Pa ovako, uživo, je puno ljepše nego na fotografijama.
Što se mene tiče ostaviti žutu sa strane na zadnjem krilu i onaj žuti natpis F e r r a r i
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 09.09.2022., 15:05
Pa ovako, uživo, je puno ljepše nego na fotografijama.
Što se mene tiče ostaviti žutu sa strane na zadnjem krilu i onaj žuti natpis F e r r a r i
RB je izašao u susret Ferrariju i dao im mogućnost osvajanja utrke pred domaćim gledateljima. Ili zele jos vise ponizit Ferrari i osvojit utrku unatoč grid kaznama.
Ibarac00 je napisao/la: 09.09.2022., 17:02
RB je izašao u susret Ferrariju i dao im mogućnost osvajanja utrke pred domaćim gledateljima. Ili zele jos vise ponizit Ferrari i osvojit utrku unatoč grid kaznama.
Prije ovo prvo.
Jedino me do kraja sezone zanima RB pobjeda u Suzuki i checova u Meksiku.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ibarac00 je napisao/la: 09.09.2022., 17:02
Kao što su oni njih triput prestigli u Austriji??
Pobijediti (i poniziti) startom + 5 mjesta u Monzi je ko pola titule
Iako Ferrari je zanimljivu strategiju uzeo. Realno, ako si brz na pravcu, možeš biti pola sekunde sporiji u zavoju... bar ovdje. Pogotovo ako si prvi.
Šteta. Albon je dobro odvozio zadnjih par utrka, a po vremenima na prva dva treninga sam očekivao ponovno solidan rezultat (mogući Q3 pa borba za bodove).
De Vries ima lijepu priliku. Možda se izbori za mjesto u Williamsu iduće sezone.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"