VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
U prvom i poslednjom zavoju na izlazu iz krivina FIA Äe nadgledati ko seÄe stazu.

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
Gledati Äu dokle god se budu kotrljali po stazi.Ibarac00 je napisao/la:Naravno, dok god F1 nije full electric gledati Äu. To mi je jedini uvjet, briga me Å”ta Äe Hamilton osvojit 15 naslova i dominirati, naÄi Äe se neka borba od 20 ljudi na gridu.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
NijeMajki2111 je napisao/la: 13.11.2020., 20:25 Na naslovnoj stranici u slici piŔe da je utrka u 11:10 jel to neka greŔka????

Fino Alla Fine
-
Man Edge
- Karting
- S nama veÄ: 6 god
+1000.MrDoomroom je napisao/la: 13.11.2020., 15:32Gledati Äu dokle god se budu kotrljali po stazi.Ibarac00 je napisao/la:Naravno, dok god F1 nije full electric gledati Äu. To mi je jedini uvjet, briga me Å”ta Äe Hamilton osvojit 15 naslova i dominirati, naÄi Äe se neka borba od 20 ljudi na gridu.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
gidra
- Formula 4
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: SF
Kako vise u ovoj ādanaÅ”njojā F1 ne gledam vise treninge nego samo utrku jer fakat nema smisla. Naletio sam sluÄajno na Maxov onboard sa najbržeg kruga prvog slobodnog treninga ono sto me u prvi tren odmah zaintrigriralo je Hondin zvuk kod Å”altanja u nižu. Meni to zvuci da su napravili odnosno nasli neki loophole sa takozvanim blown exhaust-om. Oni koji imalo prate F1 znaju kako je to bilo aktualno 2011 kad su stavljali na grane od auspuha jednu vrstu slijepe grane i to je imalo karakteristiÄan zvuk pri abgasanju.
No gidra, no party.
-
Dalmatinac007
- Karting
- S nama veÄ: 5 god 10 mj
To ti je sve "moze biti " npr ko kada je RB osvajao naslove i bio najsporiji na pravcu i krivili renault a oni su sami stavljali vise downforca na krilima msm. vjerovatno ferrariju stvarno nedostaje snage ali ako im fali downforca pa moraju jos vise podesit na krilima dobije se slika da je samo motor problem.
-
Dalmatinac007
- Karting
- S nama veÄ: 5 god 10 mj
Da tih godina su u RB i podesavali motor da stvara vise ispuha i onda krivili Renault kada bi motor crkogidra je napisao/la: 14.11.2020., 08:39 Kako vise u ovoj ādanaÅ”njojā F1 ne gledam vise treninge nego samo utrku jer fakat nema smisla. Naletio sam sluÄajno na Maxov onboard sa najbržeg kruga prvog slobodnog treninga ono sto me u prvi tren odmah zaintrigriralo je Hondin zvuk kod Å”altanja u nižu. Meni to zvuci da su napravili odnosno nasli neki loophole sa takozvanim blown exhaust-om. Oni koji imalo prate F1 znaju kako je to bilo aktualno 2011 kad su stavljali na grane od auspuha jednu vrstu slijepe grane i to je imalo karakteristiÄan zvuk pri abgasanju.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen

- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Farsa. Eto.
Ne znam kako su ovi organizatori asfaltirali stazu 10 dana prije dolaska F1, a FIA i Masi to odobrili. Ne ide mi u glavu.
Ovo nije zabavno, veÄ opasno. UopÄe se ne može voziti normalno, a vozaÄi izgledaju ko idioti vani, ne svojom krivicom.
Ne znam kako su ovi organizatori asfaltirali stazu 10 dana prije dolaska F1, a FIA i Masi to odobrili. Ne ide mi u glavu.
Ovo nije zabavno, veÄ opasno. UopÄe se ne može voziti normalno, a vozaÄi izgledaju ko idioti vani, ne svojom krivicom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
VettelFerrari
- Karting
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Ovo Äe biti žeÅ”Äe sranje, i danas i sutra.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Hamilton opet blefira... razumio bih da je utrka za naslov tijesna,ali njemu je veÄ upisan ovaj naslov te naslov iz 2021. tako da ga zbilja ne razumijem.
Samo kuknjava.. imaŔ bolid brži 1,5 sekundi po krugu od prvog konkurenta i stalno kukaŔ,ma daj,pa dosta viŔe.
Samo kuknjava.. imaŔ bolid brži 1,5 sekundi po krugu od prvog konkurenta i stalno kukaŔ,ma daj,pa dosta viŔe.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ovo je bilo sramotno za gledati kako se Skyevci mole da prestane kisa ,kako je lewis upravu,kako se nebi smjelo voziti,da se nadaju da ce biti suho , pa vidite lujo je morao tu ici samo 200 i morao je kontririrati da se ne izvrti ajmeeee trageedije gasi sve idemo doma .. 

-
Hari19
- Karting
- S nama veÄ: 4 god 8 mj
- Navija za: Mclaren
Tako je Äim je GOAT u problemima otkazuj sve odma pa neka prilagode brzinu uvijetima na stazi a ko ima muda neka ide brže i riskira izlijetanje sve poÅ”teno svima je istoCale od Lewisa je napisao/la: 14.11.2020., 11:20 Ovo je bilo sramotno za gledati kako se Skyevci mole da prestane kisa ,kako je lewis upravu,kako se nebi smjelo voziti,da se nadaju da ce biti suho , pa vidite lujo je morao tu ici samo 200 i morao je kontririrati da se ne izvrti ajmeeee trageedije gasi sve idemo doma ..![]()