VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Pa Mercedes sigurno opet ima zvijer od bolida, ali to ne znači da će odmah biti dominantan.

Ja vjerujem da zaista imaju manjih problema s ravnotežom bolida i možda gumama, a ne ono s motorom i mjenjačem...

Po meni su isto Max i RB favoriti i iskreno očekujem njihovu pobjedu u Bahreinu.

Ali onda već od Imole mislim da Mercedes dolazi na svoje i opet starom, malo je vremena bilo između testiranja i utrke ovdje za nove dijelove, ovo-ono... fali njima kilometara sigurno...

Vidjet ćemo uskoro :kokice:

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
gjoko-mkd je napisao/la: 23.03.2021., 21:04
Mr.Spaceguy je napisao/la: 23.03.2021., 17:53
AlkY je napisao/la: 23.03.2021., 17:43 Hvala za uvod , odlican :thumbs:

Koliko sam uzbuden zbog utrke i zbog Mclarena , toliko me i strah da na kraju ne ispadne da je snaga McLarena totalna kontra od testova :D
Nema straha, McLaren će biti brz i spreman :thumbs:
neko od ovih timova za koji se kaže da će biti brzi, biće razočaranje.....možda je to Mclrn....možda opet ferari... Reno, pa čak dolaze u obzir i Mečka i RB

neko će biti prosut sa toplom vodom

lično mislim da McLrn nije tako brz kao što se priča
Slažem se. Inače testovi davaju puno buke nizašto, te bi ovaj hajp mogao izazvat mnogima razočaranje kada vide pravu sliku.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ja mislim da će Mercedes to vratiti u egal, već u Portimao. Za poslije ćemo vidjeti.
Imam osjećaj da se ti problemi sa zadnjim krajem dešavaju iz dva razloga:
1. Nisu instalisali nadogradnje na koje su potrošili tokene. Jedva čekam 1. trening da vidim šta je to. Nadam se da neću biti razočaran.
2. Vremenski uslovi u Bahreinu i pustinjski vjetar nije nešto što inače odgovara Mercedesu. Treba sačekati evropsku stazu, da bi se moglo bilo šta ozbiljnije zaključiti.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Moglo bi biti kao Ferrari 2018. par pobjeda RB-a na prvih par utrka i kasnije klasika.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ne znam zašto svi misle da će se Mercedes vratiti ako budu zaostajali za Red Bullom? Pa nije to Ferrari. Red Bull je vjerovatno i bolji u razvoju od Mercedesa. A ako osjete da se mogu boriti za titulu, onda... Ko kaže da neće oni početi dominirati i tako natjerati Mercedes da digne ruke i prebace fokus na narednu sezonu...

A možda niko od njih ne bude imao neki razvoj ove sezone. Prvo što će svi gledati da prebace razvoj na narednu sezonu. Drugo, zbog limitiranog budžeta, zbog kojeg su baš ova dva tima na najvećem gubitku. Oni će najviše morati srezati dosadašnje navike. Treće, imaju najmanje vremena u zračnom tunelu, kojeg će morati koristiti i za razvoj narednog bolida.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ne znam zašto svi odjednom misle da je Mercedes u zaostatku :mrgreen:

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Baš...jedino realno što se može dogoditi je da su Merc i RB tu negdje....Ne može se tolika prednost izgubiti/nadoknaditi na komadu podnice i DAS-u

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Red bull 1-2 prvih par utrka onda wolfie salje utege i senzore na red bull pa onda hamilton napada da pomazu nizuzemskoj jer je nekad bila imperija sa svojim kolonijama pa da ga hocu opet ugnjetavat ,krecu prosvjedi sa maskama i LH WINS MATTER Verstapena hapsiju jer je popizdia i premlatio par prosvjednika i Ham 8 Wdc.. :chill:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
stvarno je fino Mercedes prodao fintu pa vidim 90% foruma očekuje pobjedu Red Bulla i to 1-2 Max-Perez, a Lewis čak daleko iza,tamo negdje oko Alonsa,borba za 9.mjesto xD
Nemojte ostati razočarani kada LH pomete sutra na kvalama,a u utrci napravi prednost od 25+ sekundi ispred Bo77asa i svih ostalih

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Zanimljivost!
posljednje četiri godine najbrži na prvom treningu sezone osvojio je naslov prvaka u toj sezoni, za 2 sata saznajemo prvaka, pa ostatak sezone možemo gledati utrkivanje.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Pirelli pomaže Mercedesu da vrati stvari na svoje mjesto :P
https://twitter.com/tgruener/status/1375061675578122241

Wehrlein94
GP3
GP3
Har Kl je napisao/la: 26.03.2021., 11:43 Pirelli pomaže Mercedesu da vrati stvari na svoje mjesto :P
možeš li malo to pojasniti,molim te ?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Wehrlein94 je napisao/la: 26.03.2021., 11:55
Har Kl je napisao/la: 26.03.2021., 11:43 Pirelli pomaže Mercedesu da vrati stvari na svoje mjesto :P
možeš li malo to pojasniti,molim te ?
Nema se što pojašnjavati, ove godine su niži pritisci u gumama zbog nove strukture guma. Zato su i uvedene, da gume ne budu kao baloni.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
pa opet ne razumijem kako to pomaže Mercedesu budući da nisam upratio testiranja a i ne vjerujem da Mercedes ima ikakvih problema ?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Wehrlein94 je napisao/la: 26.03.2021., 12:01 pa opet ne razumijem kako to pomaže Mercedesu budući da nisam upratio testiranja a i ne vjerujem da Mercedes ima ikakvih problema ?
harkl se zajebava. zar je to tako teško skontat?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
U koliko sati su treninzi, kvale i to?

Za trku znam da je u 17h.

Kakva sezona nas ceka.

Sve nas zanima Mclaren, Aston, Alpine, ma sve momcadi i svi vozaci.

Osobno me najvise zanima kako ce Ricci protiv Norrisa, Perez protiv Maxa, hoce li Aston i Seb valjati, svakako Carlos protiv Charlesa i klaunadije na pit wallu... Kakva sezona nas ceka, spektakl ce biti.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 26.03.2021., 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
"What a little star." May 26, 2012.

gosuasus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god
sky sports reporter ce max verstappenu: "zasto umanjujes red bullove sanse?"

:prcnjau:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
@MSC 1. trening počinje upravo sada.
2. trening u 16:00

Samo za info, imaš na ovom portalu satnicu :)

https://f1.pulsmedia.hr/gdje-pratiti-formulu-1/

@Wehrlein94, manji pritisak, više gripa ;)

Ostale informacije su objasnili @Ferrari i @zekohonda

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Hvala Har KI. 🙂
"What a little star." May 26, 2012.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Stroll: "Can you give me the wind direction" – "Wind at the moment is non-existent."

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡