Alonso king je napisao/la: 21.02.2024., 09:32
Neka netko zaustavi ovog Will Buxtona s pricama o Antonelliju. Covjek ga vec stavio u kos s Hamiltonom, a F2 sezona nije sezona ni pocela.
Nisam slušao, ali očito ovaj put nije pričao gluposti
Frantic je napisao/la: 21.02.2024., 10:01
Povlačim ono što sam rekao za izgled (boje) Sauberovog bolida.
Na jakoj dnevnoj svjetlosti ova zelena izgleda prekričavo.
Ni blizu Green Lantern efekta kako je to bilo na slikama na predstvljanju.
Meni izgleda kao jeftina kineska igračka.
Testiranja su testiranja, ali poredak nažalost izgleda dosta realno - Max s novim najboljim vremenom kilometar (1.1 sekundu) ispred svih, a ti svi su McLaren, Ferrari, RB i Aston s malim međusobnim razmacima (jedino Merc im fali).
Nisam pratio bas njegovu dosadasnju karijeru, ali vjerujem da je dobar. Najgore sto mogu napraviti je staviti ga pod pritisak i to jos prije nego je poceo sezonu u nizoj kategoriji. Ne kazem da mu to mozda nebi pomoglo, ali puno je vozaca zbog toga proslo s neiskoristenim potencijalom (prvi mi na pamet padaju Vandoorne i Kovalainen).
Dosta realan poredak da, s time da mi se sve vise cini da sam bio u pravu oko VCARB-a. Najavili su usku suradnju s Red Bullom (uzu nego do sada barem) i mogli bi startat jako u sezonu.
Mene kao Alonsovca je razmazio proslogodisnji hype. Iako je dan poceo dobro, ne mogu reci nista vise od “okej”. Jedini su tim (barem od ovih top 5 iz 2023.) koji nije napredovao po vremenima (sporiji nesto manje od 2 desetinke). Jutros su duzi stintovi takoder izgledali dosta slabije u odnosu na proslu godinu iako, ajde, prvi dan je i jutro. Za sada jos vjerujem da su konzervativni, ali nakon onog drugog dijela 2023. nebi me uopce cudilo da i nisu napredovali.
Mclaren ocekivano, a Mercedes i Alpine tako-tako. Moze se naci pozitiva i negativa, ali vise ce se znati kroz iduca dva dana.
U svakom slucaju, ne pretjerano zanimljiv dan i u cijeloj prici najvece mi je razocarenje to sto je najvece iznenadenje preko zime napravio tim koji je izdominirao proslu sezonu i komotno su mogli izaci na stazu s bolidom iz 2023. godine. Nazalost sve to ide na racun nase zabave, ali respekt se mora dati kada se zasluzi. Mercedesu u prosloj, a Red Bullu u ovoj generaciji.
Red Bull - Perez
Mercedes - Hamilton
Ferrari - Leclerc
McLaren - Piastri
Aston Martin - Alonso
Alpine - Gasly
Williams - Sargeant
RB - Tsunoda
Sauber - Zhou
Haas - Hulkenberg
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
evo jedno pitanje. pokušavam instalirati aplikaciju na Android Tv ali bezuspješno. Ima li tko kakav savjet ili provjerenu aplikaciju? Prošle i pretprošle godine sam uspio naći neto ali ove godine ništa