Sarma je napisao/la: 22.03.2021., 08:05
Sretno Miče
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1373884670161604611
Kako je mali Mick sretan sa volanom u rukama.
Gledajući Mickove startove, mislim da mu samo trebaju brži bolidi da pokaže sav svoj talenat. Kao što je i Michaelu trebalo. Neki su imali bolje juniorske karijere, a u F1 se nisu pokazali. F1 im je bila prebrza. Mislim da će kod Micka biti obrnuto. Tek će se u F1 iskazati. Nije da je bio loš i u nižim serijama, ali nije tu baš briljirao kao neki. Ali mislim da će mu F1 pravo leći. U svakom slučaju, želim mu sreću.
Jedna cool montaza, mada Michael nije bas bio sretan kad je njegova fotografija nastala (mislim da ce stariji clanovi foruma lako prepoznati pozu sa prasnjave podzide i gdje je nastala)
Što je Seb u ovom ROC kombinezonu? Ko da je u penziji. Svi uglavnom budu u timskim kombinezonima, gdje trenutno voze. A valjda je to samo za testiranje. Ili možda jer Aston Martin neće da otkrije izgled novog kombinezona, ali je onda mogao u prošlogodišnjem...
Pastor je napisao/la: 04.02.2022., 17:21
Što je Seb u ovom ROC kombinezonu? Ko da je u penziji. Svi uglavnom budu u timskim kombinezonima, gdje trenutno voze. A valjda je to samo za testiranje. Ili možda jer Aston Martin neće da otkrije izgled novog kombinezona, ali je onda mogao u prošlogodišnjem...
Vjerojatno sponzorski još uvijek nisu kompletirani. Tek su nedavno najavili Aramco kao novog velikog sponzora.
Prošlogodišnji bi sadržavao npr. BWT i slične sponzore koji nisu više tu...to ne može.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari