Zato što vjerojatno još uvijek ne može govoriti zbog vilice koja vjerojatno mora zarasti nakon manje operacije.Alonso king je napisao/la: 26.02.2021., 20:45 Cini se kako Alonso nece biti na predstavljanju novog bolida. Umjesto toga bit ce objavljen Q&A s Alonsom te cemo ga prvi puta pred novinarskim kamerama gledati vrlo vjerojatno u Bahreinu na predsezonskom testiranju
Alpine F1 Team
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Procitao sam negdje da je Briatore pricao s njim i navodno Alonso prica sasvim normalno te ce biti spreman za testiranja i sezonu. Kao razlog nemogucnosti dolaska na predstavljanje bolida navode se obaveze oko pripreme za sezonu, ali to bi vrlo lako moglo biti zbog nekog oporavka od ove nesrece. Nadam se samo da ovo nista nece utjecat na njegove performanse 
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
nije on kao vaš Carlitos koji već traži alibije i govori kako neće biti na 100% za prvu utrku u Ferrariju... a sjetimo se šta je grande Fernando napravio u prvoj utrci za Ferrari ...AlkY je napisao/la: 28.02.2021., 18:09 A gle , i ako bude utjecalo na perfomanse onda ce izvuc "samo" 100% iz bolida.
Buduci da inace izvlaci 110 %![]()
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
ak im je bolid kao i ovaj stream predstavljanja, onda možemo očekivati dosta uspješnu sezonu 
Edit: al bar liči na nešto..

Edit: al bar liči na nešto..
Fernando is faster than all of you 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Postoji i video dokaz, priča normalno, svi zubi su na mjestu, sve je u reduAlonso king je napisao/la: 27.02.2021., 18:15 Procitao sam negdje da je Briatore pricao s njim i navodno Alonso prica sasvim normalno te ce biti spreman za testiranja i sezonu.

Mislim da je inače 120%AlkY je napisao/la: 28.02.2021., 18:09 A gle , i ako bude utjecalo na perfomanse onda ce izvuc "samo" 100% iz bolida.
Buduci da inace izvlaci 110 %![]()

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Pitam se jesu li debrisi u kočionim kanalima stvarni uzroci odustajaja ili je dobro nabrijani Alonso preforsirao? U početku je bio jako brz, čak je bio u DRS zoni iza McLarena i izgledalo je kako ima brzine? Nakon boxa počelo je mučenje i problemi. Jesu li kočnice i gume popustile njegovoj velikoj želji da održi Alpine u top 10?
Ocon je jedno vrijeme izgledao jako loše da bi na kraju stigao vettela? E sad jel uzrok tome što je Seb imao starije i drukčije gume ne znam, to nisam uspio upratit.
U svakom slučaju mislim da imaju loš race pace. Renaultov PU je ostao isti kao prešlogodišnji a svi ostali su unaprijedili svoje.
Znam da su rekli da je ova godina za njih manje važna i da je fokus 2022 ali ipak sam očekivao mrvicu bolje. Ako ovakva forma ostane to znači da je njihov max. domet pokoji bod.
Ocon je jedno vrijeme izgledao jako loše da bi na kraju stigao vettela? E sad jel uzrok tome što je Seb imao starije i drukčije gume ne znam, to nisam uspio upratit.
U svakom slučaju mislim da imaju loš race pace. Renaultov PU je ostao isti kao prešlogodišnji a svi ostali su unaprijedili svoje.
Znam da su rekli da je ova godina za njih manje važna i da je fokus 2022 ali ipak sam očekivao mrvicu bolje. Ako ovakva forma ostane to znači da je njihov max. domet pokoji bod.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Koliko sam procitao, nakon prvog pit stopa u kojem je Alonso odradio undercut nad Strollom, pojavili su se problemi s baterijama zbog kojih su morali smanjiti performanse bolida sto se najvise ocitovalo u brzini na pravcu. Kasnije je situaciju dodatno pogorsao problem s kocnicama zbog kojih je na kraju Alonso i odustao. Cini se, sve u svemu, da su poprilicno unazadovali u odnosu na 2020. i da Alonso svoju karijeru nastavlja samo u okruzenju u kojemu je vozio i svojih zadnjih nekoliko sezona. Ponadao sam se dobroj utrci i necemu vise kada je u pocetku pratio tempo Mclarena i drzao Strolla izvan sekunde. Nadam se da je danasnji rezultat i ono sto smo vidjeli samo rezultat tih tehnickih problema. Iduca utrka se vozi u Imoli gdje je prosle sezone bilo uzasno gusto. Ricciardo je kuci otisao s postoljem nakon kvalificiranja na 5. mjestu. Ocon je s tei desetinke manje u Q2 bio u donjem dijelu grida. Osobno sam uzasnut performansama ovog Alpinea kada pogledam proslogodisnje predstave Renaulta. Unatoc Alonsovom dobrom pocetku danas, Ocon je imao poprilicno losu utrku bez ikakve sanse za osvajanjem bodova, a to ne daje nikakve pozitivne naznake za sljedece utrke. Fokus je i dalje na 2022., ali vrijeme je u F1 takvo da je tesko zamisliti nekakvo cudo. Bit ce to hladan tus za nas Alonsovce ukoliko mu se karijera po drugi puta zavrsi u ovakvim okolnostima. Kako nas je Alpine iznenadio svojom liverejom tako su nas negativno iznenadili performansama. Ne znam vise ni sto bih komentirao. Ne vidim izlaz iz ove situacije niti ove, a niti sljedece sezone. Nakon ovako “teskog” dana trebat ce mi koji dan oporavka.
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Evo našao sam nešto:
"After his first stop we had a small issue that forced us to reduce the performance of the car, then after the second stop, a sandwich wrap paper got stuck inside the rear brake duct of Fernando’s car, which led to high temperatures and caused some damage to the brake system, so we retired him for safety reasons."
https://www.alpinecars.com/en/news_f1/a ... on-opener/
To je ono što je kolega@Alonso gore pisao
"After his first stop we had a small issue that forced us to reduce the performance of the car, then after the second stop, a sandwich wrap paper got stuck inside the rear brake duct of Fernando’s car, which led to high temperatures and caused some damage to the brake system, so we retired him for safety reasons."
https://www.alpinecars.com/en/news_f1/a ... on-opener/
To je ono što je kolega@Alonso gore pisao