Ferrari

Bilo je zanimljivih dvoboja kao i žive dosade
Iskreno je jer je pobjedio u Austriji. Ako pobijedi u VB bit će kiselih osmijeha.dakako je napisao/la:Nego da pitam strucnjake jeli ono slavlje u Mercedesu zbog Rosbergove pobjede iskreno ili glume radi zanimljivosti prvenstva!?
Baš to.Frantic je napisao/la:Pastor lud.![]()
I opet u bodovima.
Ferrari umjesto P3 i P4, dobili P4 i DNF.![]()
Massa uzeo ponuđeno. Williams može na postolje ukoliko im Ferrari to "pokloni". Isto kao što i Ferrari može pobijediti ukoliko im Benz to "pokloni".
Nico, čestitke, danas je bio bolji.
Drugi Nico, odličan takođe. Nije mogao više. Kako pobjeda na jednoj takvoj trci kao što je 24h Le Mansa digne čovjeku smopouzdanje.
To sto si naveo mi je donekle i prirodno.Ja se obracam ovim mrziteljima i teoreticarima svega i svacega koji jedva docekaju da od muhe naprave slona.Iceman je napisao/la:Iskreno je jer je pobjedio u Austriji. Ako pobijedi u VB bit će kiselih osmijeha.dakako je napisao/la:Nego da pitam strucnjake jeli ono slavlje u Mercedesu zbog Rosbergove pobjede iskreno ili glume radi zanimljivosti prvenstva!?
dakako je napisao/la:To sto si naveo mi je donekle i prirodno.Ja se obracam ovim mrziteljima i teoreticarima svega i svacega koji jedva docekaju da od muhe naprave slona.Iceman je napisao/la:Iskreno je jer je pobjedio u Austriji. Ako pobijedi u VB bit će kiselih osmijeha.dakako je napisao/la:Nego da pitam strucnjake jeli ono slavlje u Mercedesu zbog Rosbergove pobjede iskreno ili glume radi zanimljivosti prvenstva!?
Potpisujem, :thumps: , danasnja utrka je imala elemente svake zanimljive utrke koja F1 moze priustiti... od dobrog starta, sudara, pretjecanja, i gresaka ljudi u boksu..="Kush"
Opet se Kanada ponavlja? Ne znam pomalo mi je cudno sto se sa njim dogadja. Mozda ga deca raznjezilaSlavenowsky je napisao/la:Prvobitno sam pomislio da ga je Alonso kriv za slucaj Raikkonen, ali ispalo je drugacije. Sad mogu reci steta ili mi je zao sto je Kimi upropastio Alonsovu utrku i stvarno mi idu na zivce ove "misterije" sa njegovim bolidom. Kimi u svojoj karijeri vazda je vucarao neki mali crni oblak (peh) iznad glave!
Haha, dobarrrrrr,Slavenowsky je napisao/la:Ne znam, kad je on u formi tad bolid nije ili obrnuto, vazda neke "voodoo" misterije se desavaju, a za Alonsa i McLaren ne moze biti gore, navodno ovaj novi motor je ostecen u sudaru, tako da ce naceti jos jedan "novi" motor, sto znaci opet kazna u Silverstonu!? Na kraju sezone McLH ce zavrsiti u Hagu zbog kazni!