Virtualne utrke
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Lando cheater 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Martin pobjednik u sprint utrci s obrnutim, ali vrlo respektabilnim gridom
https://twitter.com/VeloceEsports/status/1244331612344586240 Norris je pobijedio na prvoj utrci, a Kodrić je završio deveti pa je u drugu utrku krenuo kao drugi. Od ostalih poznatih imena na gridu su bili Vandoorne, Ghiotto, Deletraz, Fenestraz, da Costa, Gutierrez...
https://www.motorsport.com/gaming/news/ ... -/4774685/

https://twitter.com/VeloceEsports/status/1244331612344586240 Norris je pobijedio na prvoj utrci, a Kodrić je završio deveti pa je u drugu utrku krenuo kao drugi. Od ostalih poznatih imena na gridu su bili Vandoorne, Ghiotto, Deletraz, Fenestraz, da Costa, Gutierrez...
https://www.motorsport.com/gaming/news/ ... -/4774685/
Virtualno, ali lijepo za vidjetiThe reverse-grid race was dominated by Kodric who escaped down the road in a similar fashion to Norris in the opening race.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Za sutrasnju utrku je puno puno bolji grid nego za proslu , samo da nebude opet problema slicnih Landu itd.
Ugl , tu su braća Leclerc, najjaca ekipa naravno McLaren su Lando i Button
, Latifi i Russell za Williams , Albon , Davidson , testni vozaci HAASa , Herbert , Gio , Gutierrez , Vandoorne itd.
Puno bolje izgleda
Ugl , tu su braća Leclerc, najjaca ekipa naravno McLaren su Lando i Button

Puno bolje izgleda

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Gleda li tko utrku?
Leclerc ubija, a Norrisu se opet igra srusila xD
Leclercov twitch stream, ako koga zanima, ima jos 4 kruga:
Leclerc ubija, a Norrisu se opet igra srusila xD
Leclercov twitch stream, ako koga zanima, ima jos 4 kruga:
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ja gledam cijelu utrku kod Leclerca, lik je životinja. Baš se vidi razlika između pravih profesionalaca i ove ekipe koja se samo na online utrkama bazira....
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Mislim da je ubio gume doduše, nije pogledao stanje cijelu utrku 

Sisu (fin.)
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Da, Leclerc je zvijer!
Utrka mnogo bolja i kvalitetnija od prošle
Šteta za Landa...

Utrka mnogo bolja i kvalitetnija od prošle

Šteta za Landa...
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Nisam gledao prošlu, ali baš mi je drago da sam se priključio ovoj i sjetio sam se taman prije početka da Leclerc sad streama pa sam se brzo prebacio s YT i drago mi je da jesam.
Šteta za Landa, definitivno bi bio pri samom vrhu, iako pitanje jel bi ugrozio Charlesa koji je bio u elementu od starta +14 sekundi prednosti nad 2. mjestom!
Šteta za Landa, definitivno bi bio pri samom vrhu, iako pitanje jel bi ugrozio Charlesa koji je bio u elementu od starta +14 sekundi prednosti nad 2. mjestom!

Sisu (fin.)
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Gledao sam dok Landu OPET nije pukla igra. Neznam dal on sta krivo radi ili sta.
I onda sam zagasio njegov stream , zagasio prijenos na youtubeu , zagasio komp , izvadio sve osigurace u stanu , otisao do trafostanice i spalio je pa da cijela ulica nema struje itd itd.
I onda sam zagasio njegov stream , zagasio prijenos na youtubeu , zagasio komp , izvadio sve osigurace u stanu , otisao do trafostanice i spalio je pa da cijela ulica nema struje itd itd.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Eklatantan primjer provođenja definicije: "Gasi mješalicu, motaj kablove", u praxi.AlkY je napisao/la: 06.04.2020., 06:31 Gledao sam dok Landu OPET nije pukla igra. Neznam dal on sta krivo radi ili sta.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Možda je Max stvarno završio u korona kampu dr. Marka, dugo ga već nema po tim streamovima....
Sisu (fin.)