VN Velike Britanije 4-6.7.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Kakav krug. :shock:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Tsss... Max"s playground :pivo:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Maxa, još jednom najbrži kad je najbitnije :thumbs:

Norris, Piastri i Hamilton zeznuli treći sektor, a Hamilton je u prva dva bio brži...

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Max zadnje krilo podešeno kao da se vozi Monza, odličan krug. Vidjet ćemo koliko će mu trajati gume s ovako podešenim krilom sutra.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Maaaeeh
Kako meni idu na qratz ova sranja tipa da čitave kvale kmeči "Car is tricky, car is difficult...", a čitavo vrijeme pri vrhu poretka.
I onda odjednom car više nije tricky, car više nije difficult i onda je sve lovely :facepalm:

Dobar je krug složio, da se razumijemo, ali daj, malo manje sranja na TR
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Frantic je napisao/la: 05.07.2025., 17:15 Maaaeeh
Kako meni idu na qratz ova sranja tipa da čitave kvale kmeči "Car is tricky, car is difficult...", a čitavo vrijeme pri vrhu poretka.
I onda odjednom car više nije tricky, car više nije difficult i onda je sve lovely :facepalm:

Potpisujem sve ovo. Imao sam sličnu reakciju kad sam vidio da postavlja ljubičasta vremena.

Općenito mi to ide na živce, al da mu se treba skinuti kapa za ovaj krug, to ne treba ni govoriti.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
S druge strane - "Fuck, fuck, fuck, fuck! I am so fucking shit, that's what I am." - Leclerc u prolasku ciljem.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Osella je napisao/la: 05.07.2025., 17:20
Frantic je napisao/la: 05.07.2025., 17:15 Maaaeeh

Potpisujem sve ovo. Imao sam sličnu reakciju kad sam vidio da postavlja ljubičasta vremena.

Općenito mi to ide na živce, al da mu se treba skinuti kapa za ovaj krug, to ne treba ni govoriti.
Jbga
Nema teorije da Max pogriješi, samo može biti do auta.
Kao Lewis onomad.
Očigledno je auto bio "loš" u Q1 i Q2, i onda je u Q3 proradio.

Čekaj malo, pa ispade da je do auta!? :neznam:
Kao kod Lewisa onomad... :shush: :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma ta priča da je bolid težak ili puno sporiji od konkurencije i da tu Max izvlači sve je samo za ove novopečene DTS gledatelje, bolesno dobar je Red Bull u brzim krivinama kao i uvijek što je bio, pa kad prebaci na onboard Maxa kroz Maggots Beckets Chapel pa taj bolid je raketa, ko po šinama je prošao te krivine bez ikakvih trzaja.

Aaa i taj treći sektor su nešto svi kiksali, ne znam da je iko imao zeleni S3, sve žuto, pogotovo ga je Lewis usrao i otišao preširoko na prvom apexu, inače mogao je to biti pol Hamiltona.

4 ekipe tu negdje, još ako bude sutra kiše kakve bit će odlična trka.
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Proći onako kroz beckets sa takvim krilom :klanjam:

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:Ma ta priča da je bolid težak ili puno sporiji od konkurencije i da tu Max izvlači sve je samo za ove novopečene DTS gledatelje, bolesno dobar je Red Bull u brzim krivinama kao i uvijek što je bio, pa kad prebaci na onboard Maxa kroz Maggots Beckets Chapel pa taj bolid je raketa, ko po šinama je prošao te krivine bez ikakvih trzaja.

Aaa i taj treći sektor su nešto svi kiksali, ne znam da je iko imao zeleni S3, sve žuto, pogotovo ga je Lewis usrao i otišao preširoko na prvom apexu, inače mogao je to biti pol Hamiltona.

4 ekipe tu negdje, još ako bude sutra kiše kakve bit će odlična trka.
Po tvome je RBR bolji nego McLaren.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
LH44 je napisao/la: 05.07.2025., 18:40 Ma ta priča da je bolid težak ili puno sporiji od konkurencije i da tu Max izvlači sve je samo za ove novopečene DTS gledatelje, bolesno dobar je Red Bull u brzim krivinama kao i uvijek što je bio, pa kad prebaci na onboard Maxa kroz Maggots Beckets Chapel pa taj bolid je raketa, ko po šinama je prošao te krivine bez ikakvih trzaja.
Bolid svakako nije kanta kakvu pokazuje Tsunoda al nije bas ni za rezultate koje Max ulovi, vise ih lovi jer ne grijesi kao protivnici.
Ocito je jedino da je tezak za vozit i da za sad moze samo on na tom nivou drzat taj bolid.

Zar nije McLaren i dalje "superioran" u tim brzim krivinama dok je Maxic na ravnicama bio "dominantan" danas?
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Jučer je bilo 'the car won't steer i https://racingnews365.com/downcast-max- ... ll-display .
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡