F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Majki2111 je napisao/la: 24.11.2017., 13:36 Tu se nemrem složit... Znači zakaj mi nebi smjeli imat više info? Odnsono info ko i oni tamo.
Ne kažem ja da trebaju skrivati informacije o komponentama, samo kažem da su nazivi glupi i da bi jednostavno bilo normalnije i jednostavnije za pohvatati da se gume brandiraju kao soft, medium i hard (govorim za fanove koji nisu hardcore fanovi kao mi ovdje).

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Izgleda da smo dobili novi logo koji je službeno i registriran.
slika

slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
croatic f1 je napisao/la: 24.11.2017., 21:48
Majki2111 je napisao/la: 24.11.2017., 13:36 Tu se nemrem složit... Znači zakaj mi nebi smjeli imat više info? Odnsono info ko i oni tamo.
Ne kažem ja da trebaju skrivati informacije o komponentama, samo kažem da su nazivi glupi i da bi jednostavno bilo normalnije i jednostavnije za pohvatati da se gume brandiraju kao soft, medium i hard (govorim za fanove koji nisu hardcore fanovi kao mi ovdje).
Ma nismo mi hardcore...
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 24.11.2017., 23:30 Izgleda da smo dobili novi logo koji je službeno i registriran.
...
Kao što sam očekivao, dizajn mnogo liči na one iz F2, F3 i F4. Nova era se piše, uz oreol, eSport i kasnije nove PJ. Ali to je Formula 1, sport koji se uvek menja. Lično meni ne smeta, zato i volim F1, zbog konstantnog menjanja koje teže ka boljem, bržem i efikasnijem. Ponekad ne uspe, no da li mora svaki eksperiment biti uspešan. Ne mora, uspeće sledeći i to poštujem.

Dokle god Formula Jedan bude imala bolide koji su najbrži na zatvorenim stazama, voleću je iz sveg srca. Imala zatvoren kokpit, pokrivene točkove, električni pogon, tim s bolidima duginih boja, šefa F1 imena Super Jura iz Treće Galaksije,.. Ništa mi neće smetati zato što F1 ima bolide koji su najbrži na zatvorenim stazama. Uvek ću se buditi u 3, 4, 5 ujutro radi treninga/kvala/trka. Motivacija će mi biti ista kao i sada, strast koju gajim prema F1 se ne može izmeriti. Isto ko i sa curama, jelte. Pre bi ste oženili onu manje lepu ali koja je prelepa iznutra nego neku koja je lepa spolja a ružna iznutra.

Ko da je bitna hebena školjka. Biser. To je važno, pa makar bio pokriven oreolom, ružnim logom, T krilom, penis nosem...
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Alen13ASC je napisao/la: 25.11.2017., 01:06
Ferrari je napisao/la: 24.11.2017., 23:30 Izgleda da smo dobili novi logo koji je službeno i registriran.
...
Kao što sam očekivao, dizajn mnogo liči na one iz F2, F3 i F4. Nova era se piše, uz oreol, eSport i kasnije nove PJ. Ali to je Formula 1, sport koji se uvek menja. Lično meni ne smeta, zato i volim F1, zbog konstantnog menjanja koje teže ka boljem, bržem i efikasnijem. Ponekad ne uspe, no da li mora svaki eksperiment biti uspešan. Ne mora, uspeće sledeći i to poštujem.

Dokle god Formula Jedan bude imala bolide koji su najbrži na zatvorenim stazama, voleću je iz sveg srca. Imala zatvoren kokpit, pokrivene točkove, električni pogon, tim s bolidima duginih boja, šefa F1 imena Super Jura iz Treće Galaksije,.. Ništa mi neće smetati zato što F1 ima bolide koji su najbrži na zatvorenim stazama. Uvek ću se buditi u 3, 4, 5 ujutro radi treninga/kvala/trka. Motivacija će mi biti ista kao i sada, strast koju gajim prema F1 se ne može izmeriti. Isto ko i sa curama, jelte. Pre bi ste oženili onu manje lepu ali koja je prelepa iznutra nego neku koja je lepa spolja a ružna iznutra.

Ko da je bitna hebena školjka. Biser. To je važno, pa makar bio pokriven oreolom, ružnim logom, T krilom, penis nosem...
Objasnio čovjek :thumbs:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Multi 21 je napisao/la: 25.11.2017., 10:40 Objasnio čovjek :thumbs:
Pa kad sve sagledas tako I jest.
Svaka promjena pravila nosi neki "shok" za nas konzervatice (sto mastamo o V12).
Shok traje odredjeno vrijeme, poslije se naviknes I nastavis da pratis, gledas, galamis na sve oo sebe ako slucajno bas tad prodju ispred TV, ili nedaj Booze da nesto upitaju vise od dva pitanja ;) ...
Logo ruzan, boli me dupe ...
Halo ruzan, jeste, Ali sjetite se onih spustenih nosova kod bolida. Kad Sam ono prezivio ...
Tako da show will and must go on ...

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ulazimo u novu eru, novi ╨╧¶╨╙╒╫§8┌+▼♦"ê╘╘=l===================o=============================g=============================o

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lmO_UddkS0Q[/youtube]

slika

╒=/

.

.

.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Ipak su ga obojili :)
Nadam se da ce nova era biti bolja od logo-a :)

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Baš kad smo mislili da je halo najveće smeće sljedeće sezone :D

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Baš sam uzbuđen, nove ere uvek dočekam s velikom euforijom. Još malo pa će predstavljanja pa prvo predsezonsko testiranje u novoj eri ╒=/
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Zabrinjavajuće je koliko se raspravlja o logotipu umjesto da raspravljamo o fenomenalnom finalu sezone. Dovoljno govori kakva je utrka bila.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
I sučelje za TV prijenose ce najvjerovatnije biti promijenjeno. Ovo je prijedlog.

slika

Meni je ovo užasno loše. Čemu ovaj futurizam?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
F1's marketing head Ellie Norman said the design of the logo was based on two cars going around a circuit and battling for the finish line.

"It takes inspiration from the low profile shape of the car, two cars crossing a finish line," she said. "It is incredibly bold and simple – so as we apply this in today's market and being mobile and digital led, we have much more flexibility and versatility with this logo."

nda...
slika

f1zd
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la:I sučelje za TV prijenose ce najvjerovatnije biti promijenjeno. Ovo je prijedlog.

slika

Ne znam zašto, mene sve to podsjeća na MaxF1 :rofl:
Po meni je ono iz 2010-2014 bilo febomenalno...čak i ino prije toga..

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ovo izgleda kao falša F1 igra koja nema licencu pa mora koristiti drukčiju grafiku, ali im je dizajner zapeo u futurističkom stilu kakav je bio fora prije 15 godina. :facepalm:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
slika

Svi prijedlozi za novi logo...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.11.2017., 17:13 I sučelje za TV prijenose ce najvjerovatnije biti promijenjeno. Ovo je prijedlog.

slika

Prilično nepregledno. Useless. :bonk:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
WTF za ovo oko novog sučelja??
Što se tiče prijedloga što je postao @Mr., ima par zanimljivih prijedloga, ali se svi dizajnom naslanjaju na onaj stari logo, dakle, ne neke velike promjene (a ni ti prijedlozi nisu boljivod starog loga).
Najjači mi je onaj koj kao da kaže "F3" :rofl:
:facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
koji cirkus. Mješavina kričavih boja + zastave vozača crno bijele. Jedva ih prepoznaš...pa ova telemetrija isto neka crno bijela kombinacija....kao da su dali djetetu da oboja ovu novu grafiku.

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡