MotoGP sezona 2019.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Nadam se samo da ce Jorge sto prije uhvatiti formu na Hondi pa da se i on priključi vrhu mada su ovo tek prve qvale ali mi je glupo kad njega nema u borbi za pole.
Za sutrasnju utrku mi je Dovi prvi favorit mislim da ce se borba vodit izmedju njega i Marqueza kao i prosle godine.
Vinales je uzeo pole ali sumnjam da ce imati tempo kao Dovi i Marc. Sve u svemu ocekujem spektakl.
Za sutrasnju utrku mi je Dovi prvi favorit mislim da ce se borba vodit izmedju njega i Marqueza kao i prosle godine.
Vinales je uzeo pole ali sumnjam da ce imati tempo kao Dovi i Marc. Sve u svemu ocekujem spektakl.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Jesmo vidjeli ikada u MotoGP-u ovo što Ducati ima za start? Ja nisam siguran, zadnjih godina nije bilo 100%, ali možda netko pamti od ranijih godina... Sad me ovo natjeralo da pomislim zašto se nitko ranije toga nije sjetio, osim naravno ako nije ilegalno pa će morati da rastavljaju motor i čupaju kablove prije sledeće utrke. 

Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Da, motor se očito spusti u drag položaj, izgleda mi kao da se stražnji kraj spusti. Ima logike da popravlja startnost.Vordas je napisao/la:
Misliš na ovo?
Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vinales, Dovi i Marquez su unutar 2 desetinke, možemo očekivati uzbudljivu utrku
Quartararo je definitivno najugodnije iznenađenje, nije bio pretjerano impresivan u Moto2 i nisam baš bio siguran zašto je dobio mjesto, ali očito ima potencijala. Odličan posao i za Millera koji sad ima aktualni Ducati na raspolaganju.
Rossi i Lorenzo razočaravajući, ostali su iza obje LCR Honde i Pecca Bagnaiaje u Q1. Zarcu očito ne leži KTM ili mu treba nešto više vremena za prilagodbu, bio je slab i na testiranjima.
Video: Zadnje 3 minute kvalifikacija

Rossi i Lorenzo razočaravajući, ostali su iza obje LCR Honde i Pecca Bagnaiaje u Q1. Zarcu očito ne leži KTM ili mu treba nešto više vremena za prilagodbu, bio je slab i na testiranjima.
Video: Zadnje 3 minute kvalifikacija
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Uff koji početak sezone
Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
BRAVO DOVI, uh bilo je dosta nesigurno, al zavrsnica vrh! Zasluzena pobjeda
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Moto gp jos jednom pokazao da je izmislio utrkivanje u odnosu na F1.. Kakakva zavrsnica kakva utrka, kakav razmak izmedu vozaca tokom cijele utrke!
Bravo Dovi!!!!!
Bravo Dovi!!!!!
Fernando is faster than all of you 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Odlična utrka! Čestitke doviju na još jednoj pobjedi. Vrlo zadovoljan rezultatom na uvijek neugodnom kataru. Rossi opet pokazao zašto je doktor.
Zadnja izmjena: zekohonda Verified, dana/u 10.03.2019., 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.