VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
U prvom i poslednjom zavoju na izlazu iz krivina FIA će nadgledati ko seče stazu.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Što je ovo staza led živi? :prcnjau:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja mislio ići će se ispod 1:20.000

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ibarac00 je napisao/la:
Krstas je napisao/la: 11.11.2020., 16:57 Momci, ima li smisla vise gledati F1? Sta mislite?
Naravno, dok god F1 nije full electric gledati ću. To mi je jedini uvjet, briga me Å”ta će Hamilton osvojit 15 naslova i dominirati, naći će se neka borba od 20 ljudi na gridu.
Gledati ću dokle god se budu kotrljali po stazi.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Na naslovnoj stranici u slici piŔe da je utrka u 11:10 jel to neka greŔka????
Lomi te, al se nedaÅ”
22.03.2020. 6:24

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Majki2111 je napisao/la: 13.11.2020., 20:25 Na naslovnoj stranici u slici piŔe da je utrka u 11:10 jel to neka greŔka????
Nije :cool:
Fino Alla Fine

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Jedu nas na pravcu pre i po krivine 11..... :bang:

slika

Man Edge
Karting
Karting
S nama već: 6 god
MrDoomroom je napisao/la: 13.11.2020., 15:32
Ibarac00 je napisao/la:
Krstas je napisao/la: 11.11.2020., 16:57 Momci, ima li smisla vise gledati F1? Sta mislite?
Naravno, dok god F1 nije full electric gledati ću. To mi je jedini uvjet, briga me Å”ta će Hamilton osvojit 15 naslova i dominirati, naći će se neka borba od 20 ljudi na gridu.
Gledati ću dokle god se budu kotrljali po stazi.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
+1000.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Kako vise u ovoj ā€œdanaÅ”njojā€ F1 ne gledam vise treninge nego samo utrku jer fakat nema smisla. Naletio sam slučajno na Maxov onboard sa najbržeg kruga prvog slobodnog treninga ono sto me u prvi tren odmah zaintrigriralo je Hondin zvuk kod Å”altanja u nižu. Meni to zvuci da su napravili odnosno nasli neki loophole sa takozvanim blown exhaust-om. Oni koji imalo prate F1 znaju kako je to bilo aktualno 2011 kad su stavljali na grane od auspuha jednu vrstu slijepe grane i to je imalo karakterističan zvuk pri abgasanju.
No gidra, no party.

Dalmatinac007
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 13.11.2020., 21:36 Jedu nas na pravcu pre i po krivine 11..... :bang:

slika
To ti je sve "moze biti " npr ko kada je RB osvajao naslove i bio najsporiji na pravcu i krivili renault a oni su sami stavljali vise downforca na krilima msm. vjerovatno ferrariju stvarno nedostaje snage ali ako im fali downforca pa moraju jos vise podesit na krilima dobije se slika da je samo motor problem.

Dalmatinac007
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
gidra je napisao/la: 14.11.2020., 08:39 Kako vise u ovoj ā€œdanaÅ”njojā€ F1 ne gledam vise treninge nego samo utrku jer fakat nema smisla. Naletio sam slučajno na Maxov onboard sa najbržeg kruga prvog slobodnog treninga ono sto me u prvi tren odmah zaintrigriralo je Hondin zvuk kod Å”altanja u nižu. Meni to zvuci da su napravili odnosno nasli neki loophole sa takozvanim blown exhaust-om. Oni koji imalo prate F1 znaju kako je to bilo aktualno 2011 kad su stavljali na grane od auspuha jednu vrstu slijepe grane i to je imalo karakterističan zvuk pri abgasanju.
Da tih godina su u RB i podesavali motor da stvara vise ispuha i onda krivili Renault kada bi motor crko :D

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
3 trening ko treba ;) https://www.streameast.live/formula-1/t ... rand-prix/

Edit: ima i kisice :D
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Danas će biti iznenađenja :party:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Farsa. Eto.

Ne znam kako su ovi organizatori asfaltirali stazu 10 dana prije dolaska F1, a FIA i Masi to odobrili. Ne ide mi u glavu.

Ovo nije zabavno, već opasno. Uopće se ne može voziti normalno, a vozači izgledaju ko idioti vani, ne svojom krivicom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Ovo će biti žeŔće sranje, i danas i sutra.
M.B.: Ferrari nije u krizi

kimi-f1
Karting
Karting
Navija za: Raikkonen, Mclaren
Drago mi je da je nakon jučeraÅ”njeg gumiranja staze pala kiÅ”a i sve to isprala. Imati ćemo zanimljiv vikend.
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Hamilton opet blefira... razumio bih da je utrka za naslov tijesna,ali njemu je već upisan ovaj naslov te naslov iz 2021. tako da ga zbilja ne razumijem.
Samo kuknjava.. imaŔ bolid brži 1,5 sekundi po krugu od prvog konkurenta i stalno kukaŔ,ma daj,pa dosta viŔe.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Ovo je bilo sramotno za gledati kako se Skyevci mole da prestane kisa ,kako je lewis upravu,kako se nebi smjelo voziti,da se nadaju da ce biti suho , pa vidite lujo je morao tu ici samo 200 i morao je kontririrati da se ne izvrti ajmeeee trageedije gasi sve idemo doma .. :bang:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Hari19
Karting
Karting
S nama već: 4 god 8 mj
Navija za: Mclaren
Cale od Lewisa je napisao/la: 14.11.2020., 11:20 Ovo je bilo sramotno za gledati kako se Skyevci mole da prestane kisa ,kako je lewis upravu,kako se nebi smjelo voziti,da se nadaju da ce biti suho , pa vidite lujo je morao tu ici samo 200 i morao je kontririrati da se ne izvrti ajmeeee trageedije gasi sve idemo doma .. :bang:
Tako je čim je GOAT u problemima otkazuj sve odma pa neka prilagode brzinu uvijetima na stazi a ko ima muda neka ide brže i riskira izlijetanje sve poŔteno svima je isto :thumbs:
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔