Jesi li ga ikada isprobao u rFactoru ili nekoj drugoj simulaciji?Iceman je napisao/la: @senna66 - imam ga cca 4-5 godina. Najviše se koristio prve dvije godine i onda sve rijeđe. Zadnjih godinu dana ništa. Platio sam ga cca 850 Kn. Kad je došao u HR koštao je cca 1000 Kn. Rekao bih da je za te novce bio Ok. Zadovoljan sam njime, dobro me služio za F1 2011, 2012, 2013. Najbolji setup sam s njim našao kod F1 2011. Kod F1 2012 sam napucao cca 100 sati jer je bila oriđiđi. Kod F1 2013 Classic mod se najviše igrao. Uglavnom dobro me služio. I dalje je čitav. Sve radi perfektno. Nikad nisam force feedback koristio iznad 50%. Jedino su pedale izlizane. Eno ga stoji u kutiji i molim me da ga izvadim, a ja više nemam PC (imam laptop).![]()
![]()
Ali kada se složi nova konfiguracija (možda jednog dana i ako ću imati volje za gaming) kupuje se malo bolja zvjerka u vidu Fanateca ili T500RS
Bas gledam na netu T500RS....puno novaca, ali koliko vidim volan je savrsenstvo. Uh, da ne studiram mogao bi si ga priustiti samo tako haha