Okej, ajmo onda napraviti iznimku danas, dok se ne uhodate malo... @kikijv97 i @senna66 imate reset, momčad vam je prazna i imate 100 milijuna opet.
Upozorenje za sve: Nemojte sumanuto mijenjati vozače/motor/šasiju jer prilikom prodaje gubite 10% vrijednosti. Recimo, ako ste kupili Mercedes za (ne znam napamet) 50 milijuna eura, i onda kasnije ga prodate - dobit ćete natrag 50 milijuna minus 10%, dakle samo 45 milijuna.
Evo ja složio svoju ekipu: Renault šasija, TAG motor, Ericsson i Wehrlein vozači.
Usput, igra je prilagođena za mobitele, a osim toga imate dvije verzije dizajna (tamna i svijetla) što možete promijeniti u "Moj profil", ovisno o tome što vam više paše.
avetma je napisao/la:Okej, ajmo onda napraviti iznimku danas, dok se ne uhodate malo... @kikijv97 i @senna66 imate reset, momčad vam je prazna i imate 100 milijuna opet.
Upozorenje za sve: Nemojte sumanuto mijenjati vozače/motor/šasiju jer prilikom prodaje gubite 10% vrijednosti. Recimo, ako ste kupili Mercedes za (ne znam napamet) 50 milijuna eura, i onda kasnije ga prodate - dobit ćete natrag 50 milijuna minus 10%, dakle samo 45 milijuna.
Ante moli te da tih 10 % upisi na prvi post da se kolege ne zabune ko ja jer si napisao:
Motor/šasiju/vozače možete kupovati tj. mijenjati koliko god želite, sve dok ne prođe deadline. Deadline se vidi na vrhu stranice gore kod zastave Australije i odbrojava do početka kvalifikacija. Tada su transferi zaključani.
Odlična igra Vetma, ali zbog moje brzopletosti i ne čitanja drugih početnički grešaka osudio sam Sainza i Kvyata na Sauber Hondu (jadni dečki) Bit će da nema ništa od mene ove sezone, sem ako me Honda ugodno ne iznenadi na testiranju Go Sauber, go Honda!!!
Igrica izgleda veoma obećavajuće, Ante svaka čast na ideji
Imam samo jedno pitanje. Nije mi u potpunosti jasno kako se dijele bodovi za motor i šasiju. Dobivam li bodove na temelju najboljeg plasmana svog motora/šasije ili mi se boduju svi plasmani unutar top 10?
DaveGilmour je napisao/la:Igrica izgleda veoma obećavajuće, Ante svaka čast na ideji
Imam samo jedno pitanje. Nije mi u potpunosti jasno kako se dijele bodovi za motor i šasiju. Dobivam li bodove na temelju najboljeg plasmana svog motora/šasije ili mi se boduju svi plasmani unutar top 10?
Hvala!
Znači sustav funkcionira tako da skenira tko ti je vozač; pogleda gdje je bio na kvalama i na utrci, i dodijeli ti bodove. Isto tako za drugog vozača.
Ovo što pitaš; zatim sustav skenira recimo da imaš Renaultovu šasiju, pogleda gdje su u kvalama i utrci bili Renaultovi bolidi i na temelju toga ti da bodove. Isti princip je za motor, samo što ako imaš Renaultov motor onda ćeš dobiti bodove ovisno o tome gdje su završili Hulkenberg, Palmer, Kvyat i Sainz jer je u svim tim bolidima Renaultov motor.
Ante, ako može samo kritika, mala...
Na ovaj način postoje samo par verzija momčadi koje možeš u početku složiti, npr možeš jedino uzeti Wehrlena i Ericssona koji su najjeftiniji i kombinirati Sauber-Honda ili Mclaren Honda i mislim da još Renault Honda.
Tako će puno, ako ne sve sve momčadi u startu biti skoro identične i u prvenstvu se neće stvarati razlika tokom sezone.
Tak sam bar ja skužio koncept.
Ideja je odlična, samo da se nekako napravi model da je što više različitih momčadi.
inače, respect...svaka čast