I ti nemaš neka očekivanja, iskusnoMr.Spaceguy je napisao/la: 19.02.2023., 20:18 1. Verstappen postaje trostruki prvak
2. Ferrari zavrsava sezonu ispred Mercedesa
3. Russell dobija Hamiltona
4. Ocon dobija Gaslya
5. Vatromet unutar Alpinea

I ti nemaš neka očekivanja, iskusnoMr.Spaceguy je napisao/la: 19.02.2023., 20:18 1. Verstappen postaje trostruki prvak
2. Ferrari zavrsava sezonu ispred Mercedesa
3. Russell dobija Hamiltona
4. Ocon dobija Gaslya
5. Vatromet unutar Alpinea
Računaš da će Lewisa leđa uhvatit jedan GP vikend?
Pa da, ipak je godinu stariji, a dupinjanje pamti...
Životna škola
dmj je napisao/la: 27.02.2023., 12:01 Baš sam pitao urednika je li tekst "Verstappen će osvojiti treću titulu i nitko mu neće doći ni blizu." mrvicu prekratak za najavu sezone koju sam mu obećao napisati te nažalost saznao da jest, tako da ću se sada ipak morati zajebavati s detaljnijim pojašnjenjima...
Moglo je i bolje..luke flywalker je napisao/la: 19.02.2023., 13:04Ti ko na sistemu na kladari, sve velke kvote pa ako se koja pogodi bice nesta loveblown diffuser je napisao/la: 19.02.2023., 12:39 1. Prvih 5 utrka 5 različitih pobjednika
2. Borba za naslov između Hamiltona, Leclerca, Landa i Alonsa
3. McLaren osvaja postolje na 50% utrka
4. Ocon odgovoran za Gaslyjeva odustajanja na 3 utrke
5. Max dobija zabranu nastupa na jednoj utrci
6. Williams redovno u Q3
7. Mercedes konstruktorski prvak, RB pogođen cost cap kaznom
8. Aston Martin iznenađenje sezone, otkidaju bodove vodećima kad je najpotrebnije
9. Alonso bolji od Strolla u kvalifikacijama na više od 90% utrka
10. Haas uvjerljivo najgori ove sezone![]()
Evo moje:
1. Max prvak
2. McLaren lošiji nego lani
3. Ocon i Gastly barem jedan udes
4. Mercedes drugi
5. Lec bez pobjede
1. U kvalama ne, u utrkama da (0.5)croatic f1 je napisao/la: 19.02.2023., 03:17 1. Ocon bolji od Gaslyja
2. Piastri bolji od Norrisa
3. De Vries bolji od Tsunode
4. Više podija za ostatak družine iza top 3 ekipa nego lani, ali razmak između P3 i P4 ekipe i dalje osjetan
5. Gasly dobiva zabranu nastupa na jednoj utrci
6. Haasov naslovni sponzor upada u neku vrstu skandala
7. Nova tehnička direktiva usred sezone
8. Perez ulazi u Webber mode protiv Maxa, dakle i dalje sporiji, ali prca kad bude u prilici (znam da bih trebao napisati suprotno jer pogodim 0,1% stvari, a ovo želim da se ostvari)
9. Na barem tri utrke neće biti DNF-ova
10. Na barem jednoj utrci neće biti više od 12 klasificiranih vozača