Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god
Navija za: Sebastian Vettel
Čestitke na 41. pobjedi. Stvarno ju je zaslužio, s tim da mu je ovo prva na ovoj stazi. :party:
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
hh, samo za @lady posto znam da je fan ova 2 vozaca :)

41. pobjeda Vettela i Senne. Iste boje na podiju
[ link do slike ]
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
slika

Turrini:
Of Vettel I don't appreciate, of course, only the enormous talent. I am moved by his dedication to the cause [Ferrari].
Even on the day of the funeral of Jules, in the afternoon he was again at Fiorano, to experience new things at the simulator.
Seb is a leader regarding the behavior and words. I add that he is giving to Ferrari a incredible contribution of passion.
:thumbs:

_______
https://twitter.com/sebvettelnews/status/625584390257573888 https://twitter.com/sebvettelnews/status/625588828569366528 https://twitter.com/sebvettelnews/status/625590814194839552 slika
https://twitter.com/NicolaBILD/status/625343389710557184 https://twitter.com/sebvettelnews/status/625374613623566336 https://twitter.com/sebvettelnews/status/625403178020835328 https://twitter.com/sebvettelnews/status/625546660534300672 https://twitter.com/sebvettelnews/status/625535902920474624

________

Vettel: It’s not my job but all the bullshit that’s been going around recently, I think both [Kimi & I] deserved a 1-2 today. It’s a great day for Ferrari but not as great as it could have been. Obviously a bit of a shame for Kimi...

Sebastian Vettel on his 1st HungarianGP win: I’m very, very happy to tick this box finally!

Vettel: Our race was very strong from the beginning, we had a great start and after that we had great pace & were able to control the race. It was fantastic to see all the guys of the team around as I looked down from the podium, they were all very happy. Today we proved that the pace we showed has nothing to do with luck. In fact, if anything we were a bit unlucky with the safety car. It was a great race and a great recovery from Friday, especially after we had heard strange rumours about the team facing a crisis…

Vettel: Banking on mistakes of others? You never can do that, especially if you're dealing with Merc. That is an equation that never works!

Vettel: When I saw that our permanent competitors had such a poor start & I suddenly was in the lead I thought: why not here (in Hungary)? I believe that everything happens for a reason. You have to be ready and be able to seize the chance.
...
Q: Before this weekend it was going in the wrong direction?

Sebastian Vettel: Who says that? You have to be there when luck favours you.
...

Q: But before this race (#HungarianGP): wasn't Ferrari in a slight crisis?

Sebastian Vettel: What crisis?
...

Vettel: It was a great race and a great recovery from Friday, especially after we had heard strange rumours about the team facing a crisis…

Vettel: Today we proved that the pace we showed has nothing to do with luck. In fact, if anything we were a bit unlucky with the safety car.

Vettel: I am sure we will try absolutely everything and try to make the impossible possible.

Jeste primjetili novu kacigu sa metalik-krom sjajem?

slika
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Viper
Formula 4
Formula 4
Da dodam još činjenica:

Seb je jedini u dosadašnjem dijelu sezone završio sve utrke u top 5.
Također, 21. utrka za redom u bodovima
Sada je na drugom mjestu po broju kilometara u vodstvu. Prvi je Shumacher 24,148 km, pa Seb 13,446 km i onda Senna 13,430 km

Lady
GP3
GP3
Ferrari1345 je napisao/la:hh, samo za @lady posto znam da je fan ova 2 vozaca :)

41. pobjeda Vettela i Senne. Iste boje na podiju
[ link do slike ]
Da, slika govori puno....
Iskreno, nisam mislila da će Vettel doć do 41 pobjede prije Hamiltona s obzirom na svemoćni Mercedes. Moram priznat da mi je drago šta je Vettel došao prije i to baš na ovoj utrci koja je bila fenomenalna, a i posvećena je Julesu Bianchiju od sve trojice na podiju.

Gdje ćeš bolje nego 'razbit' čistu dominaciju Mercedesa i pobjedit.
Mislim da su i Senna i Bianchi ponosni tamo gore na jednu ovakvu super utrku, a pogotovo Jules, s obzirom da je pobjedu odnio Ferrari, njegov matični tim.

Ima na ovoj slici još nekoliko zanimljivosti:
I Senna i Vettel stoje pored svojih bivših kolege. Senna pored Prosta, Vettel pored Ricciarda. Obojica su osvojila pobjedu u puno slabijem bolidu te godine i nešto jako značajno, protiv možda i tada/sada najdominantnije momčadi.
Williams je te godine imao možda i najbolji bolid ikada, samo šta je te 1993 Senna toliko maestralno vozio da je osvojio 5 čistih vozačkih pobjeda šta je bilo ravno čudu.

Vettela neću u tom pogledu uspoređivat sa Sennom, ali i Vettelove 2 pobjede (za sad) protiv ovako dominantnih Mercedesa su također jedno malo čudo, jer ih je pobjedio fair& square na stazi, bez ikakvih kvarova ili Mercovih odustajanja.

A sad nešto vezano za Vettela: Ove godine je on apsolutno vozački najbolji vozač na gridu! Ja njega nikad nisam vidijela do ove godine da toliko izvlači iz bolida kao šta sad radi sa Ferrarijem. Dok je vozio Red Bull, taj bolid je bio puno vozljiviji i bolji i samim time je Vettelu bilo puno lakše. Tada je imao možda i najbrži bolid u rukama i osvajao je bez problema pole position-e i onda odjurio naprijed i radio ono u čemu je godinama bio najbolji. Ove godine je stalno iza Mercedesa i vozi maestralno! Vettel je napokon i kao vozač i kao osoba prilično sazrio i mislim da je sad od svih vozača na gridu mentalno najjači. Kladila bi se u bilo šta kad bi sad posjeli Vettela u ovaj Mercedes, Hamilton sigurno nebi bio prvak .
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Viper je napisao/la:Da dodam još činjenica:

Seb je jedini u dosadašnjem dijelu sezone završio sve utrke u top 5.
Također, 21. utrka za redom u bodovima
Sada je na drugom mjestu po broju kilometara u vodstvu. Prvi je Shumacher 24,148 km, pa Seb 13,446 km i onda Senna 13,430 km
Istina.. recimo i to da mu treba još 6 utrka kako bi se izjednačio sa nedavnim rekorderom Kimijem koji ima 27 utrka u bodovima.

Netrebam naglašavati kako se slažem sa Šesticom o onome tko je za mene trenutno najbolji vozač na gridu.. :D

Viper
Formula 4
Formula 4
I ja se slažem oko trenutno najboljeg vozača :thumbs:
Kad se pogleda sve u globalu, mislim da ni Hamiltonovi navijači ne mogu imati previše prigovora.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Dobro, sad ne treba previše pretjerivati, oba vozača su dobra, totalno se razlikuju jedan od drugog. Vettel radi dobar posao, fino se oslobodio, trenutačno nema nekog većeg pritiska, sem da se dopadne navijačima Ferrarija, ipak on im je zagorcavao život 4 godine :)! A ujedno to je i motiv da vozis bolje! Hamilton kao i Vettel imaju nekad loših utrka, recimo Vettel u Bahrainu je bio van forme, tako i Hamilton ovaj vikend. To je sve normalno.

Ne volim poredit vozače, svaki je dobar na svoj način, ali me iskreno najviše raduje uspjeh vozača u ne bas tako jakom bolidu! Ferrari još nema bolid za titulu, ali je nekim cudom jak, samo dobar vozač može taj potencijal izvuci iz bolida. A drago mi je da je Vettel taj vozac, taman da pokaze da one 4 titule nisu samo Newey i da se skine taj mit o svemogucem Alonsu, koji ispade vozi samo na tockovima i pravi cuda!

Hajd sad cu uskociti sebi malo u usta, rekao sam da ne volim porediti vozače, ali Vettel me bas podsjeća na MS-a... Djaba, svabe su nešto posebno u Ferrariju :)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Malo podsjeća na Todta i Schumija :)
Zakon haha
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

sennacher
Karting
Karting
Navija za: Seb Vettel
Lady je napisao/la:
Ferrari1345 je napisao/la:hh, samo za @lady posto znam da je fan ova 2 vozaca :)
A sad nešto vezano za Vettela: Ove godine je on apsolutno vozački najbolji vozač na gridu! Ja njega nikad nisam vidijela do ove godine da toliko izvlači iz bolida kao šta sad radi sa Ferrarijem. Dok je vozio Red Bull, taj bolid je bio puno vozljiviji i bolji i samim time je Vettelu bilo puno lakše. Tada je imao možda i najbrži bolid u rukama i osvajao je bez problema pole position-e i onda odjurio naprijed i radio ono u čemu je godinama bio najbolji. Ove godine je stalno iza Mercedesa i vozi maestralno! Vettel je napokon i kao vozač i kao osoba prilično sazrio i mislim da je sad od svih vozača na gridu mentalno najjači. Kladila bi se u bilo šta kad bi sad posjeli Vettela u ovaj Mercedes, Hamilton sigurno nebi bio prvak .
Ja se ne mogu baš previše složiti s ovim u potpunosti i ne znam kad će se više skinuti ta fama o njegova četiri naslova zbog supreriornog bolida RedBulla.
Kao prvo, RedBull nikad nije bio ovako superioran bolid kao što je Mercedes danas. Da je bio bolid za naslov, jest, ali 2010. ili 2012. bilo je prilično jake konkurencije na sličnom nivou.
Ljudi moji, i tada je Vettel izvlačio iz bolida čuda, a posebno iz tada problematičnih Pirellijevih guma. Pa pričao je o tome i sam Webber kojemu u istom bolidu slično nije ni približno polazilo za rukom. A nije ni taj Webber baš takav papak (daleko od toga) da ne bi u superiornom bolidu osvajao postolja, pa opet nije baš prečesto, ili barem približno često kao ove dvije godine Rosberg.
Koliko je lako "osvajati pole position bez problema i odjuriti naprijed" vidjeli smo sad u nedjelju. I sada se zna čiji je pole, ali nije nužno garancija pobjede čak ni u superironom bolidu. Pa Hamilton je već u prvom zavoju bio četvrti.
A zašto je bio četvrti? OK, svakome se dogodi lošiji start i Vettel je bio brži, ali trebao je ostati barem drugi, treći... Rekao bih da je potpuno koncentriran na obranu od Vettela pa nije ni gledao, ni vidio gdje su Rosberg i Kim koji su ga također oprali. Time vam i sam Hamilton govori nešto o Vettelu.
Na kraju krajeva, svih ovih godina kad su svi pričali o nevjerojatno brzom i nelegalnom bolidu Red Bulla, sad već omraženi Di Monetezemolo je govorio: "Problem je Vettel".
Tko još nije shvatio neke stvari mislim da ima problem, iako je meni nevjerojatno da se još uvijek o njegovim pobjedama i naslovima govori na takav način. Pa pobijedio je čovjek i u Torro Rosso pa zašto ne bi u tom lošem Ferrariju ponekad (ah da, znam bilo je to onda zbog kišnog setupa dok su svi ostali bili valjda na suhome). Radio je neka čuda i kad nije prvi ili kad bi startao iz boksa. Ah da, tada je opet bio superbolid u igri, a Torro Rosso se široko micao kad bi se Vettel iza njih pojavio. O Brazilu 2012. radije ne bih kad je uz pomoć timskog kolege završio naopačke nakon starta i na posljednjem mjestu, nekoliko suvišnih boksova, oštećeni bolid... Još i sad poludim kad gledam snimku te utrke.
Ne bih ni o pretjecanju Alonsa s dva kotača po travi u Curva Grande usred Monze. Rekao bih da je tada definitivno pao njegov potpis za Ferrari. A zašto baš pretjecanje u velikom zavoju. Pa jasno, na najbržoj stazi u kalendaru RedBull je zapravo svojim top speedom sirotinja, ali upravo tamo je pobjeđivao u više navrata. Trebalo je znati taj RedBull voziti. Suprotna situacija je baš Mađarska koja bi trebala odgovarati RedBullu, ali tek sad u Ferrariju prva pobjeda (iako su mu jednu gotovu uzeli onom kaznom prolaska kroz boks nakon SC-faze). Ali eto, nekima još jedan u nizu potrebnih dokaza njegove veličine.
Lik s takvim rezultatima još uvijek se nekima stalno mora dokazivati, iako ne znam što već nije dokazao netko s 4 naslova u 7 punih odvoženih sezona (pribaraj se još pola one prve debitantske i pola ove aktualne). Takvom statistikom te brojem naslova i pobjeda pobio je mnoge svete krave Formule 1, a sve to navodno zahvaljujući Neweyu. Kao da je Newey od jučer u Formuli 1 i nikad nitko ni prije ni poslije nije vozio njegove kreacije.
Za nekih 10, 20, 30 godina neki novi klinci na nekim forumima će pisati "e, kako je to radio Vettel". Zato budite sretni vi koji u realnom vremenu gledate živuću legendu. A u realnom vremenu dok su još vozili mnogi su za Sennu ili Villeneuvea govorili da su luđaci, hrvatski spikeri u prijenosima su omalovažavali Schumachera što je postao općenarodni konzensus, kao i veličanje nekih drugih (istina vrhusnkih) vozača.
Nitko ne može znati što će biti u budućnosti i koliko će toga Vettel uspjeti napraviti, ali nemojte omalovažavati ono što već znamo iz prošlosti.
IL DITTO DI VETTEL

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
sennacher je napisao/la:
Lady je napisao/la:
Ja se ne mogu baš previše složiti s ovim u potpunosti i ne znam kad će se više skinuti ta fama o njegova četiri naslova zbog supreriornog bolida RedBulla.
Kao prvo, RedBull nikad nije bio ovako superioran bolid kao što je Mercedes danas. Da je bio bolid za naslov, jest, ali 2010. ili 2012. bilo je prilično jake konkurencije na sličnom nivou.
Ljudi moji, i tada je Vettel izvlačio iz bolida čuda, a posebno iz tada problematičnih Pirellijevih guma. Pa pričao je o tome i sam Webber kojemu u istom bolidu slično nije ni približno polazilo za rukom. A nije ni taj Webber baš takav papak (daleko od toga) da ne bi u superiornom bolidu osvajao postolja, pa opet nije baš prečesto, ili barem približno često kao ove dvije godine Rosberg.
Koliko je lako "osvajati pole position bez problema i odjuriti naprijed" vidjeli smo sad u nedjelju. I sada se zna čiji je pole, ali nije nužno garancija pobjede čak ni u superironom bolidu. Pa Hamilton je već u prvom zavoju bio četvrti.
A zašto je bio četvrti? OK, svakome se dogodi lošiji start i Vettel je bio brži, ali trebao je ostati barem drugi, treći... Rekao bih da je potpuno koncentriran na obranu od Vettela pa nije ni gledao, ni vidio gdje su Rosberg i Kim koji su ga također oprali. Time vam i sam Hamilton govori nešto o Vettelu.
Na kraju krajeva, svih ovih godina kad su svi pričali o nevjerojatno brzom i nelegalnom bolidu Red Bulla, sad već omraženi Di Monetezemolo je govorio: "Problem je Vettel".
Tko još nije shvatio neke stvari mislim da ima problem, iako je meni nevjerojatno da se još uvijek o njegovim pobjedama i naslovima govori na takav način. Pa pobijedio je čovjek i u Torro Rosso pa zašto ne bi u tom lošem Ferrariju ponekad (ah da, znam bilo je to onda zbog kišnog setupa dok su svi ostali bili valjda na suhome). Radio je neka čuda i kad nije prvi ili kad bi startao iz boksa. Ah da, tada je opet bio superbolid u igri, a Torro Rosso se široko micao kad bi se Vettel iza njih pojavio. O Brazilu 2012. radije ne bih kad je uz pomoć timskog kolege završio naopačke nakon starta i na posljednjem mjestu, nekoliko suvišnih boksova, oštećeni bolid... Još i sad poludim kad gledam snimku te utrke.
Ne bih ni o pretjecanju Alonsa s dva kotača po travi u Curva Grande usred Monze. Rekao bih da je tada definitivno pao njegov potpis za Ferrari. A zašto baš pretjecanje u velikom zavoju. Pa jasno, na najbržoj stazi u kalendaru RedBull je zapravo svojim top speedom sirotinja, ali upravo tamo je pobjeđivao u više navrata. Trebalo je znati taj RedBull voziti. Suprotna situacija je baš Mađarska koja bi trebala odgovarati RedBullu, ali tek sad u Ferrariju prva pobjeda (iako su mu jednu gotovu uzeli onom kaznom prolaska kroz boks nakon SC-faze). Ali eto, nekima još jedan u nizu potrebnih dokaza njegove veličine.
Lik s takvim rezultatima još uvijek se nekima stalno mora dokazivati, iako ne znam što već nije dokazao netko s 4 naslova u 7 punih odvoženih sezona (pribaraj se još pola one prve debitantske i pola ove aktualne). Takvom statistikom te brojem naslova i pobjeda pobio je mnoge svete krave Formule 1, a sve to navodno zahvaljujući Neweyu. Kao da je Newey od jučer u Formuli 1 i nikad nitko ni prije ni poslije nije vozio njegove kreacije.
Za nekih 10, 20, 30 godina neki novi klinci na nekim forumima će pisati "e, kako je to radio Vettel". Zato budite sretni vi koji u realnom vremenu gledate živuću legendu. A u realnom vremenu dok su još vozili mnogi su za Sennu ili Villeneuvea govorili da su luđaci, hrvatski spikeri u prijenosima su omalovažavali Schumachera što je postao općenarodni konzensus, kao i veličanje nekih drugih (istina vrhusnkih) vozača.
Nitko ne može znati što će biti u budućnosti i koliko će toga Vettel uspjeti napraviti, ali nemojte omalovažavati ono što već znamo iz prošlosti.
Svaka čast prijatelju!!!! Objasnio si im sve.
Imas pivu od mene! :pivo:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

sennacher
Karting
Karting
Volim pivu i baš je pijem!
IL DITTO DI VETTEL

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mudro zboriš.. i ja volim pivu. Najdraži predmet.. PP&P (Piva, Priroda i Društvo) :mrgreen: :D

Što se tiče Vettela.. njegovi dušebrižnici iz tog vremena, sa kojim sam se na GP1 najviše polemizirao, uglavnom su izjavljivali takve tvrdnje u svrhu dušebrižništva svoje duše ;) ..znači kako bi si ublažili muke po Vettelu. :D

Danas se naravno zna da je glavni razlog tome što je pobjeđivao tada mega popularnog Alonsa u cvrvenoj boji. No većina je ta koja radi pravila.. iako je u pravilu većana ta koja neprepoznaje prave kvalitete.. kako bi se reklo "za raju". Stoga ću im oprostiti na tome, ionako "neznaju što čine" dok im cijela ta priča ne postane povjest. Takvo ponašanje je u prirodi čovjeka.. uostalom to dokazuje i knjiga nad knjigama, i cijela ljudska povjest.

Mislim da od Vettela tek dolazi period gdje će dokazati svoju pravu veličinu, i to je počeo u crvenom timu kao izvrstan lider tih do sada izgubljenih dušica. Sretan sam da je donesao mir i sklad u ekipu, mislim da su za tim vapili svih ovih godina. Arrivabene i Vettel trenutno stvaraju takvu sliku, tih vedrih boja.. i svi koji će se uklopiti u tu kompoziciju će vjerovatno završiti ili već jesu u Ferrariju. Nekako mi se čini da će to morati roditi vrhunski rezultat.. i to vrlo skoro.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
@sennacher jako lipo sročeno. Neki vole zaboraviti da su ti bolidi rađeni da bude najbrži u jednom krugu i utrku provedu u čistom zraku. Da je itko drugi vozija te bolide to bi bili skroz drugi bolidi čak i 2011. i 2013. Isto tako da netko prista gledati formulu 1 nakon 2013. i pogleda sad Mađarsku zaključak bi bija da je Ferrari najdominantniji bolid, jer je utrka izgledala ko tipična Vettelova utrka iz vrimena RB-a, prvo misto čisti zrak i bildanje prednosti pred ostalima. Po mom mišljenju znajući kako je počeja karijeru i kako je tekla do sada, kakvu je konkurenciju ima, Vettel je još uvik na dobrom putu da postane najveći svih vremena, ali o tom više kad okači volan o klin, do tad uživajmo.

Lady
GP3
GP3
@sennacher, sve 5, i skoro se sa svime slažem šta si napisao, samo mi nije jasno zašto si mene citirao da biš napisao sve ovo o Vettelu? Jesam li ja negdje omalovažavala Vettela? jesam li napisala da su bile zasluge Neweya a ne Vettela? jesam li negdje napisala da su njegova 4 naslova nezaslužena?
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

sennacher
Karting
Karting
Lady je napisao/la:@sennacher, sve 5, i skoro se sa svime slažem šta si napisao, samo mi nije jasno zašto si mene citirao da biš napisao sve ovo o Vettelu? Jesam li ja negdje omalovažavala Vettela? jesam li napisala da su bile zasluge Neweya a ne Vettela? jesam li negdje napisala da su njegova 4 naslova nezaslužena?
Pa upravo u tom citiranom dijelu ispada da "Vettel sada izvlači iz bolida kao nikad prije" (a radio je to i prije) i onaj dio kako je "RedBull bio daleko vozljiviji" i sl.

Lady, nisam te htio prozivati, očito nisi baš tako mislila, ali tako je ispalo, ili sam bar ja to tako shvatio.
Možda smo i mi malo stariji Vettelovci preosjetljivi na sve i svašta, jer po njemu se proteklih godina šamaralo iz svih oružja. Hattrick najbolje zna, iako mi se čini da je on zaglibio u drugu krajnost, pa da ga opet malo previše idealizira. Daleko je on još da postane najveći svih vremena, teško (iako ne nemoguće) da će to ikada postati, niti ja tvrdim tako kategorički da jest ili bude jer u povijesti je bilo priličan broj velikih vozača.
Ali da je svakako tu negdje među njima, smatram da jest, a definitivno nije "prosječan vozač u savršenom bolidu".
IL DITTO DI VETTEL

Lady
GP3
GP3
Sennacher, ja sam ti inače @666 sa GP foruma, pa ćeš se možda sjetit koliko smo hattrick i ja branili Vettela od mnogih Alonsovih navijača koji su uporno tvrdili da je Vettel zbog Neweya to šta je ..itd....

Znači, samo da ponovim, imam izrazito visoko mišljenje o Vettelu i to sam milion puta pisala, em po GP forumu, em po F1racing forumu..... ali, sad da objasnim ukratko šta sam htjela reć sa onom rečenicom koju si ti citirao: Dakle: Današnji Ferrari nije ni upola dobar bolid kao šta je bio Red Bull kojeg je vozio Vettel. Kada pogledaš onboard kamere vožnje sa onog bolida i sad sa Ferrarijem, razlika u samoj Vettelovoj vožnji je ogromna. On se nije morao toliko mučit sa Red Bullom koliko sad sa Ferrarijem. Ako pogledaš onboard sa Ferrarijem, tu ima puno korekcija volanom, korištenje puno više staze nego prije. To ti je dokaz da taj bolid nije tako 'vozljiv' kao šta mu je bio Red Bull. I sam je Vettel nakon VN Mađarske rekao: ''Bolid je jako dobar, ali težak za vozit..'' To nikad nije rekao za Red Bull.
Zato sam i napisala da je on OVE GODINE ( time ne omalovažavam njegove uspjehe i naslove prije) vozački najbolji vozač na gridu.
slika

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Lady je napisao/la:Sennacher, ja sam ti inače @666 sa GP foruma, pa ćeš se možda sjetit koliko smo hattrick i ja branili Vettela od mnogih Alonsovih navijača koji su uporno tvrdili da je Vettel zbog Neweya to šta je ..itd....

Znači, samo da ponovim, imam izrazito visoko mišljenje o Vettelu i to sam milion puta pisala, em po GP forumu, em po F1racing forumu..... ali, sad da objasnim ukratko šta sam htjela reć sa onom rečenicom koju si ti citirao: Dakle: Današnji Ferrari nije ni upola dobar bolid kao šta je bio Red Bull kojeg je vozio Vettel. Kada pogledaš onboard kamere vožnje sa onog bolida i sad sa Ferrarijem, razlika u samoj Vettelovoj vožnji je ogromna. On se nije morao toliko mučit sa Red Bullom koliko sad sa Ferrarijem. Ako pogledaš onboard sa Ferrarijem, tu ima puno korekcija volanom, korištenje puno više staze nego prije. To ti je dokaz da taj bolid nije tako 'vozljiv' kao šta mu je bio Red Bull. I sam je Vettel nakon VN Mađarske rekao: ''Bolid je jako dobar, ali težak za vozit..'' To nikad nije rekao za Red Bull.
Zato sam i napisala da je on OVE GODINE ( time ne omalovažavam njegove uspjehe i naslove prije) vozački najbolji vozač na gridu.

A kad smo vikali sve ove godine da je upravo zbog toga FA najboji vozač na gridu vi ste to s podsmjehom uzimali i negirali.... Naravno prešao Vettel
u Ferrari eto ti vraga...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡