Ostale serije (general)

WEC, WRC, Indy...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Naš kodrić prvak azijske blancpain gt serije! :party:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
opa, bravo!!
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Svaka čast Martinu i njegovom kolegi Lindu :thumbs:
https://twitter.com/BlancpainGTA/status/1051324268913389568 slika

reso20
GP3
GP3
DTM MERCEDES FAREWELL. AUDI OPROSTAJKA

https://youtu.be/JCdkUuBGxsA

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zekohonda je napisao/la: 28.11.2018., 09:04 sve kandidatkinje:
https://www.motorsport.com/w-series/new ... t/4305372/
Juhu, ja znam za koga ću navijati :cice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Može li neko drugi osim ovih britanaca nešto organizovati? :facepalm:
Odmah vidim gdje ovo ide...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ove je godine odvezena posljednja sezona GP3 serije, F1 je tom prilikom objavila 2 videa:

Serija je pokrenuta 2010., a iduće će se sezone spojiti s europskom Formulom 3 i postati internacionalna F3. Brojni vozači na današnjem F1 gridu prošli su kroz GP3. Osobno nikad nisam pratio GP3, dogodine možda ulovim nešto od nove F3 :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
vjera mi nalaže da podržavam zečicu usprkos očajnim rezultatima:
https://www.thesun.co.uk/sport/7855543/ ... -f1-champ/ :cice:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
prođe vrijeme, dođe rok, eto 12satibathursta skok po skok.
idealno za one koji imaju nesanicu, rade noćnu i sl... :P
https://www.youtube.com/watch?v=_NzxW4Yu7tc

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@zeko, to si trebao stavit u Sprdbox :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr0410
Karting
Karting
S nama već: 6 god 5 mj
Navija za: Williams
Pozdrav ljudi. Htio bih s vama podijeliti svoj dozivljaj i svoj prvi putopis. Kao sto sam naveo u osobnom predstavljanju, cesto sam poslovno u Milanu, ponekad i vikendom. Buduci da me zapao vikend (vise namjerno, manje slucajno), nisam mogao ne iskoristiti priliku za odlazak do Monze, gdje se odrzavao ACI racing weekend. Igrom slucaja, sa mnom je bio i prijatelj Denis. Nakon dolaska u Milano, imali smo prilike za kratki san, prije zvonjave budilice u 6. Pocetne probleme s pronalazenjem Ubera i njegovim slabim poznavanjem ulica smo smireno podnesli (nisam bio smiren kad sam vidio uvecan racun :D) . Dolazak do metroa, voznja do jedne stanice, presjedanje, voznja do druge, gdje cemo dalje nadzemnim vlakom do Monze, pa gradskim busom do autodroma. I evo nas na tom kultnom mjestu. 97 godina tradicije, staze pune emocija, bogate povijesti i hrama za sve zaljubljenike u ovaj sport. Priblizavajuci se kroz sumu, cuje se topot jurilica. Taman se odrzava f2000 italian trophy, kojeg nismo bas pratili. Pozornost su nam oduzeli kamioni parkirani iza boxa, te sadrzaj njihovih prikolica :). Dozvoljeno je setanje i fotografiranje. Na Mini challenge smo zakasnili. Odlazimo na startno-ciljnu ravninu pratiti Touring car championship te Campionato Italiano sport prototipi. Kisno jutro donijelo nam je nekoliko izvrtanja, ali srecom bez ozbiljnijih posljedica. Pauzu smo iskoristili za setnju iza boxova. Pozornost nam je privukla grupa od desetak ljudi kod kamiona tima Baldini 27. Ubrzo smo shvatili i zasto, cekaju priliku za fotografiranje s njihovim vozacima, ikonama sporta JACQUESOM VILLENEUVEOM i GIANCARLOM FISICHELLOM. Danjasnjim favoritima utrke, buduci da su imali najbolje vrijeme u kvalifikacijama. Nisam se uspio slikat s njima. Steta. Porsche carrera cup pratimo na Prima variante zavoju, gdje pratimo i jedan dio od 3-satnog GT endurance-a. Odlazimo i na Ascari tribinu i na startno-ciljnu. Moji favoriti, Fisichella, Villeneuve i treci vozac Gai, nakon odlicne utrke gdje su bili u vrhu, odustaju 30 min prije kraja zbog problema s elektronikom i zavrsavaju na 9. Mjestu. Steta. Jak pljusak otjerao je vecinu gledatelja. Ostaju samo najizdrzljiviji ili u nasem slucaju- najludji. Drugu utrku Mini challenge-a pratio je Denis, kojeg sam ostavio na glavnoj tribini, a ja otisao u “potragu za srecom”. Parking osiromasen, nekoliko kamiona je vec otislo, ljudi spremaju boxeve, opremu, pakiraju stvari, odlaze. Polako poceo gubiti nadu, kad ugledah Fisichellu kako uzurbano ide prema Vip satoru. Prilika za mene. Dostigao sam ga, hodao za njim nekoliko metara, i jednostavno zanijemio. Trema je ucinila svoje. Zaboravih sto sam htio, sto sam dosao. Drhtavim glasom progovorih: Giancarlo! On nista, ide dalje. Trema na najjace, vec razmisljam, pa valjda nisam krivu osobu prozvao. U tom trenutku nisam znao ni kako se ja zovem. “Giancarlo!” rekoh jos jednom, ovaj puta glasnije. I on se okrene, pogleda me, a ja onako tresuci se i drhtavim glasicem : “can i get autograph? “ i pruzim mu poledjinu karte za vlak, jedini papir koji mi se nasao pri ruci, i penkalu. “thank you” sam prozborio, ovaj put s manje treme. Iako je bilo vremena i za fotografiranje, nisam ga htio gnjaviti, posto je bio losije volje. Razumijem ga, nije zadovoljan rezultatom i zahvalan sam na autogramu. Odlazim do tribine po prijatelja i odlazimo puni euforije i s autogramom u dzepu. Nisam pretjerano fotografirao, vise sam uzivao u trenucima. Mislim da me razumijete :). Slike su na linku.
Hvala, Marko
P. S. Nedavno sam kupio fotic, ispricavam se ako su mutne, ne znam ga jos koristiti. :D

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Odlično, baš mi je drago što si na kraju uhvatio gcf-a! (y) :party:
Jesi na blancpainu ovaj vikend?

Mr0410
Karting
Karting
S nama već: 6 god 5 mj
Navija za: Williams
Naravno, karte vec kupljene :)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ovog vikenda na Hockenheimu počinje nova sezona DTM-a, a u sklopu istog događaja vozi se i prva utrka W Seriesa, prve ženske kategorije motorsporta. Danas su odrađene prve kvalifikacije, bilo je mokro, a pole je dominantno osvojila Jamie Chadwick. Riječ je o jednoj od najtalentiranijih cura u motorsportu, ima samo 20 godina, a već je osvojila naslov u britanskom GT prvenstvu 2015. u klasi GT4, postala prva pobjednica britanske F3 2018. te osvojila ovogodišnji MRF Challenge, poznato juniorsko natjecanje gdje su se natjecali brojni poznati vozači poput Micka Schumachera ili Daniela Ticktuma.

Za ostale cure nisam nikad ni čuo, mogla bi Jamie izdominirati ovim prvenstvom. Čini mi se da je daleko talentiranija od Calderon koja vozi F2.

slika

Utrka se vozi sutra u 16:10.

nikola_st
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Kimi
mislin da je utrka danas

slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
U pravu si, ja vidio treninge, kvale i utrku s odvojenim datumima, uopće nisam skužio da su za kvale i utrku isti :bonk:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡