MotoGP sezona 2021.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Nakon uspavanke od 17h jedva sam se digao za ovo iako se spremam 4 mjeseca za ovaj dan. I kakvo osvježenje buljiti u ekran 45 minuta bez da trepćeš osim kada naginješ pivu. :D

I pored odlične trke, moram reći da je ovaj moj lud, lud u glavu. Mora li baš odmah deseto mjesto? Šta se njemu desilo u glavi prije tipa 3-4 godine nemam pojma ali od tada vozi motor nenormalno brzo. Mora da mu je neko gatao nad glavo.

Da se dotaknem Morbidellija, on je 95% imao neki problem jer je od drugog kruga bio 19. (pratio sam to jer sam pratio kako se Enea probija).

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Obrigado Felipe

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Mene čudi da zeko nije dao neki svoj komentar na hondine muke.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Doha MotoGP: Rookie Martin claims sensational maiden pole

Uzbudljive kvale za drugu utrku u Kataru, na kraju senzacija rookieja Jorgea Martina koji je uzeo pole za desetinku i pol ispred Zarca i Vinalesa. Četvrti je bio Miller s minimalnim zaostatkom za Vinalesom, a Quartararo i prošlotjedni polesitter Bagnaia su imali već nešto veće zaostatke. Aleix i Suzukiji su otprilike tu negdje gdje su i bili prošli vikend, a za Rossija katastrofa - nakon P4 prije tjedan dana, sad je na P21.

Utrka kreće u 19 sati, vidjet ćemo može li Martin ovog puta pokazati bolji trkaći tempo, na prvoj utrci je s P14 na startu skočio na P4 pa je do kraja pao na P15. Ducatiji svakako izgledaju moćno, ali Yamahe im definitivno mogu parirati, a ni Suzukije ne treba isključiti u trkaćem tempu.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Acosta :shock:
Rookie - druga utrka za njega, start iz boxa i pobjeda :klanjam:

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Jel realno ovo. Iz Boksa startovao i pobjedio. Momak koji ima 16 godina. Ajo doktor ovog posla...

Mekfia obavezno kazniti. Al obavezno. Masia nastavio gdje je stao prosle sezone...
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Počinje Moto GP utrka... ajmo Zarco,danas je dan za prvu pobjedu karijere :fakjea:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Dobra trka :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Kakva utrka :klanjam:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
extra utrka, Quartararo, svaka čast...ma ovaj Moto GP je čudo !
Zarco opet drugi.. i nikako da dođe do pobjede..postolje za Jorge Martina,svaka čast i njemu..
Aleix Espargaro odličan... Honde užasne.. bolje Marquezu možda da pauzira i ovu sezonu i da se u potpunosti oporavi i vrati 2022 jer ovdje će biti samo frustriran i ljudi će sumnjati dal je do MM93 ili je Honda zbilja toliko loša

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Odlična utrka i pobjeda Quartarara :thumbs:

Millera su sudci baš poštedili sa onim nasrtajem na Mira...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jackass :facepalm: :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Komentatori su dosta podcjenjivali Martina, kao da se svi štede za kraj utrke, ali na kraju smo vidjeli da je on zapravo držao odličan tempo na vrhu i da pobjeda nije bila daleko. Najugodnije iznenađenje vikenda definitivno, svaka mu čast :thumbs:

Ducatiji izgledaju zastrašujuće na tom pravcu, ali unatoč tome što se tiče pobjeda 2/2 za Yamahu. Vidjet ćemo kako će to izgledati na drugim stazama, ali zanimljivu borbu svakako opet imamo.

Nevjerojatno mi je da Zarco još uvijek nema nijednu pobjedu, baš me nekako iznenadio taj podatak kad sam čuo u prijenosu. Evo, sad imamo i ovdje situaciju da prvenstvo vodi čovjek bez pobjede u karijeri, kao i u WRC-u, a vidio sam da je nedavno bilo priče o takvim situacijama u povijesnom podforumu :)

Žao mi je što na Apriliji već dugo vremena sjedi samo jedan konkurentan vozač, bilo bi lijepo da se obistine oni tračevi o Dovijevom dolasku.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Odlična utrka. Yamahe (tvorničke ) odlične. Žao mi je Rossija i mislim da bi bilo bolje da se oprosti kako treba. Možda um želi i zna, ali tijelo neda.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Možda mi se ostvari želja iz prethodnog posta :mrgreen: Dovi od ponedjeljka testira Apriliju u Jerezu:
https://www.motogp.com/en/news/2021/04/ ... rez/367766

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Marquez definitivno potvrdio povratak: https://twitter.com/marcmarquez93/status/1380778874552918016 Bit će zanimljivo vidjeti koliko ga je povreda i poduži oporavak koštao forme i killer instinkta...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ma luđak je to, trebat će mu vremena naravno...
Vjerojatno je plan da bude prvo u bodovima, pa kasnije u borbu za pobjede...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Taj se neće štediti. Ako ima išta u toj Hondi, on će odmah ići na maksimum. Sad je pitanje jeli Honda trenutno sposobna za sami vrh.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Naucio se pameti. Mnogo toga se mjenja odnosno mnogo toga mora mjenjati. Iskreno vjerujem da se vise nikad nece vratiti na stare staze.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
:party:

Nadam se da je ovog puta potpuno fizički spreman, da ne žuri opet s najranijim mogućim povratkom i da kolega @Krstas nije u pravu :mrgreen:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/denkmit/status/1382992863349313537
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡