PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
In Yorozuya team :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Okej, ajmo onda napraviti iznimku danas, dok se ne uhodate malo... @kikijv97 i @senna66 imate reset, momčad vam je prazna i imate 100 milijuna opet.

Upozorenje za sve: Nemojte sumanuto mijenjati vozače/motor/šasiju jer prilikom prodaje gubite 10% vrijednosti. Recimo, ako ste kupili Mercedes za (ne znam napamet) 50 milijuna eura, i onda kasnije ga prodate - dobit ćete natrag 50 milijuna minus 10%, dakle samo 45 milijuna.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo ja složio svoju ekipu: Renault šasija, TAG motor, Ericsson i Wehrlein vozači.

Usput, igra je prilagođena za mobitele, a osim toga imate dvije verzije dizajna (tamna i svijetla) što možete promijeniti u "Moj profil", ovisno o tome što vam više paše.

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
avetma je napisao/la:Okej, ajmo onda napraviti iznimku danas, dok se ne uhodate malo... @kikijv97 i @senna66 imate reset, momčad vam je prazna i imate 100 milijuna opet.

Upozorenje za sve: Nemojte sumanuto mijenjati vozače/motor/šasiju jer prilikom prodaje gubite 10% vrijednosti. Recimo, ako ste kupili Mercedes za (ne znam napamet) 50 milijuna eura, i onda kasnije ga prodate - dobit ćete natrag 50 milijuna minus 10%, dakle samo 45 milijuna.

aj hvala ti kolega :pivo: :klanjam:

sad idemo pametnije :chill:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ajde ljudi, nije sve tako crno.
Samo malo mozgajte. Ja imam dva solidna vozača, ok motor i lošu šasiju.
Čak sam i logo u paintu napravio :D
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
avetma je napisao/la: Svi komentari su dobrodošli :)
Slabo je ovo, ništa ne valja. :D
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Felipe je napisao/la:
avetma je napisao/la: Svi komentari su dobrodošli :)
Slabo je ovo, ništa ne valja. :D
:pivo:

Inače, Felipe je bio beta-tester i popljuvao je sve dok je još bilo u ranoj fazi, tako da ima i on zasluga što je igra ovako dobra. :mrgreen:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Da mene nije bilo Ante bi vam odgrizao i po 40% cijene kada prodajete motor. :mrgreen:
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ante sve pohvale za igru.
Al sam odma zajebo na pocetku slucajno mi odabralo Kimia za vozaca i sve je otislo kvragu sad nemam sasiju :facepalm: :bang:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

kikijv97
Baniran
Baniran
evo slozio
sauber
ferrari
hulkenberg
palmer

bumo vidli sad :thumbs:

kikijv97
Baniran
Baniran
Ante moli te da tih 10 % upisi na prvi post da se kolege ne zabune ko ja jer si napisao:

Motor/šasiju/vozače možete kupovati tj. mijenjati koliko god želite, sve dok ne prođe deadline. Deadline se vidi na vrhu stranice gore kod zastave Australije i odbrojava do početka kvalifikacija. Tada su transferi zaključani.

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
Evo i mene
Renault
Renault
Hulk
Wherlein

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Felipe je napisao/la:Da mene nije bilo Ante bi vam odgrizao i po 40% cijene kada prodajete motor. :mrgreen:
To se Ante planirao igrati Bernija. :rofl:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Odlična igra Vetma, ali zbog moje brzopletosti i ne čitanja drugih početnički grešaka osudio sam Sainza i Kvyata na Sauber Hondu (jadni dečki) :zubo: Bit će da nema ništa od mene ove sezone, sem ako me Honda ugodno ne iznenadi na testiranju :) Go Sauber, go Honda!!! :party: :mrgreen:

F12012
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Fernando Alonso
McLaren
Honda
Wehrlein
Ericsson

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Igrica izgleda veoma obećavajuće, Ante svaka čast na ideji :thumbs:

Imam samo jedno pitanje. Nije mi u potpunosti jasno kako se dijele bodovi za motor i šasiju. Dobivam li bodove na temelju najboljeg plasmana svog motora/šasije ili mi se boduju svi plasmani unutar top 10?

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
e sad neka samo proba McLaren - Honda i dalje stekati.... :kokice: :bonk: :party:

edit: Ante, svaka cast na ideji :pivo:
Zadnja izmjena: cavallina, dana/u 20.02.2017., 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
#KeepFightingMichael

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la:Igrica izgleda veoma obećavajuće, Ante svaka čast na ideji :thumbs:

Imam samo jedno pitanje. Nije mi u potpunosti jasno kako se dijele bodovi za motor i šasiju. Dobivam li bodove na temelju najboljeg plasmana svog motora/šasije ili mi se boduju svi plasmani unutar top 10?
Hvala! :thumbs:

Znači sustav funkcionira tako da skenira tko ti je vozač; pogleda gdje je bio na kvalama i na utrci, i dodijeli ti bodove. Isto tako za drugog vozača.

Ovo što pitaš; zatim sustav skenira recimo da imaš Renaultovu šasiju, pogleda gdje su u kvalama i utrci bili Renaultovi bolidi i na temelju toga ti da bodove. Isti princip je za motor, samo što ako imaš Renaultov motor onda ćeš dobiti bodove ovisno o tome gdje su završili Hulkenberg, Palmer, Kvyat i Sainz jer je u svim tim bolidima Renaultov motor.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Meni je sve super i odlično, imam samo jednu zamjerku i kritiku. I ja bi admin prava <3 :trep: :mrgreen:

Mislim da treba ljudima tjedan dana dati forme da malo prckaju i onda neka si naprave neki feed, napraviti reset i to zakljucati.

Firemarshall
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Ante, ako može samo kritika, mala...
Na ovaj način postoje samo par verzija momčadi koje možeš u početku složiti, npr možeš jedino uzeti Wehrlena i Ericssona koji su najjeftiniji i kombinirati Sauber-Honda ili Mclaren Honda i mislim da još Renault Honda.
Tako će puno, ako ne sve sve momčadi u startu biti skoro identične i u prvenstvu se neće stvarati razlika tokom sezone.
Tak sam bar ja skužio koncept.
Ideja je odlična, samo da se nekako napravi model da je što više različitih momčadi.
inače, respect...svaka čast
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡