Meni je presmiješno slušati ovu ekipu sa Skya koja praktički paničari oko mogućnosti da se Russell pridruži Mercedesu od sljedeće godine.
Sve je na foru "pa eto, tko zna tko će biti sljedeće godine, možda zadrže Bottasa jer Russell ipak nema iskustva..." onda druga "ako bi se Russell pridružio, ne bi bilo loše da on tu stoji i uči uz Hamiltona, pa kada ovaj ode da on to preuzme, ako je sposoban..." ili još jedna "Da li je Russell DOBRA opcija za drugog vozača uz Hamiltona???"
Sere mi se od ovakvih stvari.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ferrari je napisao/la: 03.07.2021., 12:05
Meni je presmiješno slušati ovu ekipu sa Skya koja praktički paničari oko mogućnosti da se Russell pridruži Mercedesu od sljedeće godine.
Sve je na foru "pa eto, tko zna tko će biti sljedeće godine, možda zadrže Bottasa jer Russell ipak nema iskustva..." onda druga "ako bi se Russell pridružio, ne bi bilo loše da on tu stoji i uči uz Hamiltona, pa kada ovaj ode da on to preuzme, ako je sposoban..." ili još jedna "Da li je Russell DOBRA opcija za drugog vozača uz Hamiltona???"
Sere mi se od ovakvih stvari.
Potpisujem. Ako ste gledali prije neko vrijeme lewisa i brundla u kinu dok gledaju lujine snimke i kako brundle svrsava i ulizuje se lewisu od tog trenutka sam shvatio da je stvarno "Hamilton tv " a ne sky tv
ALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kako je Vettel uništio mega lap od Alonsa..ovo je po meni 11.smrtni grijeh moj Seb.. kako je letio Fernando u ovoj kanti od Alpinea....sigurno bi imao Q3 i danas Fernando... šteta šteta šteta..
Jorginho 8. nakon kazne za Vettela, Landu dlaka falila za PP, Lewis produžio saradnju.
Samo još čekaju kako će završiti tekma protiv Ukrajine večeras.
Vettel bi mogao (trebao) ići i iza oba Ferrarija, ako bude +5.
Oba Benza pomalo razočarala......
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 03.07.2021., 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.