VN Meksika 25.-27.10.2024.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Colapinto kao da je psihološki već pobjedio Albona. Nisam se tome nadao.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Fali mu frendaćGrah0 je napisao/la: 25.10.2024., 22:22Lik ne liči na sebe kako je narednik otišao.CrashOverride je napisao/la:Nadam se da je Albon sebi govorio da je idiot

Fino Alla Fine
- Widowmaker
- Karting
- Navija za: Mclaren
Piastri razvaljuje.
A neki "stručnjaci" tvrde da je bolji od Norrisa...

- Grah0
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: #93, #33
Baš lijepo, ide nam ovo na vodenicu. Samo da i mi ne ukakamo.
- Grah0
- Formula 1
Od svojih 100 postova u njih 99 veličaš Landa. Takvim stručnjacima kao što si ti treba nametnuti da urade IQ test prije upotrebe interneta.Widowmaker je napisao/la:Piastri razvaljuje.![]()
- Widowmaker
- Karting
Drago mi je da bečki pasulj ima vremena i za vođenje takvih statistika uz to što je uposlenik Ferrarija. 

- Grah0
- Formula 1
Multitasking.Widowmaker je napisao/la:Drago mi je da bečki pasulj ima vremena i za vođenje takvih statistika uz to što je uposlenik Ferrarija.
Trebali bi se vi iz Wokinga pobuniti, i tražiti Hamiltona, onda bi možda i imali neke šanse za naslov.
Ovako sa jednim mekušcem kao prvom volinom, pardon, violinom je to neizvodljivo.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Piastri jako loš i ništa koristan za ekipu po navici, kad im je potrebno. Imao je svojih trenutaka ove sezone, kad je briljirao, ali realno, nagli padovi u formi su mu postali normala i tim puno više košta već što mu doprinosi.
- Widowmaker
- Karting
Ja nemam nikakve veze sa Wokingom, jedino navijam za Mclaren već nekih 35 godina.Grah0 je napisao/la: 26.10.2024., 23:33Multitasking.Widowmaker je napisao/la:Drago mi je da bečki pasulj ima vremena i za vođenje takvih statistika uz to što je uposlenik Ferrarija.
Trebali bi se vi iz Wokinga pobuniti, i tražiti Hamiltona, onda bi možda i imali neke šanse za naslov.
Ovako sa jednim mekušcem kao prvom volinom, pardon, violinom je to neizvodljivo.
Ti uvijek govoriš mi kada je riječ o Ferrariju pa sam zaključio da ili radiš za njih ili si možda djelimični vlasnik...
- Grah0
- Formula 1
Yuki, lani koju na radio, nisi dugo.
- Grah0
- Formula 1
Kakvu kaznu, par disciplinskih.KiMujash je napisao/la:Kako bi mu ovdje kaznu bubno, imas run off, a on direkt u ogradu, pokusava spasit krug. Kao da bi bilo dovoljnu uopste uz ovu gresku.
Ako je Ricci dobio nogu, pošteno je da i ovaj krelac dobije isto to.
I na kraju najviše Alonso i Liam izgubiše zbog krelca.