Slažem se, prijašnje konfiguracije su bile kud i kamo atraktivnije a odaziv je katastrofa za ovakvu zemlju, no to je već viđeno kod ROC
Nažalost steram mi puca i ne gledljivo je. Uvijek kad je najpotrebnije HT podbaci sa svojom brzinom
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
..kao što rekoh na prošloj stranici, sigurni STREAM.
Ja isto nisam te sreće za one ostale strimove , 4MB internet. Osim vjeverice, ona mi radi ok, no mislim da sad nije u funkciji.
..ovaj zekin/Filipe mi kojim čudom nešteka. EDIT: ipak šteka tu i tamo.
btw.. koliko sam vidio Massa i Ricci su na prvoj pali. Čini mi se da je Ricciju najteže palo, jer mi se čini da je došao dokazati se pred Vettelom. ..baš šteta.
Ma njemački tim pobjeđuje i to kirurški..
A izvuce Button ovo
Vettel mi je najbolji dosad naravno i Hulk bit ce zanimljivo finale.
Ovaj princip kao u Tenisu je dobar tzv.tie break.
Samo malo ljudi na tribinama trebao je Hamilton doc kao specijalni gost mozda bi i privuko nesto navijaca
Isto tako ovaj Priaulx je dobar sad on protiv Buttona borba za finale bit ce gusto
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Reko bit ce gusto kad ono 2,9 zaostatak mislim da ce i Sebu bit tesko protiv ovog Priaulxa a evo Pascal vozi Meckinu masinu iz 2013 godine ako se nevaram.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart