Pozdrav drugari!

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
O dobro nam došel prijatelj!

Nego kako su vještine čitanja govora tijela?
Što veli Alonso? :zubo:
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Viper je napisao/la:O dobro nam došel prijatelj!

Da je u banani :zubo:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1

Odlično pitanje
Bas me zanima sto govori @dmw, s obzirom da fanovi kažu da je sretan

Sent from my iPhone using Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Viper
Formula 4
Formula 4
Vidim vještine su ti se puno poboljšale :pivo:

Nadam se da će banana bit svježa iduće godine, pa da opet gledamo borbe veličanstvenog tria.

Viper
Formula 4
Formula 4
Ferrari1345 je napisao/la:

Odlično pitanje
Bas me zanima sto govori @dmw, s obzirom da fanovi kažu da je sretan

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da čini se da Alonsovo tjelo govori istinu :mrgreen:

dmw
Baniran
Baniran
Viper je napisao/la:Vidim vještine su ti se puno poboljšale :pivo:

Nadam se da će banana bit svježa iduće godine, pa da opet gledamo borbe veličanstvenog tria.
Nazalost misljenja sam da niko nece ugroziti Mecku ni sledece godine. Red Bul je bio slabiji pa je dominiro 4 godine a Mecka je jaca a dominira tek 2.

Viper
Formula 4
Formula 4
Ma ne sekitraj se, bude Berni došao na neku fix ideju... Gume koje traju dva kruga, zalijevanje staze, ma što tu stati, ma napravimo umjetni snijeg, pa da uz full wet imamo i full snow gume, prednje krilo bi onda imalo dvije funkcije.... Riješit će to naš Berni. :prcnjau: Vidima da mu se nešto Blondi ne sviđa u zadnje vrijeme :facepalm:

dmw
Baniran
Baniran
Svidela mi se jedna Bernijeva recenica kad je rekao da zeli "world championship of drivers not teams" samo kad ce se to sprovesti i dal ce se sprovesti :?

dmw
Baniran
Baniran
hattrick molim te zaobidji me. Ja sam pazljivo procito pravila foruma i nameravam ih se drzati. Ako imas nesto da mi kazes reci mi sad ovde da to raspravimo ili se nemoj vise javljati.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
slika
..prestani trolati i "dokazivati" nešto po forumu, ako nemap ništa pametno reći za sudjelovanje, onda je šutnja zlato. Ovdje nitko nije vesla sisao, niti je pao s marsa da bi mu ti morao "dokazati" nekakvu glupost. Rekao si svoje mišljenje, i dobro, no nemoraš ga gurati kroz svaku jebenu temu.. jel ti do dovoljno!!

Ja nevidim nikakvu razliku od tebe i onog @rosberga koji je dobio ban, štoviše smatram da si vjerovatno to bio ti... jer nakon njgovog toliko aktivnog dolaska odmah si se ti pojavio iz neba u rebra sa istom aktivnošću, stilomm, i frekfenciom. Možda bi najbolje bilo da si razmisliš u koju si okolinu došao i pripitomiš istoj.. u suprotnom već sa ovim konfliktom, si osuguravaš ,kako brz dolazak, tako i brz odlazak.. kao i sa svih portala gdje si se pojavio..

Baš me zanima što Šestica vidi u tebi.. kad te je tako srdačno pozvala na ovaj sajt.. ili su u tome bile skrivene neke druge namjere. Neznam i nije me briga. No tražio si moje mišljenje i sad si ga dobio.. arrivederči sinjor.
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 21.09.2015., 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Pogledaj se i to reci u ogledalo kad god se budeš prijavljivao na ovaj sajt. Btw.. u svom komentaru sigurno nisam šutio, ni slikom ni tonom.

dmw
Baniran
Baniran
hattrick je napisao/la: ..prestani trolati i "dokazivati" nešto po forumu, ako nemap ništa pametno reći za sudjelovanje, onda je šutnja zlato. Ovdje nitko nije vesla sisao, niti je pao s marsa da bi mu ti morao "dokazati" nekakvu glupost. Rekao si svoje mišljenje, i dobro, no nemoraš ga gurati kroz svaku jebenu temu.. jel ti do dovoljno!!
Ej ja sam bio prozvan da zelim nesto dokazati suprotno od normalonog a reko sam da ce Hamilton do kraja godine prestici i Fetela i Senu po broju pobeda. I sta je tu krivo? Cak i ako ne bude tako to je moje misljenje na koje imam pravo.
Ja nevidim nikakvu razliku od tebe i onog @rosberga koji je dobio ban, štoviše smatram da si vjerovatno to bio ti
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ti si jedan iskompleksiran decko.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mislim da sam sve rekao.. i ako ti nećeš otić sa svojim glupostima sa ovog sajta na hlađenje, ja sigurno hoću. Aj ti bok, i uživaj u svojim sranjima.

dmw
Baniran
Baniran
Pa ti pises sranja optuzujes me da sam neki @rosberg a nisam. Nesmem reci da ce Hamilton prestici Fetela po broju pobeda, hej?

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
A sta ako ga nece prestici po broju pobjedaaa?????
Haaa?
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

dmw
Baniran
Baniran
josip123 je napisao/la:A sta ako ga nece prestici po broju pobjedaaa?????
Haaa?
Nista ja sam bio u krivu ali to je opet moje misljenje na koje imam pravo i nije tacno da ga naturam u svakoj temi samo sam u onoj o Fetelu to napisao. Dakle ovde me ovaj hattrick optuzuje za lazi.

Lady
GP3
GP3
hattrick je napisao/la:
Baš me zanima što Šestica vidi u tebi.. kad te je tako srdačno pozvala na ovaj sajt.. ili su u tome bile skrivene neke druge namjere. Neznam i nije me briga. No tražio si moje mišljenje i sad si ga dobio.. arrivederči sinjor.
Ne, ne kolega.... nikakve skrivene namjere. @dmw je poznat po svim forumima i bio je i @Explorerov, @Slavenov, @Blackov i moj kolega na 2 druga foruma, a jedan od tih je bio i privatni forum...tako da, nemam nikakve skrivene namjere. Uostalom, i @avetma dobro zna našeg člana @dmw, ili ti ga @Bad Brad ili @John ili @Garfield.....

@dmw nije uopće loš, samo tupi jedno te isto cijelo vrijeme, a svi ostali se bez veze navučete na tanki led. Ako sve to shvatiš kao jednu zafrkanciju ili nekakav izazov, onda će ti bit i čak simpatično..... :)
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
josip, Hatt, šta se ložite odmah :bonk:
slikaslika

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ne lozim se ja... Vec mi dosta ovako nekih likova koji stalno jednu te istu pricu gone.
Samo podbadaju....

A ja sam odgovorio onako kako i mislim. Mislim da ga nece stici Hamilton ove sezone. :thumbs: :pivo:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
dmw je napisao/la: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ti si jedan iskompleksiran decko.
Žuti karton za ovo, kršenja pravila br. 3. Još jedna greška i slijedi ban.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡