PulsManager 2019.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

JP Renault
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
Probao sam u Operi i sve radi normalno. :thumbs:
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Jel nekoga posralo 5 mil. € :misli: :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Sarma je napisao/la: 16.03.2019., 13:25 Jel nekoga posralo 5 mil. € :misli: :mrgreen:
Mene je 2x dosada posralo (al, nesreća).
2016. i 2018. godine.
Tako da me ove godine neće posrati.
Odustao sam u startu. :chill:
Odradio sam svoju ulogu testnog vozača, hehe, i dosta od mene. :mrgreen:
Bio sam jedan od one trojice što su testirala igricu.
Tako da sad vi ostali možete ostali igrati igru bez glitcheva i ostalih 3.14zdarija.
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 16.03.2019., 15:40
Sarma je napisao/la: 16.03.2019., 13:25 Jel nekoga posralo 5 mil. € :misli: :mrgreen:
Mene je 2x dosada posralo (al, nesreća).
2016. i 2018. godine.
Tako da me ove godine neće posrati.
Odustao sam u startu. :chill:
Odradio sam svoju ulogu testnog vozača, hehe, i dosta od mene. :mrgreen:
Bio sam jedan od one trojice što su testirala igricu.
Tako da sad vi ostali možete ostali igrati igru bez glitcheva i ostalih 3.14zdarija.
I ja bio medu tih troje , ali dzaba i dalje fulavam PP :D , ali smo bar svoju krv prolili da bi ostatku svijeta bilo ugodnije igrati :rofl:
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Kako je onaj Mofa uspio prije 10tak min kupovati vozace ako je nama ostalima jos zakljucano? Tj barem meni je zakljucano neznam za druge
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mislim da meni dosta bodova nije upisano, odnosno, čini mi se da su za motor (Honda) upisani samo Toro Rossovi rezultati jer imam 0 u kvalama i 1 u utrci.

AlkY
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 17.03.2019., 10:00 Mislim da meni dosta bodova nije upisano, odnosno, čini mi se da su za motor (Honda) upisani samo Toro Rossovi rezultati jer imam 0 u kvalama i 1 u utrci.
Meni je ok sta se tice Honde , 12 u kvalama i 16 utrka
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Polako :) Evo uneseno je. Imate link "Analiza bodova/novca" odmah na početnoj stranici igre, pa provjerite tamo bodove i izračun.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 17.03.2019., 09:45 Kako je onaj Mofa uspio prije 10tak min kupovati vozace ako je nama ostalima jos zakljucano? Tj barem meni je zakljucano neznam za druge
Uhvatio je minutu dok sam unosio rezultate, ali sam mu maknuo kupovinu, taj bug je pokrpan sad za ubuduće.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sad štima :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
19 ljudi na prvom mjestu :). Cak i ja medu njima , prvi put ikad da sam na vrhu pa nek traje koliko traje , ja sam to osjetio i bas me briga :rofl:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
AlkY je napisao/la: 17.03.2019., 10:39 19 ljudi na prvom mjestu :). Cak i ja medu njima , prvi put ikad da sam na vrhu pa nek traje koliko traje , ja sam to osjetio i bas me briga :rofl:
:rofl: :rofl:
Izgubio nevinost, al` s još osamnaestoricom :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 17.03.2019., 10:43
AlkY je napisao/la: 17.03.2019., 10:39 19 ljudi na prvom mjestu :). Cak i ja medu njima , prvi put ikad da sam na vrhu pa nek traje koliko traje , ja sam to osjetio i bas me briga :rofl:
:rofl: :rofl:
Izgubio nevinost, al` s još osamnaestoricom :chill:
Kako sam i napisao , " ja sam to osjetio" pogotovo kad je sa njih 18 :D
slikaslika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ja sam jedan od osamnaestorice :D :rofl:
:cheer:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Uvik jebeno izaberem jebeno krivog Haas vozača. Naučiteeee napravit pit stop :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
19. ljudi na prvom mjestu , a ja 20. :trep:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
NOvi dizajn je po meni definitivno lošiji što se funkcijonalnosti tiče.. nema onog tko je koliko bodova osvojio u određenoj utrci (po utrkama), također nemožeš vidjet po drugim profilima povijest koliko je tko zaradio u određenoj utrci sa čime (vozači, šasija ili motor).. prije je bio onaj grafikon za svaku utrku kod određženog profila.. sada sam mislio da će se unaprijediti kako bi se vidjela točna postava sa kojom se nešto u povijesti osvajalo bodovi da nemoramo računat i odgonetavat.. a ono vrit. nema apsolutno ničega od toga i još manje. Po meni vraćaj staro.. ili barem da možemo birati staru ili novu verziju sajta za puls menager. i vidjet ćeš koji ima više klikova.. to ti je najbolji test. Ova nova je možda moderna verzija Puls Menagere, no za baze podataka i one informacije koje traži igrač ova je totalni invaliditet. Ikonice pločice.. a niš korisno.

Druga prijednog bi mogao biti također nešto što bi se moglo lagano riješiti.. a to je posebne notifikacije (automatske) na mail.. recimo kada dođe novo pitanje za određenu nagradu (kao što je ono predsezonsko) i notifikacija koja upozorava na vrijeme utrke i kad je krajnji rok upisa ekipe i vremena.. za one zaboravne.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
hattrick je napisao/la: 19.03.2019., 08:18 nema onog tko je koliko bodova osvojio u određenoj utrci (po utrkama), također nemožeš vidjet po drugim profilima povijest koliko je tko zaradio u određenoj utrci sa čime (vozači, šasija ili motor).. prije je bio onaj grafikon za svaku utrku kod određženog profila.. sada sam mislio da će se unaprijediti kako bi se vidjela točna postava sa kojom se nešto u povijesti osvajalo bodovi da nemoramo računat i odgonetavat.. a ono vrit. nema apsolutno ničega od toga i još manje. Po meni vraćaj staro.. ili barem da možemo birati staru ili novu verziju sajta za puls menager. i vidjet ćeš koji ima više klikova.. to ti je najbolji test. Ova nova je možda moderna verzija Puls Menagere, no za baze podataka i one informacije koje traži igrač ova je totalni invaliditet. Ikonice pločice.. a niš korisno.
Evo u profilima to što si spomenuo, bilo je u pripremi već neko vrijeme, ali nikako da dovršim. Grafovi bodova za svakog menadžera po utrkama + postave tog menadžera po utrkama, što u staroj verziji nije postojalo.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
E da, kad kažeš da nema novih funkcija, odnosno da ih ima još manje, evo ih još par:

- Ove godine svaki menadžer ima link "analiza vaših bodova/novca" gore u paddocku. Prošle godine sam nakon svake svake utrke dobio barem 5 mailova gdje su menadžeri sumnjali da je nešto krivo zbrojeno, pa je ovime i to riješeno.

- Bonus igre imaju prikaz koliko je ljudi odabralo kojeg vozača, što isto nije bilo prošle sezone.

- Menadžeri u profilima imaju bedževe, vidim da je par njih već dobilo "frequent flyer" bedž. :)

- Pregled sezone - rezultati utrke i najbrži su sad tu, ne treba se izlaziti iz igre i ići na portal u bazu rezultata. I shortcut do rezultata zadnje utrke je na naslovnoj, odnosno u paddocku

- Pregled sezone -> vozači/momčad ima statistiku za njih, odnosno, po utrci gdje su bili. Osim toga gore je i graf popularnosti tog vozača/momčadi među menadžerima

- Kad uđeš u pregled sezone -> momčadi, bit će ti izlistana svaka utrka ove sezone i rezultati njihovih vozača, s tim da je boldan onaj vozač od njih dvojice koji je završio na višoj poziciji tu utrku. Tako na kraju sezone možemo nabrzaka vidjeti unutarmomčadske dvoboje utrku po utrku.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Po meni sadasnja verzija ima apsolutno sve sta igracu treba. Sve sta je kolega @hattrick nabrojao ima , i jos i vise tako da neznam kome bi "stara" verzija bila bolje od nove.
Eventualno zato sta se jos ljudi nisu naviknuli , ali kad se naviknu bit ce zadovoljniji to je sigurno.
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡