Kvizovi

🕒 Razgovori o prošlim vremenima, mjesto za iskusne članove.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Ferrari Maniac je napisao/la: 03.05.2020., 11:19 Bravo zekane, prijavljen sam - znači imamo osiguranog backmarkera za poredak! :gandalf: :zubo:
moj dino se prvi prijavio za tu poziciju!
drugog dina (dmj-a) očekujem na podiju.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
isprike. zajebo sam bodovanje, nije trebalo bit na vrijeme. :facepalm:
edit: stoji mi custom points settings no. :?
Zadnja izmjena: zekohonda Verified, dana/u 03.05.2020., 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Odličan kviz zeko! Sviđala mi se težina i zanimljivosti...
Nažalost ostvario sam 90 uz dosta gafova :bonk: , čestitke najboljima i nadam se da ti ovo nije zadnji zekane! :gandalf:
Sisu (fin.)

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
zekohonda je napisao/la: 03.05.2020., 21:20 isprike. zajebo sam bodovanje, nije trebalo bit na vrijeme. :facepalm:
edit: stoji mi custom points settings no. :?
Zeko, što pobogu učini s ovim bodovanjem :zubo:
Cijeli kviz sam čitao samo prvu i zadnju rečenicu i onda panično tražio odgovor :mrgreen: Mislim da sam sva pitanja bio oko top 10 po brzini, ali nikako uloviti te bonus bodove.

Na kraju sam imao 32/35 s čime sam poprilično zadovoljan. Fulao sam Belgijska sela i broj pobjednika u V8 eri (uspio sam ih 7 nabrojati i onda sam se sjetio Kimija u Lotusu i slavodobitno stisnuo na 9). Žao mi je jedino što sam u brzini promašio Bellofa. Bellof i Boutsen mi nekako imaju slične kacige i čim sam vidio Boutsena kao ponuđeni odgovor sam brže-bolje poletio na njega. Iste sekunde sam shvatio da sam u krivu :mrgreen:

U zadnjim krugovima sam se nekako uspio dočepati postolja. Spasio me Brixworth :) Čestitke prvoj dvojici!
Zeko, sve u svemu odličan kviz, samo sljedeći put bez bonus bodova :gandalf:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Čestitke pametnima :mrgreen:
Ja zadovoljan sa 25. mjestom :prcnjau:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
29/35, vjerojatno ni bez bodova za najbrže ne bih bio bolji od petog mjesta. Brzina me možda u jednom pitanju navela na pogrešan odgovor, ali vjerojatno bih i s razmišljanjem fulao... Čestitke boljim a. :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
fala na pohvalama i sudjelovanju.
na kraju uvijek kvaliteta ispliva. :thumbs:
boutshena sam namjerno stavio jer sliče.
broj pobjednika - 2 % točnih. koja je to era bila. :zubo:
belgijska sela - očekivao sam bolje od vas.
ali sve u svemu, prva pitanja ste znali bolje od mojih očekivanja.

što se tiče bodovanja, sistem je sam tako odredio. ja sam odabrao - custom points settings -no.
kako ste vi imali po 1 bod za točan mi je sad misterija. :?
Standard Scoring System:
If a Player checks only correct answers, he/she gets 5 points for each correct answer.
If the Player checks both correct and incorrect answers at the same time, he/she gets 1 point for each correct answer.
If the Player doesn’t have any correct answers, he gets 0 points.
The first player who checks all correct answers (without mistakes and wrong answers), gets +3 points, the second player with all correct answers gets +2 points and the third one receives +1 point for each correct answer.
If needed you can manually set points that a player will get for each correct answer to the question. To change the scoring system, use "Personal Scoring System" option.

dmj
GP3
GP3
Moraš označiti yes kod custom points settings, pa jednako za sva pitanja i onda upisati dolje desno broj bodova

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Minardi
131 bod, 9. mjesto. Kvizom zadovoljan, svojim rezultatom nešto manje. Čestitke pobjedniku i ostalim postoljašima.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
dmj je napisao/la: 03.05.2020., 21:46 Moraš označiti yes kod custom points settings, pa jednako za sva pitanja i onda upisati dolje desno broj bodova
ybg. mislio sam da je standardno po bod, a custom divljaluk. nekako mi logično.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
večeras u 7 repriza, s normalnim bodovanjem.
https://myquiz.org/p/222130

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
17/35
Zadnje me kostalo da bude prolazna ocjena :jbt:

Pohvale Zeko za kviz! :thumbs: :pivo:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Odličan kviz Zeko, svaka čast i hvala ti na ubijanju vremena.

Vidio sam tvoj post tačno oko 7 i odlučim da uđem da vidim koliko mi je znanja ostalo u glavi jer već dugo vremena nisam zagrebao dublje u povijest F1, dođem negdje tamo na pitanje 5-6 i pogodim 15 do kraja, znači oko 50%. Zbilja nas nisi štedio na nekim pitanjima, pohvale još jednom :)
Obrigado Felipe

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Felipe Tako je i meni bilo...

Izgleda da su neki ispocetka imali srece s pogadjanjem, jer sam na kraju zavrsio treci, a poslije prvih 10-15 pitanja sam imao par bodova manje od petog.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
@vet
čestitam na podiju!
@felipe
čestitam na hulkovoj poziciji nakon starta iz boksa.
drago mi je da vam se svidilo.
prvi je bio chuck legleg s 33 boda. - ne znam ga.
drugi mobber s 27 bodova. - njega znam sa forum.hr-a.

dmj
GP3
GP3
Zanimljiv kviz, i fakat težak:

https://www.planetf1.com/quizzes/f1-qui ... l-drivers/

Sjetio sam ih se 32/45 (službeno 31, jer sam jednog očito upisao s nekim tifpelerom... :mrgreen:
A za još nekoliko njih mi je krivo.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
24/45.
dok nisam vidio rezultate, bio sam poprilično zadovoljan. sad samo zadovoljan.
zajebano, dosta zajebano. punih 20 minuta mučenja. :P
što se tiče tipfelera, proguglam ladno vozača kojeg tražim.

dmj
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la: 05.05.2020., 13:31 što se tiče tipfelera, proguglam ladno vozača kojeg tražim.
To je ok, no ja sam bio ziher da sam ovo ispravno upisao, nije prekomplicirano :D

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Minardi
30/45 dosta teško. Malo su neprecizno definirali šta traže. U prvom redu piše da traže vozače koji su vozili za momčad Tyrrell, dok u nastavku piše da traže vozače koji su vozili za Tyrrell kao konstruktora. Ovo drugo je u pitanju.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Kod mene sada ukupno 46 :shock:
Uglavnom, 37/46 (moglo je biti i 38)
Lijeva kolona popunjena, na desnoj svih 9 promašaja, većinom ova sića, sa po par nastupa.
Za par likova malo ko je i čuo.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡