To su krilo u Belgiji vozili na FP3.
Zelengora?
Nije, Jahorina.
Otkud kod nas u planine na team builiding?Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 15:58 Pohvale Alene za otvaranje![]()
@LH44 Da, da to su ona krila iz Belgije, baš me zanima kakav će Red Bull biti u Italiji i hoće li i jedan njihov bolid se smjestiti ispred Mercedesa i Ferrarija, čisto po brzini.
Ja nisam siguran da ću gledati i jednu sesiju ovog vikenda, jer sam preko vikenda na team buildingu na jednoj od bosanskih planina. Ali se još uvijek nadam da ću se vratiti u nedjelju na vrijeme da utrku pogledam![]()
Firma izabrala. Ali neka, ako ičega imamo jesu planine, čiji potencijal treba iskoristiti i pobjeći malo od svakodnevnice._bataziv_0809 je napisao/la: 05.09.2019., 17:48Otkud kod nas u planine na team builiding?Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 15:58 Pohvale Alene za otvaranje![]()
@LH44 Da, da to su ona krila iz Belgije, baš me zanima kakav će Red Bull biti u Italiji i hoće li i jedan njihov bolid se smjestiti ispred Mercedesa i Ferrarija, čisto po brzini.
Ja nisam siguran da ću gledati i jednu sesiju ovog vikenda, jer sam preko vikenda na team buildingu na jednoj od bosanskih planina. Ali se još uvijek nadam da ću se vratiti u nedjelju na vrijeme da utrku pogledam![]()
EDIT: VIdim gdje ces. Na Jahorini bi trebalo da vecina smjestajnih kapaciteta ima Total TV, a oni imaju srbijanski Sport klub.![]()
Uvijek bi prije u planine nego bilo kakva mora i slicno.Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 19:15Firma izabrala. Ali neka, ako ičega imamo jesu planine, čiji potencijal treba iskoristiti i pobjeći malo od svakodnevnice._bataziv_0809 je napisao/la: 05.09.2019., 17:48Otkud kod nas u planine na team builiding?Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 15:58 Pohvale Alene za otvaranje![]()
EDIT: VIdim gdje ces. Na Jahorini bi trebalo da vecina smjestajnih kapaciteta ima Total TV, a oni imaju srbijanski Sport klub.![]()
Hvala na savjetima, nadam se da će biti Sport Klub i da ću imati vremena ispratiti barem kvalifikacije u subotu. U nedjelju je problem što nećemo biti više gore kad je utrka, ali točno vrijeme vraćanja ne znam, nadam se da ću imati vremena da se vratim do starta utrke i ispratim je kako treba![]()
U karantinAlkY je napisao/la: 05.09.2019., 19:36 .....
Ako ne stignes na utrku znas da moras u izolaciju dok ne pogledas snimku![]()
Jbte, ko neke dvije alatke ili neki pribor ili dio HTZ opreme
Znam, to mi i jest najgore...AlkY je napisao/la: 05.09.2019., 19:36 Ako ne stignes na utrku znas da moras u izolaciju dok ne pogledas snimku![]()
Turbopunjač, superpunjač i nadopunjačFrantic je napisao/la: 05.09.2019., 20:08Jbte, ko neke dvije alatke ili neki pribor ili dio HTZ opreme![]()
Auu ako bude kise Ferrari se odmah moze spakirati i otici na sljedecu stazu xdDani je napisao/la: 05.09.2019., 22:40 https://www.planetf1.com/f1-races/itali ... the-cards/
Čeka nas kišna utrka izgleda. Jedva čekam.
Pa piši bre kada si već u Mkd....moj grad je 50-tak km prije Ohrida...gde sve ture prolaze tucroatic f1 je napisao/la: 05.09.2019., 19:42 Ja sam prošlogodišnju VN Italije pratio iz Makedonije (maturalac), taman smo bili na odlasku iz hotela i mislim da smo čekali prijevoz u predvorju. Nisam planirao gledati uživo, ali taman je bilo vrijeme za utrku, jedan kolega je upalio TV i krenuo tražiti prijenos na Sportklubovima, ja kao pravi F1 luđak iskusno preuzimam daljinski i tražim M24 (ili tako nešto) jer znam dobar dio svjetskih broadcastera F1 i neplanirano gledam prvih 30-ak krugovaOstatak sam odgledao doma u snimci izbjegavajući prije toga konačne rezultate, izdržavajući pritom provokatore sa spojlerima, tako da sretno ti bilo s tajmingom @Vettel-Ferrari
![]()
Naravno, pohvale otvaraču i nadopunjaču![]()
Očekivao sam tvoj odgovor čim sam spomenuo Makedonijugjoko-mkd je napisao/la: 05.09.2019., 23:41 Pa piši bre kada si već u Mkd....moj grad je 50-tak km prije Ohrida...gde sve ture prolaze tu
Kod nas je prenos uvjek na nekoj kd nacionalnih Tv. Za sada nema potrebe od Sport Klub Tv-ja i strimova
Cekaj jesi to i ti iz BIH?Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 19:15
Firma izabrala. Ali neka, ako ičega imamo jesu planine, čiji potencijal treba iskoristiti i pobjeći malo od svakodnevnice.
Hvala na savjetima, nadam se da će biti Sport Klub i da ću imati vremena ispratiti barem kvalifikacije u subotu. U nedjelju je problem što nećemo biti više gore kad je utrka, ali točno vrijeme vraćanja ne znam, nadam se da ću imati vremena da se vratim do starta utrke i ispratim je kako treba