Felipe je napisao/la:Klinjo možda da, ali klinjo koji je tri godine proveo gledajuÄi snimke utrka iz osadmesetih i devedesetih i klinjo koji je odgledao hrpu dokumentaraca i proÄitao tonu tekstova.
Da nisam upuÄen, jednostavno bih Å”utio, kao Å”to radim u svim sluÄajevima kada ne znam o Äemu se priÄa u temi. Svi mi imamo razliÄita miÅ”ljenja, od Fangia do Schumija, neko se nekome sviÄa, ili po onome Å”to je radio na stazi, ili izvan nje, ili u nekim sluÄajevima na oba fronta. Ja smatram da je to bio Senna, i imam svoje argumente, ti sigurno imaÅ” takve za nekog tebi dragog, i to je u redu, ali nije u redu da sudiÅ” o nekome prema dvije-tri napisane reÄenice.
I da imaÅ” 10 godina totalno nebitno.....
Meni nije jasno s obzirom da si vanjski suradnik na ovom portalu kako je adminu moglo promaknut da te netko nazove klinjo i trol?
Užasan propust od admina.....
Samo se ti nedaj Felipe, jer si vrlo kvalitetan forumaÅ” i za svoje godine izrazito pristojan i nadasve upuÄen u mnoge stvari o Formuli 1, za razliku od nekih drugih ipak starijih od tebe.
Da ne budem off skroz.....
Potpuno ti je ispravno miÅ”ljenje o Ayrtonu i bez obzira Å”ta nisi imao Äast gledat ga uživo ( a vjeruj mi, to mi je bila Velika Äast gledat najboljeg vozaÄa u svojim majstorijama u živo) , bitno je da si pogledao mnoge utrke iz proÅ”losti i sam vidio o kakvoj se veliÄini od vozaÄa radi. Pa nisu ga badava dvjesto i neÅ”to vozaÄa, Å”ta bivÅ”ih, Å”ta sadaÅ”njih 2009 proglasili za najboljeg vozaÄa ikad, iako recimo nije imao najviÅ”e naslova prvaka kao Prost ili Schumacher. Ipak su ga stavili ispred te dvojice, a i kad sluÅ”aÅ” veÄinu danaÅ”njih vozaÄa i pitaÅ” ih tko im je najbolji, veÄini je Ayrton bio i idol, kao Hamiltonu i Alonsu.
Evo, da ne spominjem Ayrtonove najpoznatije pobjede (a ima ih brdooooo), preporuÄit Äu ti jednu utrku koja i nije toliko poznata, a Ayrton je tada odvozio vrhunski, a to je SPA 1985.
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x124e3 ... rt-1_sport[/dailymotion]
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x124pb ... rt-2_sport[/dailymotion]