Čestitke. Bolje mu je da pričeka sa Mcl-Hondom do 2017.
Šteta što su GP2 pravila takva da slijedeć godine, kao prak ne može braniti titulu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Čestitke Pascalu Wehrleinu na osvojenoj tituli u DTM šampionatu. Postao je najmalđi osvajač DTM titule, sa 21. godinom. BMW je uzeo titulu među proizvođačima ispred Audija za samo 7 bodova.
Takođe, čestitke Oliveru Rowlandu za titulu u Formuli Renault 3,5. Momak drži rekord sa najviše pobjeda u toj seriji (10), kao i sa najviše pobjeda u sezoni (8, čime je nadmašio prošlogodišnji uspjeh Sainza Jr.).
Da pomenemo i Felixa Rosenqvista (šampion evropske Formule 3), koji je naslijedio Maxa na tronu.
Vandoornea smo već obradili.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Točno, nije! Ali ću kad smo kod njega reći što mislim:
kao rookie je imao lani drugi dio sezone fenomenalan, i da je tako vozio cijelu, bio bi debelo prvi, ali trebalo se prilagodit autu i drugačijem utrkivanju, pa nije realno, ali je pokazao strašan talent!
Msm. ima svatko pravo na svoje mišljenje, jako brzo je ušao u formulu, ali je to i više nego opravdao, nije demantirao ekipu iz RB-ovog razvojnog programa, dobro su ga ulovili - čisto onako, imo..
Frantic je napisao/la:
Da pomenemo i Felixa Rosenqvista (šampion evropske Formule 3), koji je naslijedio Maxa na tronu.
.
max nije osvojio evropsku f 3.
Upppssss, do mene.
Nešto mi je ostalo u "glavi" da je on bio šampion.
Znam da je na Areni bilo nekih prenosa, pa sam onako, što sam usput pogledao, non-stop slušao i gledao u kadru Verstappena Jr.
Jbga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
A evo jedna prigodna [ link do slike ]
Jbga, nema čovjek dovoljno prstiju
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
zekohonda je napisao/la:
pokušo par puta pogledat raznorazne nascar serije, ne ide, pa ne ide.
Nisi naviknut na ovale, ne znas vozace, timove... Znam kako ti je i meni je bilo tako kad sam pocinjo. Trebas zavoleti jednog vozaca njega pratiti i sve ce leci na svoje
jabuke ne padaju daleko od stabla.
malo off topica: što se chennaija...čito sam nedavno kako je jedan od razloga zašto je f1 utrka u indiji propala taj što je staza buddh napravljena u blizini delhija koji nije hi-tech sjedište indije... za razliku od chennaija i 'obližnjega' bangalorea.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Počeo i WSBK.
Johnny Rea nastavio tamo gdje je stao prošle godine.
Van Der Mark se takođe istakao sa 2 podijuma.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”