Btw, sad forum.hr ima ljepši uvod

I animiranu galeriju fotografija

Znači uvijek.Frantic je napisao/la: 18.09.2019., 18:34 Meni ubjedljivo najgora staza (Monte Carlo ima svoju neku draž i ona je van konkurencije).
A same trke mogu biti zanimljive samo u slučaju Safeta ili kišice.
Jedina draž je što je trka noćna.
Ma nemojPastor je napisao/la: 19.09.2019., 06:13Znači uvijek.Frantic je napisao/la: 18.09.2019., 18:34 Meni ubjedljivo najgora staza (Monte Carlo ima svoju neku draž i ona je van konkurencije).
A same trke mogu biti zanimljive samo u slučaju Safeta ili kišice.
Jedina draž je što je trka noćna.![]()
A i noćna je bila uvijek. Sve u svemu odlična utrka se očekuje.![]()
Ne znam jel to samo ja vidim ali kod njih nadogradnje uvijek prorade tek idući natjecateljski vikend. Tako da će ovaj biti bolan za gledati. Nadam se da sam u krivu.gjoko-mkd je napisao/la:Problem je što u F1 svi napreduju...niko ne stoji u mesto.
Za Ferari dodatni.problem zadnjih godina je što nadogradjne na stazu donose najviše polovine od onog u simulatoru
Njima treba šti više da se prilagode na ove gume...t.j. da ih bolje razumeju
Ipak ne mislim da će Ferari biti loš u Singapuru
Leclerc je pokazao klasu prosle godine vec na ovoj stazi.LH44 je napisao/la: 18.09.2019., 21:49Dobro treba uzeti u obzir da na toj stazi neko nije nikada imao timskog kolegu koji je dostojan konkurent na toj stazi, čime bi pokvario konstantu rezultata![]()
Uglavnom ne tvrdim da je ijedan bolji, po meni su Seb i Lewis na toj stazi egal, Leclerc se tek treba dokazati, sudeći da je ljubitelj uličnih staza, očekujem ga jakog i sigurno puno boljeg nego na zadnja dva ulična vikenda, Bottas mi je jedino malo upitan, a imamo i Maxa koji je prošle 2 sezone vozio odlične kvalifikacije i jednu utrku je završio na 2. mjestu uz pametnu vožnju i taktiku. Bit' će interesantno konačno vidjeti Albona protiv Maxa u jednakim uvjetima![]()
Ne sporim, ali to nije baš mjerodavno s obzirom da je vozio protiv Ericssona. Uvjeren sam da će biti jak, sad vidjet' ćemo koliko, Seb je opasan u Singapuru.F12000 je napisao/la: 19.09.2019., 22:07Leclerc je pokazao klasu prosle godine vec na ovoj stazi.LH44 je napisao/la: 18.09.2019., 21:49Dobro treba uzeti u obzir da na toj stazi neko nije nikada imao timskog kolegu koji je dostojan konkurent na toj stazi, čime bi pokvario konstantu rezultata![]()
Uglavnom ne tvrdim da je ijedan bolji, po meni su Seb i Lewis na toj stazi egal, Leclerc se tek treba dokazati, sudeći da je ljubitelj uličnih staza, očekujem ga jakog i sigurno puno boljeg nego na zadnja dva ulična vikenda, Bottas mi je jedino malo upitan, a imamo i Maxa koji je prošle 2 sezone vozio odlične kvalifikacije i jednu utrku je završio na 2. mjestu uz pametnu vožnju i taktiku. Bit' će interesantno konačno vidjeti Albona protiv Maxa u jednakim uvjetima![]()
Ja se nadam da su barem riješili balans bolida. Ako jesu taj ostatak može vozač nadoknaditi...Sarma je napisao/la: 19.09.2019., 12:59 Kažu ukupno 3 desetinke nadogradnje, taman da toliko zaostajemo umjesto 7 desetinki![]()
![]()
Ovdje se bavimo formulom 1. Gloria i Story su na nekoj drugoj web straniciIceman je napisao/la: 19.09.2019., 21:15 Nitko ne komentira Hamijevu frizuricu. Koji spojlerčić iza... i dva bumeranga sa svake strane. Kriza indetiteta na vrhuncu, očekujem objavu da je gay kroz koju godinu a za 10 godina objavu da se oduvijek osjećao zarobljen u vlastitom tijelu i da je on u biti žena.![]()
Znači getriba, jel?Ferrari je napisao/la: 20.09.2019., 11:38 Ne želim previše govoriti, ali izgleda da upgrade na Ferrariju radi...Seb i Charles su bili u istom krugu (Seb sa novim, a Leclerc sa starim paketom) i Seb je bio 0.4 brži od Leclerca u istom krugu na istim gumama, a onda je otišla getriba kod Leclerca.
Možda smo i pogodili.
A izgleda kao da je getriba. Ostao je u četvrtoj, a i zvučalo je tako.Frantic je napisao/la: 20.09.2019., 11:42Znači getriba, jel?Ferrari je napisao/la: 20.09.2019., 11:38 Ne želim previše govoriti, ali izgleda da upgrade na Ferrariju radi...Seb i Charles su bili u istom krugu (Seb sa novim, a Leclerc sa starim paketom) i Seb je bio 0.4 brži od Leclerca u istom krugu na istim gumama, a onda je otišla getriba kod Leclerca.
Možda smo i pogodili.
Pretpostavljam da ne bi trebalo biti kazni.…
Pratio sam i ja krug obojice.
Vettel bio bolji za tih 0,3-0,4-0,5
A Bottas imao vrlo "nervozan" krug, 10 sec prije udraca u zid bolid mu se takođe ritao.....