Staza na prvu mi se cini previse uska pogotovo u 3 sektoru. Kad se gleda samo track layout cinila se odlicna, a ovako uzivo meeh. Vidjet cemo sta nam donosi utrka.
Btw. izlaz iz pit lanea fuuj, gori nego onaj na Paul Ricardu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
KiMujash je napisao/la: 06.05.2022., 15:47
Ma šta je ovooo, užas
Sponsored by Blue oyster bar.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Multi 21 je napisao/la: 06.05.2022., 20:37
Teška Valencia staza
bolja od valencije.
Slažem se.
Laufer redflagovao trening.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Facooo je napisao/la: 06.05.2022., 20:44
Jel to ferrari ne poskakuje na pravcima....?
Ćim prije, & tim bolje pa da vidimo konačno pravo utrkivanje
Pa šta su do sada radili Leclerc i Verstapen?
I oni će odahnuti kad se riješe te muke... al želio bih i da im se i drugi pridruže "u zabavi", Alonso, Norris, Russel, Hamilton...
Tim više će se njih dvojca i pokazati koliko su bolji