VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kad otvori DRS zakrilca budu paralelna i horizontalna :D

To su krilo u Belgiji vozili na FP3.
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pohvale Alene za otvaranje :thumbs:

@LH44 Da, da to su ona krila iz Belgije, baš me zanima kakav će Red Bull biti u Italiji i hoće li i jedan njihov bolid se smjestiti ispred Mercedesa i Ferrarija, čisto po brzini.

Ja nisam siguran da ću gledati i jednu sesiju ovog vikenda, jer sam preko vikenda na team buildingu na jednoj od bosanskih planina. Ali se još uvijek nadam da ću se vratiti u nedjelju na vrijeme da utrku pogledam :)

LH44
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 15:58na jednoj od bosanskih planina.
Zelengora? :mrgreen:
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 05.09.2019., 16:39
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 15:58na jednoj od bosanskih planina.
Zelengora? :mrgreen:
Nije, Jahorina.

A Zelengora je prošle godine curi i meni ostala nepokorena. Išli 3-4km od Tjentišta s autom, pa barem toliko pješke s naumom da vidimo jedno od jezera Zelengore, da bi se pred kraj morali vratiti jer je snijeg bio do koljena, a mi u patikama i tankim jaknama (to je bilo za prvi maj) :zubo:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 15:58 Pohvale Alene za otvaranje :thumbs:

@LH44 Da, da to su ona krila iz Belgije, baš me zanima kakav će Red Bull biti u Italiji i hoće li i jedan njihov bolid se smjestiti ispred Mercedesa i Ferrarija, čisto po brzini.

Ja nisam siguran da ću gledati i jednu sesiju ovog vikenda, jer sam preko vikenda na team buildingu na jednoj od bosanskih planina. Ali se još uvijek nadam da ću se vratiti u nedjelju na vrijeme da utrku pogledam :)
Otkud kod nas u planine na team builiding? :trep:

EDIT: VIdim gdje ces. Na Jahorini bi trebalo da vecina smjestajnih kapaciteta ima Total TV, a oni imaju srbijanski Sport klub. :pivo:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 05.09.2019., 17:48
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 15:58 Pohvale Alene za otvaranje :thumbs:

EDIT: VIdim gdje ces. Na Jahorini bi trebalo da vecina smjestajnih kapaciteta ima Total TV, a oni imaju srbijanski Sport klub. :pivo:
Firma izabrala. Ali neka, ako ičega imamo jesu planine, čiji potencijal treba iskoristiti i pobjeći malo od svakodnevnice.

Hvala na savjetima, nadam se da će biti Sport Klub i da ću imati vremena ispratiti barem kvalifikacije u subotu. U nedjelju je problem što nećemo biti više gore kad je utrka, ali točno vrijeme vraćanja ne znam, nadam se da ću imati vremena da se vratim do starta utrke i ispratim je kako treba :)

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 19:15
_bataziv_0809 je napisao/la: 05.09.2019., 17:48

Firma izabrala. Ali neka, ako ičega imamo jesu planine, čiji potencijal treba iskoristiti i pobjeći malo od svakodnevnice.

Hvala na savjetima, nadam se da će biti Sport Klub i da ću imati vremena ispratiti barem kvalifikacije u subotu. U nedjelju je problem što nećemo biti više gore kad je utrka, ali točno vrijeme vraćanja ne znam, nadam se da ću imati vremena da se vratim do starta utrke i ispratim je kako treba :)
Uvijek bi prije u planine nego bilo kakva mora i slicno.

Ali da ne skrecemo s teme.
Ako ne stignes na utrku znas da moras u izolaciju dok ne pogledas snimku :D
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja sam prošlogodišnju VN Italije pratio iz Makedonije (maturalac), taman smo bili na odlasku iz hotela i mislim da smo čekali prijevoz u predvorju. Nisam planirao gledati uživo, ali taman je bilo vrijeme za utrku, jedan kolega je upalio TV i krenuo tražiti prijenos na Sportklubovima, ja kao pravi F1 luđak iskusno preuzimam daljinski i tražim M24 (ili tako nešto) jer znam dobar dio svjetskih broadcastera F1 i neplanirano gledam prvih 30-ak krugova :mrgreen: Ostatak sam odgledao doma u snimci izbjegavajući prije toga konačne rezultate, izdržavajući pritom provokatore sa spojlerima, tako da sretno ti bilo s tajmingom @Vettel-Ferrari :D

Naravno, pohvale otvaraču i nadopunjaču :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 05.09.2019., 19:36 .....
Ako ne stignes na utrku znas da moras u izolaciju dok ne pogledas snimku :D
U karantin :mrgreen:
croatic f1 je napisao/la: 05.09.2019., 19:42 .....
Jbte, ko neke dvije alatke ili neki pribor ili dio HTZ opreme :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 05.09.2019., 19:36 Ako ne stignes na utrku znas da moras u izolaciju dok ne pogledas snimku :D
Znam, to mi i jest najgore...
Izvinjavam se na off topicu, dosta o tome više.

Što se tiče vikenda u Italiji, ne očekujem onakvu prednost Ferrarija u kvalifikacijama, ali mislim da imaju brzine za prvi startni red, ako oba vozača budu na razini. Što se tiče utrke, sumnjam da će iznevjeriti, jer Vettelu prijeko treba pobjeda, Leclerc želi vezati prvu pobjedu odmah drugom, a Lewis je gladan obaranja rekorda, tako da mu svaka pobjeda znači, bez obzira što ih je već osam skupio. Dok Bottas iz prikrajka svoju priliku :kokice: Albona još ne bih miješao u to, ali bih volio kad bih me iznenadio podijem ili barem 4. mjesto, ali ako ne zakaže trebao bih završiti ispred momčadskog kolege.

Zanima me baš hoćemo li ove godine svjedočiti najbržem krugu u povijesti Formule 1 ili će prošlogodišnji Kimijev i dalje ostati rekordan :paziovo:

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Ja imam maxtv to go na mobu i ne libim se gledati utrku u autu dok žena vozi na more, na poslovnim sajmovima (spojio na prezentacijski monitor screen share), roštiljima itd.. Vrlo praktično, prije sam tražio online streamove SkyF1.

Inače ne pratim niti jedan drugi sport posebno, niti sam ikada, al F1 ne propuštam.

Da znam kako, objavio bi i jednu fotku o tome kako to izgleda :zubo:
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Frantic je napisao/la: 05.09.2019., 20:08
croatic f1 je napisao/la: 05.09.2019., 19:42 Naravno, pohvale otvaraču i nadopunjaču :thumbs:
Jbte, ko neke dvije alatke ili neki pribor ili dio HTZ opreme :rofl:
Turbopunjač, superpunjač i nadopunjač :fakjea:

Inače smo mi ove godine u srednjoj pratili predstavljanje Ferrarijevog bolida na školskom projektoru usred sata :fiju:
You should never underestimate the predictability of stupidity

reso20
GP3
GP3
ŽIKU KRILO prednje

slika

slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Zadnje krilo mora bit' manje.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/f1-races/itali ... the-cards/
Čeka nas kišna utrka izgleda. Jedva čekam.
slika

reso20
GP3
GP3
Dani je napisao/la: 05.09.2019., 22:40 https://www.planetf1.com/f1-races/itali ... the-cards/
Čeka nas kišna utrka izgleda. Jedva čekam.
Auu ako bude kise Ferrari se odmah moze spakirati i otici na sljedecu stazu xd

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
croatic f1 je napisao/la: 05.09.2019., 19:42 Ja sam prošlogodišnju VN Italije pratio iz Makedonije (maturalac), taman smo bili na odlasku iz hotela i mislim da smo čekali prijevoz u predvorju. Nisam planirao gledati uživo, ali taman je bilo vrijeme za utrku, jedan kolega je upalio TV i krenuo tražiti prijenos na Sportklubovima, ja kao pravi F1 luđak iskusno preuzimam daljinski i tražim M24 (ili tako nešto) jer znam dobar dio svjetskih broadcastera F1 i neplanirano gledam prvih 30-ak krugova :mrgreen: Ostatak sam odgledao doma u snimci izbjegavajući prije toga konačne rezultate, izdržavajući pritom provokatore sa spojlerima, tako da sretno ti bilo s tajmingom @Vettel-Ferrari :D

Pa piši bre kada si već u Mkd....moj grad je 50-tak km prije Ohrida...gde sve ture prolaze tu

Kod nas je prenos uvjek na nekoj kd nacionalnih Tv. Za sada nema potrebe od Sport Klub Tv-ja i strimova

Ps....AMuS kaže da su Feraijeve B timove u Spa koristili Pu spec 2 sveže motore. Nove spec 3 za Ferari u Monci

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
gjoko-mkd je napisao/la: 05.09.2019., 23:41 Pa piši bre kada si već u Mkd....moj grad je 50-tak km prije Ohrida...gde sve ture prolaze tu

Kod nas je prenos uvjek na nekoj kd nacionalnih Tv. Za sada nema potrebe od Sport Klub Tv-ja i strimova
Očekivao sam tvoj odgovor čim sam spomenuo Makedoniju :D Bili smo smješteni baš u Ohridu, ali nažalost nismo bili dugo tamo, tamo smo bili samo na jedno noćenje. U svakom slučaju, pohvale zemlji koja ima besplatan prijenos na TV-u :mrgreen:

Da ne oftopičarim do kraja, Alfa je dodala malo zelene na bolid za ajmo-reći-domaću utrku :mrgreen:
https://twitter.com/alfaromeoracing/status/1169711155616669697

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Pada kiša na F3 slobodnom treningu!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.09.2019., 19:15

Cekaj jesi to i ti iz BIH?

Ja za sve ove nase drzave pisem "kod nas", ali eto nije to bas svakome praksa :prcnjau:

Odgodi polazak do 17:30 i eto ga (y)
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡