Kakva fenomenalna vijest, ovo mi je sad tako uljepšalo sezonu da vam ne mogu to opisati. Ovo je prvi put u mom životu da ću u F1 navijati za još jedan tim osim Ferrarija, iako naravno Ferrari i dalje ostaje za mene na prvom mjestu, ali ovo je jednostavno ispunjenje sna. Sada samo treba nastaviti raditi na projektu kako bi se Alfa što više involvirala u projekt.
Baš me zanima kakve bi boje mogli biti - volio bih ili crveno - bijelu ili quadrifoglio zelenu kakvu su i imali kao proizvođači motora ako se ne varam.
Ma ja ba.
Malo "okolokućne hortikulture" neće nikom naškoditi...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Moram biti potpuni pesimist ali mislim da od novih timova neće biti ništa, ostaćemo na 20 bolida jedan veoma dugačak period vremena.
Iako uđu u F1 kupiće postojeći tim, evo Aston Martin će kupiti RB, TR možda postane Honda, neko iz VW grupe će najverovatnije kupit FI koji godinama traži kupca i novčanu stabilnost a sledom okolnosti Alfa Romeo će ući u F1 putem Saubera. Mišljenja sam da ćese Mercedes povući kada prestane sponzorstvo Petronasa i kada budu prestali dominirati/pobeđivati. Nema tu nikakvih naznaka o 11 momčadi, o 22 bolida,..
Sve dok Liberty ne sredi preraspodelu "kolača" i regulaciju novih PJa nema ništa dobro za F1 u narednih 10 godina. Prodaju maglu na tone, samo smo mi naivni i puni očekivanja. Još će da se F1 pretvori u DTM, B timovi će postati svakodnevnica a možda se rode i C timovi. Momčatkse odredbe, magični modovi, auuuu bre biće gadno.
https://twitter.com/autosport/status/936910292361003008
Potvrđeno je da će ovaj dibidus još jednu sezonu uzimati mjesto nekome tko ga više zaslužuje zbog previše love u džepu......
Baš sam htio ja nakeljiti te slike, ovo je službeni novi logo:
A ovo što je već i kolega Ferrari nakeljio gore nova livreja za 2018.:
Meni osobno dobro izgleda, ali malo sam subjektivan po tom pitanju, međutim mislim da se može još malo doraditi livreja..... aaaaaaallllliiiiii bez obzira...
EDIT: Giovinazzi potvrđen kao treći vozač, nadam se da će uletavati što više umjesto Šveda.
Ferrari je napisao/la: 02.12.2017., 12:17
Livreja je loša...ali ovo je vjerojatno samo nekakav koncept za ovu prigodu.
Vjerojatno će biti puno drugačija tamo kada dođu testiranja
I ja očekujem isto.
Ne puno drugačije, već doradu i kojeg sponzora više, naravno.
Ericsson
Prvo Nasr, sad Wehrlein, odnosno Gio....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Jbt zašto nisu preimenovali tim u Ericsson Sauber team kada ima toliki utjecaj
Ko naši političari. K... Nisu napravili a drže se svoje pozcije ko ništa. Stetq ostalih, drugih talentiranih vozača
Nadam se da Leclerc neće dobiti Ericssona. If you know what i mean
Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
@Ferrari1345
Ako ko bude letio naredne godine iz Saubera van F1 to će biti samo Ericsson.
Čak i ako bude bolji od rookieja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
CrashOverride je napisao/la: 04.12.2017., 17:20
Upravo sam pogledo Ferrari: Race to Immortality.. Nije lose..
Ja ga danas "torrentovo".
Na poslu....
Pogledam kad stignem.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”