Nego kako su vještine čitanja govora tijela?
Što veli Alonso?

Odlično pitanjeViper je napisao/la:O dobro nam došel prijatelj!
Što veli Alonso?
Da čini se da Alonsovo tjelo govori istinuFerrari1345 je napisao/la:Odlično pitanjeViper je napisao/la:O dobro nam došel prijatelj!
Što veli Alonso?
Bas me zanima sto govori @dmw, s obzirom da fanovi kažu da je sretan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nazalost misljenja sam da niko nece ugroziti Mecku ni sledece godine. Red Bul je bio slabiji pa je dominiro 4 godine a Mecka je jaca a dominira tek 2.Viper je napisao/la:Vidim vještine su ti se puno poboljšale![]()
Nadam se da će banana bit svježa iduće godine, pa da opet gledamo borbe veličanstvenog tria.
Ej ja sam bio prozvan da zelim nesto dokazati suprotno od normalonog a reko sam da ce Hamilton do kraja godine prestici i Fetela i Senu po broju pobeda. I sta je tu krivo? Cak i ako ne bude tako to je moje misljenje na koje imam pravo.hattrick je napisao/la: ..prestani trolati i "dokazivati" nešto po forumu, ako nemap ništa pametno reći za sudjelovanje, onda je šutnja zlato. Ovdje nitko nije vesla sisao, niti je pao s marsa da bi mu ti morao "dokazati" nekakvu glupost. Rekao si svoje mišljenje, i dobro, no nemoraš ga gurati kroz svaku jebenu temu.. jel ti do dovoljno!!
Ja nevidim nikakvu razliku od tebe i onog @rosberga koji je dobio ban, štoviše smatram da si vjerovatno to bio ti
Nista ja sam bio u krivu ali to je opet moje misljenje na koje imam pravo i nije tacno da ga naturam u svakoj temi samo sam u onoj o Fetelu to napisao. Dakle ovde me ovaj hattrick optuzuje za lazi.josip123 je napisao/la:A sta ako ga nece prestici po broju pobjedaaa?????
Haaa?
Ne, ne kolega.... nikakve skrivene namjere. @dmw je poznat po svim forumima i bio je i @Explorerov, @Slavenov, @Blackov i moj kolega na 2 druga foruma, a jedan od tih je bio i privatni forum...tako da, nemam nikakve skrivene namjere. Uostalom, i @avetma dobro zna našeg člana @dmw, ili ti ga @Bad Brad ili @John ili @Garfield.....hattrick je napisao/la:
Baš me zanima što Šestica vidi u tebi.. kad te je tako srdačno pozvala na ovaj sajt.. ili su u tome bile skrivene neke druge namjere. Neznam i nije me briga. No tražio si moje mišljenje i sad si ga dobio.. arrivederči sinjor.
Žuti karton za ovo, kršenja pravila br. 3. Još jedna greška i slijedi ban.dmw je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si jedan iskompleksiran decko.