Daniel Ricciardo

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
I ja verujem da je Vettel puno bolji od Rikarda a moje misljenje o 2014 je da je i Vettel i RB znali da ih Vettel napusta pa su gurali Rikarda kao novu zvezdu RBa
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@fap - mogao si 2 zadnja posta sastaviti (to su ti maloprije poentirali tamo na temi testiranje) :gandalf:
@kush - crvene štikle su ti fetiš ili šta već .....?? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

fap
Baniran
Baniran
Pa na ovoj temi nemaju veze jedan sa drugim pa sam ih zato odvojio a i kasnije mi palo da i ja kazem moje o Vettelu i Rikardu
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Explorer je napisao/la:I što kaže ovaj izvor, trolu?
kaže da Ricciardu nije bitna ekipa, bitno da ima pobjednički bolid :)
btw vidio sam ja taj izvor još sinoć ja msm, ali mi mrsko bilo tražit, a kad sam vidio kokice kod Frantica iza one rečenice malo sam se našalio :D
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Frantic je napisao/la:@fap - mogao si 2 zadnja posta sastaviti (to su ti maloprije poentirali tamo na temi testiranje) :gandalf:
@kush - crvene štikle su ti fetiš ili šta već .....?? :mrgreen:
Ne, ženske noge, ako ćemo otvoreno (ne stopala, guza tvrda),
bila fotka sa nekog GP-a, više se ne sjećam točno, pa sam to složio čisto jer mi se svidjela fotka, sad sam samo dodao tekst u stilu tarzana (to je bila njegova borbena) čisto iz zajebancije, ali nisam siguran kako to izgleda drugima...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
fap je napisao/la:Ne vidim sta je ovde trol tema je Rikardo i samosam stavio njegovu izjavu
Voliš se i pravit glup isto. dmw je rekao da Ricciardo dolazi u Ferrari 2017., nakon čega je netko od kolega zamolio link. Na to ti lijepiš link u kojem se ništa od toga ne spominje, već samo Ricciardova želja da bi vozio Ferrari ako bude konkurentan za naslov.

Ne trebaš se pravdati ili praviti dobrica, već si davno pročitana škola i kad prevršiš mjeru ćeš dobit ban. Kraj priče.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

fap
Baniran
Baniran
Explorer je napisao/la:
fap je napisao/la:Ne vidim sta je ovde trol tema je Rikardo i samosam stavio njegovu izjavu
Voliš se i pravit glup isto. dmw je rekao da Ricciardo dolazi u Ferrari 2017., nakon čega je netko od kolega zamolio link. Na to ti lijepiš link u kojem se ništa od toga ne spominje, već samo Ricciardova želja da bi vozio Ferrari ako bude konkurentan za naslov.

Ne trebaš se pravdati ili praviti dobrica, već si davno pročitana škola i kad prevršiš mjeru ćeš dobit ban. Kraj priče.
Nisi u pravu jer na komentar dmw a ja sam napisao da sam procitao negde da je Rikardo izjavio da ga Ferrari interesuje samo ako ima najbolji bolid .
Posle je jedan od kolega trazio i od mene link za moju informaciju i ja sam ga stavio.Prema tome ubuduce procitajte unazad malo postove pre nego sto donesete sud .A sad bi jedno izvini bilo lepo
I da dodam pa dmw je samo preveo izvor koji sam ja naveo
Zadnja izmjena: fap, dana/u 01.03.2016., 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Explorer je napisao/la:dmw je rekao da Ricciardo dolazi u Ferrari 2017
To je moje misljenje, to nigde nema vest o tome.
nakon čega je netko od kolega zamolio link.
A evo i linka http://www.f1srbija.com/news/2774/Rikar ... m-opcijama

Samo ne znam sto bi ti momci koji pisu (odnosno prevode) vesti lagali kad se pogledaju i ostale vesti.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ko sijamski blizanci. Baš ste mi fora :mrgreen:

fap
Baniran
Baniran
A jel toliko tesko priznati da si pogresio sto se tice mojih postova .Opet kazem procitaj od prve strane

Kush
GP3
GP3
fap je napisao/la:A jel toliko tesko priznati da si pogresio sto se tice mojih postova .Opet kazem procitaj od prve strane
Ajd oladi, ja te branio, ispast ću glup, jednom si bio u pravu, x puta nisi.

Ex, jel glup potpis koji sam stavio?
(znaš zašto tebe pitam)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nije nije, dobar je :D

Kush
GP3
GP3
Explorer je napisao/la:Nije nije, dobar je :D
Tnx! :D
ok onda, još da se zeko izjasni, ali njega je teško izbacit iz takta općenito..

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Stvar je u tome sto se na ovaj forum lijepe vijesti sa drugog foruma ili portala (koji se moze smatrat i kao konkurentski), koji je isto tako preuzeo od nekog portala i preveo!

Al hajd nevazno to, vec dmw voli malo trolat bezveze i ovu vijest niie docekao kao vijest o zanimljivom transferu, vec samo gleda kako ce naci nesto sto je protiv Ferrarija i da na neki nacin prizeljkuje istu sudbinu Vettela u Ferrari-ju, kakvu je imao njegov idol Alonso, te isto tako lazno moralisanje Mercedesa (Hamiltona) samo da utali sebi neki cejf kojeg nije mogao u Ferrariju! Svarno ne kontam tu bolesnu potrebu.

@dmw

Treba da znas, da svaki Ferrarijevac voli vidjet dobrog vozaca u timu, ja sam Alonsa docekao i ispratio sto bi se reklo u miru, sto naravno ti ne bi mogao, a trebao bi! Svaki navijac Vettela ce isto docekat Riccia u Ferrari jer Vettel sa konkurencijom moze biti samo bolji, pa opet ta bolesna potreba da se Vettel osporava kako je vozio lose zbog Riccia u RBR je nenormalna i ne shvatljiva.

De malo potrudi se da donosis kvalitetnih vijesti o McLarenu i svom idolu kao sto svi to rade i da prestanes da se ponasas ko kakav novinar koji rovi po prljavim stvarima.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Slavenowsky je napisao/la:Stvar je u tome sto se na ovaj forum lijepe vijesti sa drugog foruma ili portala (koji se moze smatrat i kao konkurentski), koji je isto tako preuzeo od nekog portala i preveo!

Al hajd nevazno to, vec dmw voli malo trolat bezveze i ovu vijest niie docekao kao vijest o zanimljivom transferu, vec samo gleda kako ce naci nesto sto je protiv Ferrarija
Ma nemoj. A sta je to protiv Ferarija sto bi im doso vozac koji je 2014 u istom autu bio bolji od njihovog sadasnjeg vozaca? To je mozda protiv Fetela nikako protiv Ferarija.
i da na neki nacin prizeljkuje istu sudbinu Vettela u Ferrari-ju
Pa ja uvek prizeljkujem da Fetel izgubi od timskog kolege zato sto me nervira.
kakvu je imao njegov idol Alonso, te isto tako lazno moralisanje Mercedesa (Hamiltona) samo da utali sebi neki cejf kojeg nije mogao u Ferrariju! Svarno ne kontam tu bolesnu potrebu.
Sto vredjas? Ja od dva zla biram manje i izmedju borbe Mecke i Ferarija navijam za Mecku.
@dmw

Treba da znas, da svaki Ferrarijevac voli vidjet dobrog vozaca u timu, ja sam Alonsa docekao i ispratio sto bi se reklo u miru, sto naravno ti ne bi mogao, a trebao bi!
Pa ja navijam za vozaca a ne za tim!
Svaki navijac Vettela ce isto docekat Riccia u Ferrari

E nece bogami. Na prvom mestu siguran sam da ga Fetel vise ne zeli pored sebe (sto se i dalo videti iz proslogodisnjih izjava). A onda zamisli kako je njegovim navijacima.
jer Vettel sa konkurencijom moze biti samo bolji,
Moze i opet izgubiti i toga se svi plase.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
:rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
ROFL @dmw zbog takvih kao ti mi je drago sto se Alonso vozika u onakvom Mclarenu

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
dmw je napisao/la: Pa ja uvek prizeljkujem da Fetel izgubi od timskog kolege zato sto me nervira.
Pa i ja bi isto mislila da navijam za Alonsa, a ovaj gubio 2 naslova od Vettela...... i to kako je izgubio 2010, to moraš bit majstor za one bodove prosut.... :fakjea:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sada ce kazati da je Ferrari kriv za to :mrgreen:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ha čuj, Vettel već 7 sezona završava ispred Alonsa u ukupnom poretku, te mu je dva puta odnio naslov u zadnjoj utrci. Mislim da mu je nabio i prilične komplekse, što se moglo vidjeti ove godine, gdje je najočitiji primjer bio Abu Dhabi. Tada je i Vettel izjavio "Ne razumijem zašto me toliko mrzi".
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡