Želje, čestitke i pozdravi :-)
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Sretno svima, zdravlja i srece 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, s novom godinom ide nova sezona karme 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jer onda za >2000 korisnika sajt stalno zivka bazu i zbraja 365 dana karme.
U ovom scenariju sad će pola godine biti laganini za bazu jer je malo toga za računati.

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Napravi queryje jednom dnevno u off vrijeme oko 4 ujutro,avetma je napisao/la: 02.01.2020., 12:45 Jer onda za >2000 korisnika sajt stalno zivka bazu i zbraja 365 dana karme.U ovom scenariju sad će pola godine biti laganini za bazu jer je malo toga za računati.
Osim toga moraš bazu dimenzionirati na drugih pola godine.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Koliko queryja sam zakazao dosad za 4 ujutro - to nam polako postaje rush hour 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Sretan Božić svima koji slave!

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hvala puno, živjeli!
Ne okrenuh se dođe 25-ta godina... Kontam nešto, sad će portalu 5 punih godina postojanja, a meni nekad krajem proljeća 5 punih otkad sam aktivan tu tj. skoro petinu života. Moram priznat da sam na portalu u to (nemalo) vremena baš lijepih i ugodnih trenutaka doživio, da bi mi stvarno bilo neobično, da ovako nešto ne postoji. Nadam se da će portal i ova zajednica koju je okupio još dugo živjeti u zdravom i sportskom raspoloženju!

Ne okrenuh se dođe 25-ta godina... Kontam nešto, sad će portalu 5 punih godina postojanja, a meni nekad krajem proljeća 5 punih otkad sam aktivan tu tj. skoro petinu života. Moram priznat da sam na portalu u to (nemalo) vremena baš lijepih i ugodnih trenutaka doživio, da bi mi stvarno bilo neobično, da ovako nešto ne postoji. Nadam se da će portal i ova zajednica koju je okupio još dugo živjeti u zdravom i sportskom raspoloženju!

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 30.01.2020., 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sretan rođendan 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sretan rođendan!