ponavljam i stojim i dalje kod toga da je F1 prvo politika, zeleni stol, interesi određenih grupacija, a onda sport. Da je sport na prvom mjestu onda bi bili diskvalificirani prije utrke, a pošto je sve ovo drugo navedeno na prvom mjestu Mercedes, McLaren, Ferrari i RB nikad neće biti diskvalificirani prije starta utrke (osim ako grubo i baš vidljivo krše pravila). Meni je zamislivo da jedna ogromna korporacija poput Mercedesa bude diskvalificirana prije starta utrke, ali to se neće dogoditi. Novac se ne diskvalificira u jednoj korumpiranoj F1, a drugo znate kakve su velike momčadi kada im nešto nije po volji. Odmah napuštaju F1. Treće - diskvalifikacija prije utrke u Monzi, Italija, Ferrari znači samo jedno: Ferrari i FIA su se utrotili protiv Mercedesa jer Ferrari mora pobijediti na domaćoj utrci. To nije moja interpretacija već pametnih britanaca i svih onih koji navijaju protiv Ferrarija.
2. Glupo mi je kada se nakon utrke nekoga ide diskvalificirati (baca sjenu na čitavu utrku, na briljantnu vožnju blondine i najbolju dodijelu pehara na svijetu

3. U ovom slučaju, ako su ih prekršili kazna je diskvalifikacija
4. Pitaju se ljudi zašto ih nisu odmah diskvalificirali čim su otkrili (koliko znam to je bilo prije utrke)!?!?! Uvijek ponavljam i stojim i dalje kod toga da je F1 prvo politika, zeleni stol, interesi određenih grupacija, a onda sport. Da je sport na prvom mjestu onda bi bili diskvalificirani prije utrke, a pošto je sve ovo drugo navedeno na prvom mjestu Mercedes, McLaren, Ferrari i RB nikad neće biti diskvalificirani prije starta utrke (osim ako grubo i baš vidljivo krše pravila). Meni je zamislivo da jedna ogromna korporacija poput Mercedesa bude diskvalificirana prije starta utrke, ali to se neće dogoditi. Novac se ne diskvalificira u jednoj korumpiranoj F1, a drugo znate kakve su velike momčadi kada im nešto nije po volji. Odmah napuštaju F1. Treće - diskvalifikacija prije utrke u Monzi, Italija, Ferrari znači samo jedno: Ferrari i FIA su se utrotili protiv Mercedesa jer Ferrari mora pobijediti na domaćoj utrci. To nije moja interpretacija već pametnih britanaca i svih onih koji navijaju protiv Ferrarija.
- Slavenowsky
- Formula 1
Najvise Williams "navijaja" za diskvalifikaciju, odnosno njihove glavesine potenciraju na to!?
Ova situacija nije bas "normalna", jer pogotovo kad vas vozac govori 'nije vam to cool', te se kriju informacije preko radija, onda je jasno da se rade neke mucke!? Sta da je kojim slucajem Hamilton pogrijesio ili guma odjednom explodira i slicno, pa Merc bi morao ici u Haag zbog toga! Ovo nisu male stvari, ako je se svjesno islo nabgas, da se napravi veci zaostatak Vettela i kako bi se izbjegla kazna, to je meni opet idiotski! Izgubit jednu poziciju nije nista, al izgubit sve je katastrofa! Rosberg odustao, a Hamilton diskvalifikovan....
Kako god, mirise mi da nece biti diskvalifikovan, a da li je on zasluzio to, svakako nije, ali Merc itekako, pa nek se onda Hamiltonu pravdaju kako su mu ukakili utrku!
Ova situacija nije bas "normalna", jer pogotovo kad vas vozac govori 'nije vam to cool', te se kriju informacije preko radija, onda je jasno da se rade neke mucke!? Sta da je kojim slucajem Hamilton pogrijesio ili guma odjednom explodira i slicno, pa Merc bi morao ici u Haag zbog toga! Ovo nisu male stvari, ako je se svjesno islo nabgas, da se napravi veci zaostatak Vettela i kako bi se izbjegla kazna, to je meni opet idiotski! Izgubit jednu poziciju nije nista, al izgubit sve je katastrofa! Rosberg odustao, a Hamilton diskvalifikovan....
Kako god, mirise mi da nece biti diskvalifikovan, a da li je on zasluzio to, svakako nije, ali Merc itekako, pa nek se onda Hamiltonu pravdaju kako su mu ukakili utrku!
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 06.09.2015., 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Dani Verified
- Formula 1
Vidim da su se digići uspuhali. Dakle ako su pravila jasna onda ih se treba držati, a ne pogodovati ferrariju zbog glasina ili čega drugoga. Ustalom mercedesima je bilo moguće promijeniti tlak i startati iz bokseva. Ali ovako ih je alkše pobijediti nakon 25 s jednog i 1 minute zaostatka drugog vozača.
@slavekovsky
Hamilton je već naučen na isprike tima. Ništa novog.
@slavekovsky
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 06.09.2015., 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

- Iceman
- Formula 1
Dani je napisao/la:Pa mislim zna se sve, a svi se prave grbavi. Ako je bilo nepravilnosti mercedes je morao biti kažnjen prije utrke, a ne nakon. Ovako samo dolijevaju ulje na vatru i teoriji da se poklanja ponovo pobjeda ferrariju.
Ja mislim da se ti praviš grbav. Da je Mercedes diskvalificiran prije utrke što bi onda rekao? Znači kod tebe postoji razlika između diskvalifikacije prije utrke i nakon (kada je u pitanju dolijevanje ulja na vatru i poklanjanje pobijede Ferrariju)?
Dao Bog da Mercedes ne pobere nikakvu kaznu, a onda pokušaj biti manje iritantan s ovakim komentarima.
- Ferrari
- Formula 1
Nesmije se mjenjati tlak u tom trenutku...Dani je napisao/la:Vidim da su se digići uspuhali. Dakle ako su pravila jasna onda ih se treba držati, a ne pogodovati ferrariju zbog glasina ili čega drugoga. Ustalom mercedesima je bilo moguće promijeniti tlak i startati iz bokseva. Ali ovako ih je alkše pobijediti nakon 25 s jednog i 1 minute zaostatka drugog vozača.
@slavekovsky

- Slavenowsky
- Formula 1
Ferrari se jos nije oglasio, ali Williams - Mercedesov konzument itekako:
http://www.planetf1.com/driver/3213/770 ... lification
http://www.planetf1.com/driver/3213/770 ... lification
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Iceman
- Formula 1
Dani je napisao/la:Lako je biti osjetljiv međutim ferrari( ili neki drugi tim) ne bi bio prvi puta favoriziran radi zanimljivosti prvenstva. Još ako je ovo zadnja utrka formule 1 na Monzi....
Ma na stranu Monza i ostali bagrači. Stvar je u tome da je Mercedes (ako stvarno je) prekšio pravila. Zašto se praviti grbav i bacati svijetlo na favoriziranje Ferrarija? Ako se i favorizira, što nije svjedno kada će se dogoditi diskvalifikacija? Zašto ne odmah prije utrke kako bi ipak Ferrarijev vozač došao na postolje kao pobijednik?