VN Monaka 27.-29. svibnja 2022.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja evo tek jutros skontah da se FP1 i FP2 u Monaku više ne održavaju četvrtkom
Propustio sam vidjeti vijest o tome, koja je pretpostavljam bila prije početka sezone...

Propustio sam vidjeti vijest o tome, koja je pretpostavljam bila prije početka sezone...
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ja sam juče provjerio.Vettel-Ferrari je napisao/la: 26.05.2022., 07:25 Ja evo tek jutros skontah da se FP1 i FP2 u Monaku više ne održavaju četvrtkom![]()

Znači to je za stalno, jel?
Ja mislio da je zbog rasporeda, s obzirom da je prethodna trka bila prije 4 dana.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Između ostalog i to je jedan od razloga, kako vidim u ovom članku:Frantic je napisao/la: 26.05.2022., 07:32 Ja sam juče provjerio.![]()
Ja mislio da je zbog rasporeda, s obzirom da je prethodna trka bila prije 4 dana.
https://f1destinations.com/why-is-there ... this-year/
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Članak nas prisjeća da je 2010. i 2011. VN Monaka bila odmah vikend nakon VN Španije, pa se opet vozilo četvrtkom.Vettel-Ferrari je napisao/la: 26.05.2022., 09:29Između ostalog i to je jedan od razloga, kako vidim u ovom članku:Frantic je napisao/la: 26.05.2022., 07:32 Ja sam juče provjerio.![]()
https://f1destinations.com/why-is-there ... this-year/
No dobro, četvrtak, petak, svejadno....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
A eto, LM i novo rukovodstvo su izgleda odrešenijih ruku da mijenjaju takve stvari.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Perelli treba napraviti gumu samo za Monaco, koja će imat životni vijek od 6 krugova. Sad za vikend će opet bit keljenje s tim gumama gdje će ih razvlačiti kao žvaku. Tempo vodećeg ce biti lošiji od Latifija...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
voze danas druge kategorije ali ne i f1.
iskreno, više mi se sviđa stari raspored.
ovo je zadnja utrka po starom ugovoru, novi još nije potpisan. šef organizatora je izjavio prošli mjesec:
“I can guarantee you that the grand prix will keep taking place beyond 2022. I don't know if it will be a three- or five-year contract, but that's a detail.”
ovo je zadnja utrka po starom ugovoru, novi još nije potpisan. šef organizatora je izjavio prošli mjesec:
“I can guarantee you that the grand prix will keep taking place beyond 2022. I don't know if it will be a three- or five-year contract, but that's a detail.”
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma uopće nema spora da će Monaco ostati u kalendaru. To je netko bacio patku i medije oko toga da bi ga mogli izbaciti iz kalendara.zekohonda je napisao/la: 26.05.2022., 11:54 voze danas druge kategorije ali ne i f1.
Nonsense.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Leo4
- Karting
- S nama već: 4 god 6 mj
Jedino što se za vikend očekuje kiša pa će to možda malo začiniti stvari.Ibarac00 je napisao/la: 26.05.2022., 10:58 Perelli treba napraviti gumu samo za Monaco, koja će imat životni vijek od 6 krugova. Sad za vikend će opet bit keljenje s tim gumama gdje će ih razvlačiti kao žvaku. Tempo vodećeg ce biti lošiji od Latifija...
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Zadnjih godina, tradicionalno najdosadnija utrka, "vlakić" kako bi se reklo...vlado je napisao/la: 26.05.2022., 15:15 Kada bi Monaco ispao iz kalendra ja bih prestao pratiti f1. Bez zezanja.
Nisam ni ja za izbacivanje Monaka, vintage i co. koje pruža ta velika nagrada su stvarno zanimljivi, ali i dalje mislim da F1 ne bi izgubila puno kada bi nekim "čudom" zaobišla Monako.
Nadam se sa ćemo ovaj vikend imati vise akcije na stazi, samo ne vidim kako

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
AMG je napisao/la: 26.05.2022., 15:53Zadnjih godina, tradicionalno najdosadnija utrka, "vlakić" kako bi se reklo...vlado je napisao/la: 26.05.2022., 15:15 Kada bi Monaco ispao iz kalendra ja bih prestao pratiti f1. Bez zezanja.
Nisam ni ja za izbacivanje Monaka, vintage i co. koje pruža ta velika nagrada su stvarno zanimljivi, ali i dalje mislim da F1 ne bi izgubila puno kada bi nekim "čudom" zaobišla Monako.
Nadam se sa ćemo ovaj vikend imati vise akcije na stazi, samo ne vidim kako![]()
Ta utrka je prestiz za vozace. Mozemo li barem jednu prepustit ekipi na gridu. Meni najdraza staza za uzivanje u vjestinama vozaca. Je vlakic, ali kakav.
No!