Onako za ukrasa da bude....

A koje će boje onda biti WET guma?
Ova Hard plava je "Light Blue" dok je Wet valjda Dark Blue boja kao i do sada.Frantic je napisao/la: 23.11.2017., 14:37 I šta će sa njom?
Onako za ukrasa da bude....![]()
A koje će boje onda biti WET guma?
Mogli se jednostavno ostaviti SuperSoft, Soft Medium i Hard.Explorer je napisao/la: 23.11.2017., 14:57 Po meni gluposti. Četiri komponente su i više nego dovoljne, a tako se i ove sezone pokazalo korištenjem mediuma do ultra softa.
Ma čak ne ni to. Nek bude neka guma premekana, pa nek mijenjau tri puta tijekom utrkeFerrari je napisao/la: 23.11.2017., 15:05Mogli se jednostavno ostaviti SuperSoft, Soft Medium i Hard.Explorer je napisao/la: 23.11.2017., 14:57 Po meni gluposti. Četiri komponente su i više nego dovoljne, a tako se i ove sezone pokazalo korištenjem mediuma do ultra softa.
I daj sve 4 gume na izbor po vikendu.
Ili ono sto je najbolje je da imaš 3 gume...Soft, Medium i Hard.
Sama komponenta guma neka bude ovisna od staze do staze.
Tipa imas Soft 1,2 i 3.
Medium 1,2 i jedne ciste Hard gume.
Samo da se zadrži jednostavnost.
Primjerice u Španjolskoj odaberu Soft 2, Medium 1 i Hard gume.
Itd. za ostale staze.
Ove oznake 1,2 i 3 neka budu samo poznate timovima i Pirelliju...ili nela se stavi kratak opis kada se objavi popis guma pred utrku.Explorer je napisao/la: 23.11.2017., 15:39Ma čak ne ni to. Nek bude neka guma premekana, pa nek mijenjau tri puta tijekom utrkeFerrari je napisao/la: 23.11.2017., 15:05Mogli se jednostavno ostaviti SuperSoft, Soft Medium i Hard.Explorer je napisao/la: 23.11.2017., 14:57 Po meni gluposti. Četiri komponente su i više nego dovoljne, a tako se i ove sezone pokazalo korištenjem mediuma do ultra softa.
I daj sve 4 gume na izbor po vikendu.
Ili ono sto je najbolje je da imaš 3 gume...Soft, Medium i Hard.
Sama komponenta guma neka bude ovisna od staze do staze.
Tipa imas Soft 1,2 i 3.
Medium 1,2 i jedne ciste Hard gume.
Samo da se zadrži jednostavnost.
Primjerice u Španjolskoj odaberu Soft 2, Medium 1 i Hard gume.
Itd. za ostale staze.![]()
Zakaj bi bile idiotarije, pa valjda oni u tvornicama znaju zakaj idu prema tome, a ne mi tu kaj pljujemo po novinama... Ipak su to inženjeri školovani fakultetski...croatic f1 je napisao/la: 23.11.2017., 22:28 Kakve su ovo idiotarije s gumama, pa tog nema nigdje osim u F1...![]()
Već je napisala hrpa ljudi to, napravi ti komponenti koliko hoćeš, ali na GP vikend ih dovedi jednostavno kao soft, medium i hard i gotovo, ovo su stvarno gluposti, pogotovo uz činjenicu da ovaj superhard ionako nitko neće koristiti, kao što će vrlo rijetko i hard koristiti.
Saward kaže da možemo očekivati Aston Martin i da bi McLaren mogao početi raditi svoje motore od 2021.Ferrari je napisao/la: 23.11.2017., 21:32 Znači...opet mjenjamo pravila, a nitko neće ući?
Promjenili smo sa V8 na V6 zbog downsizinga jer su navodno "novi" proizvođači to tražili da bi na kraju dobili samo Hondu...
Promašena politika.
Pravila su se promijenila zato što proizvođači Mercedes i Renault nisu imali više interes da razvijaju V8 motore.Ferrari je napisao/la: 23.11.2017., 21:32 Znači...opet mjenjamo pravila, a nitko neće ući?
Promjenili smo sa V8 na V6 zbog downsizinga jer su navodno "novi" proizvođači to tražili da bi na kraju dobili samo Hondu...
Promašena politika.
Pod idiotarijama sam prvenstveno mislio na ove nazive (hypersoft, ultrasoft, supersoft...), po meni je to već prešlo u apsurd, jednostavno neka naprave više različitih komponenti, ali neka ih brandiraju normalnije, kao što sam napisao soft, medium i hard neka se zovu 3 komponente koje su doveli na određeni GP vikend, a jesu li to hypersoft, ultrasoft i supersoft ili medium, hard i superhard - sasvim nebitno za fanove.Majki2111 je napisao/la: 24.11.2017., 00:06Zakaj bi bile idiotarije, pa valjda oni u tvornicama znaju zakaj idu prema tome, a ne mi tu kaj pljujemo po novinama... Ipak su to inženjeri školovani fakultetski...croatic f1 je napisao/la: 23.11.2017., 22:28 Kakve su ovo idiotarije s gumama, pa tog nema nigdje osim u F1...![]()
Već je napisala hrpa ljudi to, napravi ti komponenti koliko hoćeš, ali na GP vikend ih dovedi jednostavno kao soft, medium i hard i gotovo, ovo su stvarno gluposti, pogotovo uz činjenicu da ovaj superhard ionako nitko neće koristiti, kao što će vrlo rijetko i hard koristiti.
Tu se nemrem složit... Znači zakaj mi nebi smjeli imat više info? Odnsono info ko i oni tamo.croatic f1 je napisao/la: 24.11.2017., 09:57Pod idiotarijama sam prvenstveno mislio na ove nazive (hypersoft, ultrasoft, supersoft...), po meni je to već prešlo u apsurd, jednostavno neka naprave više različitih komponenti, ali neka ih brandiraju normalnije, kao što sam napisao soft, medium i hard neka se zovu 3 komponente koje su doveli na određeni GP vikend, a jesu li to hypersoft, ultrasoft i supersoft ili medium, hard i superhard - sasvim nebitno za fanove.Majki2111 je napisao/la: 24.11.2017., 00:06Zakaj bi bile idiotarije, pa valjda oni u tvornicama znaju zakaj idu prema tome, a ne mi tu kaj pljujemo po novinama... Ipak su to inženjeri školovani fakultetski...croatic f1 je napisao/la: 23.11.2017., 22:28 Kakve su ovo idiotarije s gumama, pa tog nema nigdje osim u F1...![]()
Druga stvar je što mi se čini da je superhard nepotreban, ove godine tu komponentu (to je ovogodišnji hard) su doveli samo na jedan GP vikend i nitko je nije koristio, ali ajde, tu može proći ovo da oni znaju više nas.