Razne slike i video sadržaji vezani uz F1

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
...............

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Velika je razlika izmedju vozaca i suvozaca :D

https://youtu.be/zKhDNNvoBEg
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Hahaha. :bonk: :D
Inače kreator klipa je Boris, na njegovom kanalu imate još mnogo odličnih videa vezanih za F1. On je negdje iz Hrvatske, ali još ga nisam sreo na nekom forumu, ili možda jesam ali nisam znao da je to on... :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=V9GtxYrMQcI[/youtube]
Obrigado Felipe

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Glasniju F1
Hahaha, param se... genijalno

@vlado ce bit odusevljen :P

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wIglIxLnuLs[/youtube]

Btw onaj subtitle kod Verstappena je ureden, da nebi bilo zabune ;)
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
eh da mu je svaka trka kao u chapter 3, bez grešaka i ispada, bio bi stvarno vozačina... da se malo sabere i skoncentriše, dobar bi bio, vako je davno ugled narušio, al' nebitan ugled kad on nema ni rezultate :-|
slikaslika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Clark proslavlja titulu na Indy 500 1965. sa Grahamom i Damonom Hillom. Koji dani... :D

slika
Obrigado Felipe

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Obrigado Felipe

F1Master
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Hunt i Lauda ručaju na Ligieru.

slika
Obrigado Felipe

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: McLaren
slika

Teo Fabi i Berger :D

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: McLaren
I kad smo već kod ludih Huntovih slika

[ link do slike ]

Njemu je baš bilo ludo..

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Izvrstan osvrt na prošlogodišnji ROC (Race Of Chanpions 2014) gdje je pobijedio DC:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J9gkcusZyMs[/youtube]

Ove godine pregovaraju sa Vettelom i Hamiltonom.. to bi moglo biti zanimljivo za vidjeti, lokacija se seli sa otoka Barbadosa u London. Mislim da se dešava nakon vikenda VN u AbuDhabiju.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Vau, kakav kadar. Dvije apsolutne legende sporta.

[ link do slike ]
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dašak F1 povijesti s VN Austrije:

slika

slika

slika

slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
ovaj žuti minardi je najjača slika :thumbs:
slikaslika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
HHAHAHAHAA na 2:34 Nelson kraljina :rofl: :rofl: :rofl:
:zubo:
[ link do slike ]
al' brate zvuka na 3:36 :shock: Nico morao stavit ruke na uši :D

https://www.youtube.com/watch?v=3kTxc6K3vs8
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nelson je vazda bio žešći zayebant. Na momente je znao i pretjerati. Jednom prilikom, u nekom intrevjuu Mansella je nazvao glupim, a njegovu ženu ružnom. Ili na podiju prošle godine u Brazilu. :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
ma nazvao je on i Prosta ružnim (a ko nije :zubo: ) te kako se sprijatelji s tobom sam' da ti curu ukrade :rofl:
jedino mu zamjerim onu "šalu" kad je bio interview sa Mansellom i pita ga onaj voditelj, "šta ti kažeš, ko je bolji, ti ili Senna" a on odgovori "pa ja sam živ" i pođe se cerekat :facepalm: al' ove ostale zajebancije mogu proć, a vala bio je i vozačina, ono preticanje Senne u Mađarskoj sa vanjske strane dok bolid proklizava + još mu srednji prst pokaže dok bolid proklizuje :D stvarno majstor :klanjam: ah, đe ne bi bio, 3 puta prvak.
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:ma nazvao je on i Prosta ružnim (a ko nije :zubo: ) te kako se sprijatelji s tobom sam' da ti curu ukrade :rofl:
jedino mu zamjerim onu "šalu" kad je bio interview sa Mansellom i pita ga onaj voditelj, "šta ti kažeš, ko je bolji, ti ili Senna" a on odgovori "pa ja sam živ" i pođe se cerekat :facepalm: al' ove ostale zajebancije mogu proć, a vala bio je i vozačina, ono preticanje Senne u Mađarskoj sa vanjske strane dok bolid proklizava + još mu srednji prst pokaže dok bolid proklizuje :D stvarno majstor :klanjam: ah, đe ne bi bio, 3 puta prvak.
Inače moj prvi favorit, od kako sam počeo pratiti F1. Navijač sam Ferrarija, jer su u to vrijeme bili konstruktorski prvaci 2x za redom (1982, 1983), ali Nelson je bio vozački prvak 1983, pa znaš ono kao dijete, naravno da odmah počneš navijati za najbolje. A tad su to, za mene bili, Ferrari i Nelson. :mrgreen:
Zbog njega sam kasnije počeo simpatisati jednog mladog Švabu, koji je sa njim odvozio par trka, pa ga kasnije i zamijenio (koji je sad, na žalost u krevetu i pitanje je da li će se ikada oporaviti). A onda se sve poklopilo kad je dotični 1996. prešao u "moj" Ferrari. :klanjam:
A slažem se da nije trebao ispalit ono "....pa ja sam još uvijek živ". Ali takav je bio Nelson. Jednom prilikom je insinuirao da Ayrton "ne voli žene", usput ga nazvavši "Taksistom iz Sao Paola" i da je tadašnja Mclaren-Honda gay auto. A bio je u kombinacijama za tu istu Mclaren-Hondu, jer su ga Japanci i dalje silno željeli, nakon što su prekinuli saradnju sa Williamsom (većinu njegove plate u Williamsu je plaćala Honda). Ali on se odlučio (a bilo je možda i drugih faktora) za Lotus Hondu, koji je imao identičan motor kao i Mclaren-Honda, ali koji je zaostajao po pitanju šasije i aerodinamike.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Nelson nekad što je Kimi sada :D
gledao sam onaj Interview kad je Nelson pričao o njegovom kršu na Imoli 1987, na tom kobnom Tamburellu i kako je on izgubio dosta vida, ne znam jel 80% izgubio ili je 80% vida mu ostalo nakon tog sudara, te kako je od tada morao se orijentisati na objekte okolo da bi našao zonu kočenja i onda kaže "bio sam sekundu sporiji preko dana i to vam nije pravo... pogotovo ne kada se nađete na gridu pored... De Cesarisa :shock: " al' De Cesarisa kaže isto kada nekoga spuštate dok mu ime spominjete i onda slijede sudari sa 'De Crasharisom'... nije imao ni respekta, u jednom je intervjuu čak rekao da je sve pokušavao, sve prljave poteze da bi zajebo tim i protivnika i pobjedio, ali kada su ga kritikovali pokazao je na stazi šta zna :fakjea:
može mu se pričati i zamjerati što je često znao pretjerati sa svojim zajebancijama i što je često bio prljav, ali ne moze mu se nista reci sto se tiče vožnje, tu je majstor bez dileme :thumbs: :klanjam:

nego treba mi pomoć... tražim Videe Highlightsa svake ovogodišnje trke, one što ti treba premium acc da bi ih gledao na f1.com, na kojima imaju komentari Croftya i Brundla, našao sam od Španije na ovamo, ali nikako da nađem one prve 4 utrke... treba mi za Mid-Season review, koji valja počet sastavljat' :kokice:
pa eto ako iko nađe, nek mi ostavi link ovdje ili u PP :)
unaprijed hvala :pivo:
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡