Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
kockari, pažnja!
u supersporta na duel kvalama koef. 1,90 na massu protiv alonsa.
fernandova današnja izjava:
"Qualifying will be very short for me -- I'll do just one timed lap, to get within 107 per cent of the pole time and then I'll watch the rest of the action on TV! Then I'll save as many new tyres as possible for the race to attack from start to finish."
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
@zelot: Ne znam, ja sam iz zekinog posta zaključio da je on njih opljačkao. Jučer imao 200, danas ima 360, bez oranja i kopanja. Ovo je bio zicer, ja sam odmah pogledao nudi li netko duel na Alonsa, bwin je maknuo, favbet također, onda sam odustao, mislio da nema nitko ništa. Supersport tek kasnije primijetio, ali nisam bio u blizini da uplatim.
Istu stvar su napravili mislim na VN Britanije. Kontrola utrke objavi 15 minuta prije početka da ćemo imati start pod sigurnosnim automobilom, a na kladionicama još uvijek u ponudi hoće li SC izići na stazu.
Haha ja nevjerujem... Koji zicer. Sada mi je žao što nisam ovo uplatio. Inače igram (vrlo rijetko doduše) uglavnom u Supersportu i da sam znao da imaju ovakve rupe gledao bi ovo češće.
Neznam za druge ali ja uglavnom igram online. Uplatim si cca 200kn i igram na netu. Nikakve žurbe a ukoliko se nađe ovakva neka rupa samo se uplati preko neta ili mobitela odmah, u slučaju da kladionica nije u blizini
Nego zeko, jel ti je simpatičniji sada Alonso
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ne postoji zicer! Kad ja kojibse ne kladim to znam koliko tek onda znaju redoviti kladionicari. Pogotovo u f1 zicer ne postoji. Pulnuce gume. Jvar bilo koje komponente. Sudar. Zivotinja na stazi.. Milion stvari.
I sad kad se slazemo da ne postoji zicer onda da ja dam vise nego sto cu dobiti mi je van svake pameti al dobro. Kuzim ja i drugu stranu oa onaj tko se voli kladit neka se kladi...
Btw jos davno sam procitao: kladionice godisnje imaju 93 posto gubitnickih listica i samo 7 posto dobitnih.
Sad zamislite od tih 7 posto koliko je tu dobitaka do 300 kuna recimo. Pa sigurno 80 posto su ti sitni dobitci. Dobitaka od par tisuca skoro pa i nema. Ili ima, jedan na par stotina tisuca uplata... To samo govori koliko je sustav jak i koliko je nemoguce izaci u zaradi. Kad se dobije dobije se kurac. Evo. 160 kn za ulozenih 200...
To su tako jako matematicki izracuni koji su slozeni da vlasnik klade zaradjuje a ne onaj tko se kladi.
Da bi se pogodilo za 2000kuna ili ces ukozit 300 pa igrat 3 para i 99 posto popusit ili ukozir 20 kuna pa gadjat 14 parova di ces 100% fulat..
Svatko neka svoje novce trosi gdje hoce ako ih je zaradio ali meni je zao da ljudi ne vide tu prevaru...
Nacija je inace dosta ovisna o kladjenju a to je kocka koja ke ooceprihvacena.. Definitivno bi krajem osnovne ili pocetkom srednje trebalo drzat predavanja po skolama i matematicki i statisticki prikazati djeci da tu kruha nema...
Recimo hrpa gkupih roditelja baci po 20ak kuna u kladu svaki dan umjesto da djetetu da ili kupi nesto. A kad dobije na kladi nije rjesio zivotno pitanje ni nista nego je mozda dobio 500 iki soma i to kako dodhe tako ode. Pretezno u kladu a dijete opet nigdje...
u načelu se slažem da ne postoji zicer.
ali ovo što vetma spominje za silvestone i sc je zicer tj. čisti zajeb kladionice (zaradio mario sa forum.hr-a) . ovo moje danas je malo, malo ispod zicera. minimalni rizik.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ferrari1345 je napisao/la:
Nego zeko, jel ti je simpatičniji sada Alonso
malkice. iskupio se malo za zajeb kad sam stavio nekih 400 kn na monza kvale 2012. i duel protiv (u monzi onda) mrtvog vettela. izdominiro q1 i q2 i onda nekakav kvar u q3. ali to je bila oklada/kocka/rizik - ovaj je brži, mora bit bolji.
ođe je bilo 'ovaj će napravit jedan spori krug', treba se kladit kontra njega.
hamilton je isto to napravio u spa ove godine.