Sarma je napisao/la: 20.09.2024., 13:25
EDIT: u Älanku piÅ”e - Savijanje preklopa na rubovima nije u skladu s pravilima. Prednost do dvije desetinke...
Zanimljivo...
Ukrali su nam pobjedu
Zamisli ukralo pobjedu , a RB savijanjem osvojio prvenstvo 2021.
McL kažu da Äe prepraviti krilo za nadolazeÄe low-downforce utrke, Iako krilo prolazi sve testove.
Ukralo nego Ŕta Ŕalu na stranu...
Gle, ne znam zaÅ”to stalno spominjeÅ” RB 2021. kad je isto statiÄki krilo proÅ”lo sve testove optereÄenja, a nakon pritužbe Mercedesa morali su ga rijeÅ”it...
Ukralo nego Ŕta Ŕalu na stranu...
Gle, ne znam zaÅ”to stalno spominjeÅ” RB 2021. kad je isto statiÄki krilo proÅ”lo sve testove optereÄenja, a nakon pritužbe Mercedesa morali su ga rijeÅ”it...
No no no, dopuŔteno im je koristiti to krilo koje se savijalo koristiti na joŔ tri utrke, nakon Ŕto je savijanje otkriveno.
Ali za danas potpuno nebitno, mislim da ova odluka neÄe imati nekog utjecaja na McLaren (da Äe ih drastiÄno usporiti) naÄi Äe oni brzine, ne sumnjam u to.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
15 minuta prije kraja FP2 McLaren i Ferrari u elementu. A ono Ŕto je zanimljivo u stopu im je VisaCash, Yuki i Daniel, a ne Red Bull.
......ne mogu, ali hoÄu...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Tudum je napisao/la:Colapinto vec na razini Albona. Ili je mali zvijer ili je Albon precijenjen. Vidit cemo dogodine
Vjerojatno ima i jednoga i drugoga. A vidi se da nije ni Albonu lako, sudeÄi po radio porukama. Mislim da je i on svjestan da mu ovaj mali nije Narednik.