VN AUSTRIJE 2015. (19. - 21. lipnja)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Berger pijan :fakjea: :thumbs:
Ferrari :thumbsd:
Bilo je zanimljivih dvoboja kao i žive dosade

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ovaj Crofty kao da je gledao Kanadu 2014...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Obrigado Felipe

Iceman
Formula 1
Formula 1
dakako je napisao/la:Nego da pitam strucnjake jeli ono slavlje u Mercedesu zbog Rosbergove pobjede iskreno ili glume radi zanimljivosti prvenstva!? :fakjea:
Iskreno je jer je pobjedio u Austriji. Ako pobijedi u VB bit će kiselih osmijeha. :mrgreen:

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
'Old man' :rofl: :zubo: :mrgreen: :klanjam: :party:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Pastor lud. :klanjam:
I opet u bodovima.
Ferrari umjesto P3 i P4, dobili P4 i DNF. :facepalm:
Massa uzeo ponuđeno. Williams može na postolje ukoliko im Ferrari to "pokloni". Isto kao što i Ferrari može pobijediti ukoliko im Benz to "pokloni".
Nico, čestitke, danas je bio bolji.
Drugi Nico, odličan takođe. Nije mogao više. Kako pobjeda na jednoj takvoj trci kao što je 24h Le Mansa digne čovjeku smopouzdanje.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Čestitke Niki na pobjedi! :party:
Čestitke felipeu - posebno! iskoristio je grešku ferr. ali je trebalo biti tamo da se iskoristi, a i uspio se othrvati napadima seba, što je zasluga AMG-a, ali sve je to iskoristio na pravi način i zasluženo je na podiju, cijeli je vikend bolji od valtterija! :party:

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]

A za ferrari - što reći, sami su si skuhali, dobro je zeus rekao za navoj, nisam to znao, ali sam pretpostavio da je problem zbog šuplje osovine i drugačijeg formata matice, i htio napisati - što ne metnu colov navoj! (širi je u mjerama, pa je tolerancija veća), naravno u šali, jer je to i mana, ali to su problemi šefova ferrarija a ne moji.. :cool: :zubo:

Svi kojima je ovo bilo dosadno i nezanimljivo, očito gledaju formulu iz krivih pobuda.. :cool:
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 21.06.2015., 15:57, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la:Pastor lud. :klanjam:
I opet u bodovima.
Ferrari umjesto P3 i P4, dobili P4 i DNF. :facepalm:
Massa uzeo ponuđeno. Williams može na postolje ukoliko im Ferrari to "pokloni". Isto kao što i Ferrari može pobijediti ukoliko im Benz to "pokloni".
Nico, čestitke, danas je bio bolji.
Drugi Nico, odličan takođe. Nije mogao više. Kako pobjeda na jednoj takvoj trci kao što je 24h Le Mansa digne čovjeku smopouzdanje.
Baš to.
Sve stoji.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Op, op, dobro ovo osoblje u Williamsu :mrgreen:

slika
Obrigado Felipe

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Iceman je napisao/la:
dakako je napisao/la:Nego da pitam strucnjake jeli ono slavlje u Mercedesu zbog Rosbergove pobjede iskreno ili glume radi zanimljivosti prvenstva!? :fakjea:
Iskreno je jer je pobjedio u Austriji. Ako pobijedi u VB bit će kiselih osmijeha. :mrgreen:
To sto si naveo mi je donekle i prirodno.Ja se obracam ovim mrziteljima i teoreticarima svega i svacega koji jedva docekaju da od muhe naprave slona.
Timski igrac

Iceman
Formula 1
Formula 1
dakako je napisao/la:
Iceman je napisao/la:
To sto si naveo mi je donekle i prirodno.Ja se obracam ovim mrziteljima i teoreticarima svega i svacega koji jedva docekaju da od muhe naprave slona.
:thumbs: :mrgreen:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Glasniju F1
="Kush"

Svi kojima je ovo bilo dosadno i nezanimljivo, očito gledaju formulu iz krivih pobuda.. :cool:
Potpisujem, :thumps: , danasnja utrka je imala elemente svake zanimljive utrke koja F1 moze priustiti... od dobrog starta, sudara, pretjecanja, i gresaka ljudi u boksu..

Odlicna utrka za rosberga koji je cijelu utrku bio bolji. Opcenito je bilo dobrih voznji danas od Masse, Maldonada pa i do Verstappena i Ricciarda... O hulku necu previse rijeci trosit...
Za Ferrari mogu jedino rec da je Vettel bio jedina svijetla tocka ovog vikenda

Mclaren, neznam sto da recem... da su razocarali mi je preblaga rijec... Red Bull takoder, toro rosso ih je opet posteno pobjedio.

Anway prvenstvo nam se zakuhalo, kako u vozackom tako i u konstruktorskom (borba za 5. Mjesto ce biti neizvjesna ili mozda cak za 4. s obzirom na formu RB)

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ted miriše trofej :bonk:
Obrigado Felipe

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Solidna utrka s nekoliko zanimljivih duela i vožnji.
Ono s Kimijem i Alonsom je izgledalo jako opasno. Srećom, prošlo je bez posljedica.

Rosberg - gotovo savršen vikend za njega. Odlična vožnja do vrijedne pobjede. Bravo!
Hamilton - i da nije bilo kazne, sumnjam da bi pretekao Rosberga. Za njegove standarde, ovo je bila osrednja izvedba.
Massa - prihvatio ponuđenu priliku. Sve pohvale na mirnom završetku utrke.
Vettel - propuštena prilika za postolje (ne njegovom krivnjom). Kvalifikacije i utrku odradio na visokom nivou, kao i obično.
Bottas - završna pozicija je dobra, ali sama izvedba baš i nije. Za nijansu lošije kvalifikcije i start su upropastili mogućnost za bolji rezultat. Ovako je pola utrke proveo nadoknađujući pozicije, pri tome gubeći dosta vremena iza sporijih bolida.
Hulkenberg - izvukao maksimum iz kvalifikacija i utrke. Odlična vožnja.

Od ostatka vrijedi izdvojiti solidne Verstappena i Nasra, te zabavnog Maldonada. Situacija s Maldonadom i Verstappenom me podsjetila na Vettela i Buttona 2010. u Spa, samo s drukčijim ishodom.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kad se sve zbroji i oduzme, iza nas je po meni jedna "pristojna" utrka, definitivno je ne bih svrstao u ovosezonske uspavanke jer smo vidjeli dosta zanimljivih borbi na stazi, i za razliku od Kanade, Austrija nije razočarala :thumbs:

Čestitke Rosbergu na pobjedi, zasluženo je pobijedio, bolje je startao, odbio je Lewisove pokušaje brzog vraćanja pozicije (SC mu nije odmogao) i mirno je stigao do cilja bez većih problema. Lewis ovaj put jednostavno nije mogao ništa protiv Rosberga, danas je Nico bio bolji. Za Massu se ne može reći da je ni kriv ni dužan došao do podija, naravno da ne bi bio u toj prilici da nije bilo problema u boksu za Vettela, ali ipak, trebalo se obraniti u onih zadnjih nekoliko krugova od Vettelovih napada.

Bottas i Hulk te (pogotovo) Pastor i Verstappen su nas također zabavljali svojim duelima, Pastorovo pretjecanje Maxa je definitivno bilo za pamćenje :) Pohvaliti treba Ricciarda koji je nakon starta s 18. mjesta i kazne od 5 sekundi nakon 52 kruga na istim gumama uspio stići do posljednjeg boda.

Incident Raikkonen-Alonso je po meni trkaći incident, nismo to vidjeli u prijenosu, ali kontakta na kraju ipak nije bilo, Kimi je sam proklizao. Kimi je izjavio kako je bilo čudno, samo je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad bolidom i nažalost, Alonso je bio na krivom mjestu u krivo vrijeme, nije se imao kamo maknuti i dogodilo se to što se dogodilo. Srećom, i suci su to proglasili trkaćim incidentnom, Kimi i Nando odmah su se rukovali po izlasku iz bolida i sve je izglađeno :thumbs:

Btw, nadam se da Bergera više neće slati na podij :mrgreen:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Prvobitno sam pomislio da ga je Alonso kriv za slucaj Raikkonen, ali ispalo je drugacije. Sad mogu reci steta ili mi je zao sto je Kimi upropastio Alonsovu utrku i stvarno mi idu na zivce ove "misterije" sa njegovim bolidom. Kimi u svojoj karijeri vazda je vucarao neki mali crni oblak (peh) iznad glave!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Kakav trol, i tko drugi nego Big Nige. :mrgreen:
Sjećate se scene s Kimijem u Monaku prošle godine? :D

slika
Obrigado Felipe

reso20
GP3
GP3
Slavenowsky je napisao/la:Prvobitno sam pomislio da ga je Alonso kriv za slucaj Raikkonen, ali ispalo je drugacije. Sad mogu reci steta ili mi je zao sto je Kimi upropastio Alonsovu utrku i stvarno mi idu na zivce ove "misterije" sa njegovim bolidom. Kimi u svojoj karijeri vazda je vucarao neki mali crni oblak (peh) iznad glave!
Opet se Kanada ponavlja? Ne znam pomalo mi je cudno sto se sa njim dogadja. Mozda ga deca raznjezila

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ne znam, kad je on u formi tad bolid nije ili obrnuto, vazda neke "voodoo" misterije se desavaju, a za Alonsa i McLaren ne moze biti gore, navodno ovaj novi motor je ostecen u sudaru, tako da ce naceti jos jedan "novi" motor, sto znaci opet kazna u Silverstonu!? Na kraju sezone McLH ce zavrsiti u Hagu zbog kazni! :)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Slavenowsky je napisao/la:Ne znam, kad je on u formi tad bolid nije ili obrnuto, vazda neke "voodoo" misterije se desavaju, a za Alonsa i McLaren ne moze biti gore, navodno ovaj novi motor je ostecen u sudaru, tako da ce naceti jos jedan "novi" motor, sto znaci opet kazna u Silverstonu!? Na kraju sezone McLH ce zavrsiti u Hagu zbog kazni! :)
Haha, dobarrrrrr, :mrgreen: :rofl: :thumbs: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡