Slabo sam nešto upratio, više gledao highlightse.
Ono što mi je zapalo za oko su ove nadoknade po 8-9 minuta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
jenson je napisao/la: 22.11.2022., 11:36
Argentina u 34. zabila treći gol iz zaleđa
Uz jedan priznat penal
Organizirano i visoko obrana igra... Zanimljivo...
Malo se tu i tamo raspadne linija ali su mene iznenadili...Nisam ih pratio nit znam sta i koliko mogu...
Ocito dovoljno za dobit Argentinu
Argentina je yoke
15 minuta nadoknade je još veći yoke
Ozbiljno, neka uvedu 25 ili 30 min efektivne igre i tjt.
Da ne gledamo ovakve nadoknade.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Potpuno promašena taktika Argentine, Saudijci vrhunski odradili tekmu. Argentinci umjesto da povuku Messija iza i da dijeli lopte jer ovi stoje 50 metara od svog gola, Messija drze kao Haalanda kao da moze odgurat trojicu igraca i zabiti gol. Potpuno zasluzena pobjeda Saudijske Arabije. Lako moguce da Argentina ispadne iz grupe radi ovoga.
Frantic je napisao/la: 22.11.2022., 13:13
Argentina je yoke
bilo je nedavno govora o promjenu pravila i testiranju istih.
Sjecam se da se pricalo o 30 minuat aktivne igre (zaustavljanje sata kao u rukometu i kosarci i svim drugim sportovima).
onda izvadjanje auta nogom.
Zuti karton 5 minuta van.
Neogranicen broj izmjena (letecih)
I zadnje je da igrac ne mora izvoditi prekid dodavanjem suigracu ili pucanjem nego moze odmah krenuti u igru solo.
@zelote, pa i meni sve ovo nabrojano zvuči sasvim ok.
Nijedno nije sad ono da mi prouzrokuje reakciju "Ma daj ba, jebeš to, nije to TO.....".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 22.11.2022., 13:13
Argentina je yoke
Slazem se da yoke... Treba aktivnu igru uvest i mir...Ovo ispadne kak se kome prdne...Najednom se igra vise nego ikad i to na svjetskom se uvodi takav novitet...
Po meni više nego dobrodošla promjena oko nadoknade. Pun mi je k vise valjanja po terenu, 3 minute potrošenog vremena za svaku VAR provjeru itd. Izležavaj se koliko hoćeš, slavi gol koliko hoćeš, al eto ti 20 minuta ekstra vremena na kraju.
Naravno da bi idealno bilo štopat vrijeme, al sumnjam da će do toga doći.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti