Valtteri Bottas

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
@MSC nije govorio o politickom (legitimno) ustroju momcadi, zeljama ili nadanjima jednog F1 fana, no nema veze.
I ja sam prije 15-20-25 godina htio gledati Alesia, Miku, JPM i Kimija pokraj Michaela, ali ne ide to tako u biznisu.
Lujo je imao dovoljno problema sto se tice momcadskih kolega kroz svoju karijeru, a da nije imao takve, tj. da je bio klasicni prvi vozac u momcadi odavno bi porusio sve rekorde.
Kao fan Mercedes-Benza uvijek bi htio imati dva najbolja vozaca na gridu u momcadi, ali da radim posao koji radi Toto, to bi mi bio samo sanak pusti jer to ne moze funkcionirati jer nije dugorocno odrzivo iz pregrst razloga.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Jel brojao netko spinove?
Smiješan vozač.
https://twitter.com/LeoF1_/status/1327980280347496448

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Pita lik Bottasa "Da ima jedan dan u 2020 kojeg mozes preskocit to bi bilo danas?" Kaze Bottas ili danas ili dan kad je netko kupio šišmisa u Wuhanu :zubo:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
CrashOverride je napisao/la: 18.11.2020., 22:21 Pita lik Bottasa "Da ima jedan dan u 2020 kojeg mozes preskocit to bi bilo danas?" Kaze Bottas ili danas ili dan kad je netko kupio šišmisa u Wuhanu :zubo:
Mercedes se morao javno izvinuti zbog te izjave ... Kineski navijači (ili novinari) zazivali da dobije ban na GP Kine slijedeće godine.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
ne moš se ni zajebavat više...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Cuj ban za VN Kine... Da fak..
Treba se Merc i za SARS izvinit jos..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Dokaz koliko svijet ide u neku stvar ...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 18.11.2020., 22:37 Dokaz koliko svijet ide u neku stvar ...
Bolje ne ulazit u to.. Ne mos ostat normalan..
Fino Alla Fine

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
CrashOverride je napisao/la: 18.11.2020., 22:21 Pita lik Bottasa "Da ima jedan dan u 2020 kojeg mozes preskocit to bi bilo danas?" Kaze Bottas ili danas ili dan kad je netko kupio šišmisa u Wuhanu :zubo:
Hahahah ovaje dobra :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Bottas šaljivdžija :mrgreen:
Znači, preskočio bi 15.11.2020.
Pošto je lik pojeo juhu od šišmiša prošle godine. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: Valtteri Bottas will join Alfa Romeo next season on a multi-year deal from Mercedes<a href="https://twitter.com/hashtag/F1?src=hash ... fw">#F1</a> <a href="https://t.co/y8JKlNDKb6">pic.twitter.co ... </p>&mdash; Formula 1 (@F1) <a href=" 6, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Da budem iskren iznenadjen sam. Narocito sto Mercedesu do kraja sezone treba angazman obojice vozaca kako bi odbranili naslove. Ako se Valteriju sad zivo fucka za ekipu, a vjerovatno je to slucaj, to ce ici dosta teze.

Bottas je i karakterno i vozacki nekako nit smrdi nit mirise lik. Sa jedne strane imao je srecu da vozi najbolji bolid na gridu, sa druge imao je tu nesrecu da ga vozi pored jednog od najboljih svih vremena.

Mislim da je puno bolji vozac nego sto ga se percipira, ali nazalost Lewis mu je referentna tacka za usporedbu.

Nadam se da ce se u Alfi nametnuti kao lider.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 06.09.2021., 13:51 Da budem iskren iznenadjen sam. Narocito sto Mercedesu do kraja sezone treba angazman obojice vozaca kako bi odbranili naslove. Ako se Valteriju sad zivo fucka za ekipu, a vjerovatno je to slucaj, to ce ici dosta teze.

Bottas je i karakterno i vozacki nekako nit smrdi nit mirise lik. Sa jedne strane imao je srecu da vozi najbolji bolid na gridu, sa druge imao je tu nesrecu da ga vozi pored jednog od najboljih svih vremena.

Mislim da je puno bolji vozac nego sto ga se percipira, ali nazalost Lewis mu je referentna tacka za usporedbu.

Nadam se da ce se u Alfi nametnuti kao lider.
Bio bih jako iznenađen ukoliko bi Bottas minirao Hamiltona do kraja prvenstva. O njemu imam mišljenje da se radi o profesionalcu, bez obzira šta mislili o njemu ovdje.
Ovdje govore da beskičmenjak, zato što nije uzeo FL jučer :bonk: To u stvari i govori koliko su ljudi profesionalni u poslu na našim prostorima.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ni ja ne ocekujem drukcijeg Bottasa...
Da je htio do sad je ima prilika rec NE..
Fino Alla Fine

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Har Kl je napisao/la: 06.09.2021., 14:34
Bio bih jako iznenađen ukoliko bi Bottas minirao Hamiltona do kraja prvenstva. O njemu imam mišljenje da se radi o profesionalcu, bez obzira šta mislili o njemu ovdje.
Ovdje govore da beskičmenjak, zato što nije uzeo FL jučer :bonk: To u stvari i govori koliko su ljudi profesionalni u poslu na našim prostorima.
Nece ga minirati ali nece biti ni motivisan. Izuzev ako nije potpisao kakve bonuse.

Sto se tice ovog ostalog, na forumu ipak dominira mladja ekipa koja se jos nije susrela sa tim stvarima u pravoj mjeri

A da na nasim prostorima fali profesionalnosti-fali.

Da na nasim prostorima fali buntovnistva i da smo vecinski komformisti-i to je istina. Zato mi je malo i smijesno citati te komentare iz drzava gdje su na vlasti isti ljudi vec 30 godina i gdje su nastale narodne "mudrosti: tipa:

Koga je moliti nije ga srditi.
Vezi konja gdje ti aga kaze.
Sa rogatim se nije bosti.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ja i dalje mislim da Bottasovo ponašanje na stazi jako diktira ugovor koji ima. Nemoguće mi je da je od onako dobrog i brzog dečka u Williamsu postao takav njonjo bez da je negdje potpisao za ulogu wingmana u kompenzacijiu za najbolji bolid, pobjede, postolja i dobru plaću.

Koliko ga pratim, Bottas mi se čini baš okej tip van F1 pa se nadam da će sad biti još slobodniji, a na stazi onakav kakav je bio u Williamsu, prije Mercedesa.

Pohvala i za Tota ovaj put jer ga nisu ostavili na cesti već mu osigurali angažman za dalje.
"What a little star." May 26, 2012.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 06.09.2021., 14:43 Ja i dalje mislim da Bottasovo ponašanje na stazi jako diktira ugovor koji ima. Nemoguće mi je da je od onako dobrog i brzog dečka u Williamsu postao takav njonjo bez da je negdje potpisao za ulogu wingmana u kompenzacijiu za najbolji bolid, pobjede, postolja i dobru plaću.

Koliko ga pratim, Bottas mi se čini baš okej tip van F1 pa se nadam da će sad biti još slobodniji, a na stazi onakav kakav je bio u Williamsu, prije Mercedesa.

Pohvala i za Tota ovaj put jer ga nisu ostavili na cesti već mu osigurali angažman za dalje.
Ja mislim da ga nisu doveli za wingmana. Uopšte ne znam koji bi vozač sa 25 godina potpisao ugovor da bude wingman.
Bottas je imao jednak status u timu. Ne znam da je se ijednom desilo da je nije dobio nadogradnje isti dan kao i Hamilton. A to smo viđali u drugim timovima, između ostalih i u RB ove sezone.
Timske odrede su se aktivirale u drugom dijelu sezone, kad je već postalo izvjesno da previše zaostaje za Hamiltonom. S druge strane Perez se uredno maknuo Maxu u Španiji (4.utrka u sezoni).

Jednostavno, nije se pokaza kao kalibar koji je sposoban da izvlaču slične performanse kao Hamilton, kojem je vjerovatno ovo zadnji stint u karijeri. Slijedeće sezone su nova pravila i ovo je prava prilike da se zamijene vozači, dok još se nisu upoznali sa tajnama bolida.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Zakasnio na EDIT: U Mercedesu Bottas je imao uvid u telemetriju Hamiltona, dok Perez moze samo sanjati da vidi telemetriju Maxa.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡