F1 2015

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Iceman je napisao/la: @senna66 - imam ga cca 4-5 godina. Najviše se koristio prve dvije godine i onda sve rijeđe. Zadnjih godinu dana ništa. Platio sam ga cca 850 Kn. Kad je došao u HR koštao je cca 1000 Kn. Rekao bih da je za te novce bio Ok. Zadovoljan sam njime, dobro me služio za F1 2011, 2012, 2013. Najbolji setup sam s njim našao kod F1 2011. Kod F1 2012 sam napucao cca 100 sati jer je bila oriđiđi. Kod F1 2013 Classic mod se najviše igrao. Uglavnom dobro me služio. I dalje je čitav. Sve radi perfektno. Nikad nisam force feedback koristio iznad 50%. Jedino su pedale izlizane. Eno ga stoji u kutiji i molim me da ga izvadim, a ja više nemam PC (imam laptop). :crvenazastava: :(
Ali kada se složi nova konfiguracija (možda jednog dana i ako ću imati volje za gaming) kupuje se malo bolja zvjerka u vidu Fanateca ili T500RS
Jesi li ga ikada isprobao u rFactoru ili nekoj drugoj simulaciji?
Bas gledam na netu T500RS....puno novaca, ali koliko vidim volan je savrsenstvo. Uh, da ne studiram mogao bi si ga priustiti samo tako haha :D
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Da ti budem iskren ja sam ti uvijek bio casual player. Koliko god me zanima automoto sport, razne kategorije itd itd. ipak sam mišljenja da se pravim simulacijama treba posvetiti vremena. U to vrijeme kada sam kupio volan bio sam student, a vremena baš nisam imao (a i danas ga imam još manje). Moja pretpostavka je da u pravim simulacijama tipa rfactor treba uložiti vrijeme da namjestiš setup, da ovo da ono, a ja u igrama tražim samo zabavu (ne i mučenje). F1 mi je pala ko sjekira u med. Niti je sim niti je tam, dakle nešto u sredini + radi se o F1. Eto.... Šta da ti kažem? :)
Jedini put kada sam probao pravu simulaciju je GTR2. Full stara igra, ali sjećam se da je bilo milijun postavki za setup. Nije dugo potrajala za PC-u, a i tada nisam imao volan. Također igrao sam sve moguće Toca-e.....
Sad ćeš me možda pitati što bih dao tolike novce za npr. T500RS... E pa zanima me pCars (dolazi i dvojka), Asseto Corsa (koja je simulacija)...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡