VN Emilije-Romagne 16-18.5.2025
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Mogao bi Colapinto u Alpineu trajat i manje od 5 utrka...
Dosta sreće za Bearmana. Mislim da je taman prošao kroz cilj.
Edit: ipak ispravili tablicu. Medo na 19. mjestu.
Edit: ipak ispravili tablicu. Medo na 19. mjestu.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
-
Zbagy
- Karting
- S nama već: 3 mj
- Navija za: kaos u 1. zavoju
To sam i ja pomislia, ali vidim da su ga vratili na 19. poziciju.Osella je napisao/la: 17.05.2025., 16:35 Mogao bi Colapinto u Alpineu trajat i manje od 5 utrka...
Mozda su obrisali krug.
-
gosuasus
- Formula 4
- S nama već: 8 god
Čim smo došli na ozbiljnu stazu konfiguriranu elevacijama, zahtjevnim šikanama, šljunčanim površinama i travom, odmah žestoka prosipanja.
Primjećujem da je od ove godine nastupila ozbiljna inflacija vozačke kvalitete na gridu, barem 5-6 ljudi ne bi uopće trebalo biti u Formuli 1. Grid bi se mogao reducirati na svega 10ak kvalitetnih vozača.
Primjećujem da je od ove godine nastupila ozbiljna inflacija vozačke kvalitete na gridu, barem 5-6 ljudi ne bi uopće trebalo biti u Formuli 1. Grid bi se mogao reducirati na svega 10ak kvalitetnih vozača.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zanima me Maxova reakcija oko crvene zastave ukoliko Bearmana puste. Nije mogao on tu nista drugacije napraviti, ali vidjet cemo. Nesretan tajming.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Hoćete li pregledati već jednom, konji komunalni nesedlani
Evo, neka pitaju Alexa u studiju

Evo, neka pitaju Alexa u studiju
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 17.05.2025., 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Misliš deflacijagosuasus je napisao/la: 17.05.2025., 16:44 Čim smo došli na ozbiljnu stazu konfiguriranu elevacijama, zahtjevnim šikanama, šljunčanim površinama i travom, odmah žestoka prosipanja.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- monkeyseat
- Formula 2
We are checking!Frantic je napisao/la: 17.05.2025., 16:54 Hoćete li pregledati već jednom, konji komunalni nesedlani![]()
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ovo nema nigdje. Ili je crveno ili nije, hocemo do iduceg vikenda pregledavati?
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Oba Astona brža od Ferrarija, motaj kabele.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ferrari teški, teški flop.
Sainz fenomenalno vrijeme. Pohvale za Williams, Alpine i Aston Martin. Jesu ovo oba AM-a ušala u Q3 na mediumu?
Sainz fenomenalno vrijeme. Pohvale za Williams, Alpine i Aston Martin. Jesu ovo oba AM-a ušala u Q3 na mediumu?
Zadnja izmjena: Osella, dana/u 17.05.2025., 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Lasciatemi guidare...
- monkeyseat
- Formula 2
Ja sam ugasio kablove i zamotao mješalicu