Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Sarma Može li kakvo suvislo objašnjenje zašto je Gasly, koji nije završio utrku, poskupio dvije milje, a Tsunoda koji je startao 13., i osvojio dva boda, 1.5 milijun? Ili, npr, Stroll, koji je ipak osvojio bod, ostao na istoj cijeni? Što je to Gasly učinio da mu se pojača rejting? PP možda, koji nije kapitalizirao? Najrealnije je da je ostao na istoj cijeni. Zanima me po kojem to kriteriju obračunavaš.
5. mjesto u kvalama za Gaslya je vrhunski rezultat, ali slažem se s obzirom da nije završio utrku da je malo pretjerano, mogao je za +1 gore, a Yuki +2 gore - odličan debi...
Budući da je izgledno da će ove godine na nekim vikendima biti sprint utrke, zanima me kako će biti organizirano bodovanje za njih jer će u petak biti nekakve kvalifikacije i utrke u subotu i nedjelju
Već drugi vikend zaredom mi igra ne prihvaća prognoziranje pole positiona dok mi je bonus igru prihvatilo, znate li možda u čemu je problem? Samo da napomenem pokuša san 20 puta prije kraja roka ukucati vrijeme al kad bi stisnuo tipku save ne bi se ništa dogodilo.
Nema razloga za bilo kakav bug s obzirom da vidim da većina korisnika uredno postavi vrijeme. Probaj na drugom uređaju ili očisti cache u browseru pa probaj opet.
Jebem ti Pirelli. Na žutim 1:17.9, a na crvenim ne može ispod 1:18. Ponadao sam se da će biti blizu mojih 1:17.5 kad sam vidio vrijeme na mediumu u Q2.
A što se tiče vozača, imao sam Vettela prije vikenda, i nakon treninga uzmem Alonsa.
Vidjelo se da će Alpine biti dobar ovdje, ali što barem Ocona nisam uzeo...
Iako mi logika nalaže da je po novim cijenama, moram pitati.
Dali sada, nakon postavljanja novih cijena, prilikom prodaje, prodajemo po novim ili starim cijenama?